Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shera9']Może mi coś nie tak poszło bo chciałam napisać młody,ale powiedzmy ze w pewnym sensie to już nieco starszy pies[/QUOTE]On dopiero ma 8 miesięcy, więc jest szczeniakiem. Do staruszka jeszcze bardzo dużo mu brakuje

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Bez obrazy, ale bardzo dziwna jesteś. Piszesz bez ładu i składu i w ogóle Cię zrozumieć nie można[/QUOTE]

Wyprzedziłaś mnie, ale to samo już chciałam napisać .....

Posted

ooooo Pokemony atakują... :evil_lol:

Foteczki Cezarka jak zawsze cudne i słodkie :loveu: tylko mało :(

Aguś przyjedź do mnie to coś zaradzimy na Nerona szarpanie razem z Koleżanką :) Jest dobrą Trenerką i behawiorystką.

4 strony musiałam nadrabiać a nie było mnie chwilkę :crazyeye: masakra :diabloti: dobrze, że pośmiałam się z YT chociaż :evil_lol:

Posted

[quote name='shera9']I troll internetowy:D zakrecony,postrzelony,zwariowany:P[/QUOTE]

troll to najbardziej obraźliwe stwierdzenie o osobie ludzkiej widze ze lubisz być trollem :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']ooooo Pokemony atakują... :evil_lol:

Aguś przyjedź do mnie to coś zaradzimy na Nerona szarpanie razem z Koleżanką :) Jest dobrą Trenerką i behawiorystką.

[/QUOTE]

Pokemony :evil_lol:

oooo bardzo chętnie ;)

[quote name='magdabroy']Chudzielcu, Ty wiesz swoje, a my mamy rację :eviltong:[/QUOTE]

Tak Tak :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']troll to najbardziej obraźliwe stwierdzenie o osobie ludzkiej widze ze lubisz być trollem :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Pokemony :evil_lol:

oooo bardzo chętnie ;-)[/QUOTE]
To zapraszam, tylko powiedz kiedy ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']ooooo Pokemony atakują... :evil_lol:

Foteczki Cezarka jak zawsze cudne i słodkie :loveu: tylko mało :(

4 strony musiałam nadrabiać a nie było mnie chwilkę :crazyeye: masakra :diabloti: dobrze, że pośmiałam się z YT chociaż :evil_lol:[/QUOTE]

mało?:mad::evil_lol: jutro już będą z koleżanką:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/473442_3344851589205_59190730_o.jpg[/URL]
co się tak przy lasce skurczył ;)[/QUOTE]

bo on nieśmiały chłopak ze wsi jest:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']musisz go z dziewczynami zapoznawać co by obciachu se nie narobił ;)[/QUOTE]

on właśnie, że ma najwięcej kontaktu z dziewczynami, ale te nowo poznane jakoś i tak na niego działają:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']on właśnie, że ma najwięcej kontaktu z dziewczynami, ale te nowo poznane jakoś i tak na niego działają:evil_lol:[/QUOTE]

nieśmiały , dystyngowany ;)