justysiek Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='magdabroy']Justyś, jeszcze troszkę i przytulisz Kubusia :loveu: Ciesz się tym kopaniem, kręceniem i innymi jego wariacjami ;) Ja tęsknie za chwilami gdy leżałam w wannie, a Theoś robił fikołki :loveu:[/QUOTE] nie no cieszę się:) chyba wszystko mi się w środku rozciąga i stąd takie uczucie, ale już mniej jak dalej:loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 dzień dobry Justynko,miłego popołudnia:) Kubusie są extra:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 dobry wieczór o to będzie mały Kubuś...:p Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='agaga21']to u nas właśnie tak powstała lenka :) tyle że zajęło nam to kilka lat... ale za pierwszym razem szybko "pyknęło" ;) jak czekaliśmy na pierwsze dziecko.[/QUOTE] Nio zobaczymy jak to będzie , ale jakos mam przeczucie ze nie pojdzie za łatwo .... [quote name='justysiek']Jakub Paweł:loveu: [/QUOTE] śliczne imię :loveu: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Nio zobaczymy jak to będzie , ale jakos mam przeczucie ze nie pojdzie za łatwo .... [/QUOTE] To się trzeba nieźle naruszać, żeby coś z tego było :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']To się trzeba nieźle naruszać, żeby coś z tego było :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahaha , wczoraj to obawiam sie ze nawet teściowa słyszała łóżko :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahaha , wczoraj to obawiam sie ze nawet teściowa słyszała łóżko :diabloti:[/QUOTE] To idźcie na podłogę ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']To idźcie na podłogę ;)[/QUOTE] To Neron bedzie nam przeszkadzał hehe mam tylko nadzieję ze moje dzieci beda bardziej grzeczne niż Sebastiana siostry , sa od wczoraj a mam ich serdecznie dosyc .... Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']To Neron bedzie nam przeszkadzał hehe mam tylko nadzieję ze moje dzieci beda bardziej grzeczne niż Sebastiana siostry , sa od wczoraj a mam ich serdecznie dosyc ....[/QUOTE] To go do kaloryfera przywiąż :diabloti: Jak se wychowasz, tak będziesz mieć ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']To go do kaloryfera przywiąż :diabloti: Jak se wychowasz, tak będziesz mieć ;)[/QUOTE] ale to może latem bo teraz jeszcze kaloryfer mi sie przyda :eviltong: a to beda grzeczne , w folii bombelkowej raczej nie da sie broić :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] a to beda grzeczne , w folii bombelkowej raczej nie da sie broić :diabloti:[/QUOTE] I tego się trzymaj ;):evil_lol: Quote
justysiek Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 jestem:):diabloti: żyję i mamy się jako tako:eviltong: trochę mi już ciężko, teraz byłam tydzień u mamy bo miałam badania. od jutra zaczynamy 26 tydz czyli 6,5 msc za nami, we wtorek idę na usg. wrzucę może fotę jak wyglądam:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='justysiek']jestem:):diabloti: żyję i mamy się jako tako:eviltong: trochę mi już ciężko, teraz byłam tydzień u mamy bo miałam badania. od jutra zaczynamy 26 tydz czyli 6,5 msc za nami, we wtorek idę na usg. wrzucę może fotę jak wyglądam:eviltong:[/QUOTE] na 2 raz prosze się meldować ;) Quote
Recommended Posts