Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chciałabym mieć chudziutkie nóżki:)

no życzę Ci z całego serca dzidziusia, a już się staracie?[/QUOTE]

chudziutkie to masz ale nie az takie jak palce u rąk :diabloti:

starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']chudziutkie to masz ale nie az takie jak palce u rąk :diabloti:

starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;)[/QUOTE]

achaś:) no to czekamy na efekty:eviltong:
oj taak ja i chudziutkie nogi chyba nie wiesz co mowisz:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']achaś:) no to czekamy na efekty:eviltong:
oj taak ja i chudziutkie nogi chyba nie wiesz co mowisz:evil_lol:[/QUOTE]

Mam wrażenie że efektów nigdy nie będzie :roll:

widziałam Cie ( na zdjęciach ) więc wiem co mówie :P

Posted

[quote name='dOgLoV']Mam wrażenie że efektów nigdy nie będzie :roll:

widziałam Cie ( na zdjęciach ) więc wiem co mówie :P[/QUOTE]

nie myśl o tym i się uda:) mówię Ci moja przyjaciółka tak bardzo chciała, co msc robiła test, miała objawy ciążowe, a jak trochę wyluzowała, zaraz zaszła w ciążę, mówię Ci i wam się uda!

Posted

[quote name='justysiek']nie myśl o tym i się uda:) mówię Ci moja przyjaciółka tak bardzo chciała, co msc robiła test, miała objawy ciążowe, a jak trochę wyluzowała, zaraz zaszła w ciążę, mówię Ci i wam się uda![/QUOTE]

Trzymam Cię za słowo ;)

Posted

Hej Justysiu :*

[URL]http://img835.imageshack.us/img835/8966/zdjcie245f.jpg[/URL] ale się robisz grubasek !!! :evil_lol::loveu:

Jasooo... jak ja się cieszę, że tak "tyjesz" :) Nie wiem w jaki sposób to zrobisz... ale ucałuj ten Swój brzusio :)

Posted

[quote name='dOgLoV']
starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;)[/QUOTE]to u nas właśnie tak powstała lenka :) tyle że zajęło nam to kilka lat... ale za pierwszym razem szybko "pyknęło" ;) jak czekaliśmy na pierwsze dziecko.

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej Justysiu :*

[URL]http://img835.imageshack.us/img835/8966/zdjcie245f.jpg[/URL] ale się robisz grubasek !!! :evil_lol::loveu:

Jasooo... jak ja się cieszę, że tak "tyjesz" :) Nie wiem w jaki sposób to zrobisz... ale ucałuj ten Swój brzusio :)[/QUOTE]

:evil_lol:
może być ciężko:diabloti:
cześć Izuś:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']to u nas właśnie tak powstała lenka :) tyle że zajęło nam to kilka lat... ale za pierwszym razem szybko "pyknęło" ;) jak czekaliśmy na pierwsze dziecko.[/QUOTE]

u nas było tak samo:)

Posted

no kręci się strasznie i nie daje mi spać w nocy:evil_lol:
na samym początku to kręcił się tylko wieczorem jak się kładłam po kąpieli a teraz to sobie urządza brykanie nawet przez caly dzień:)

dziś w nocy strasznie się czułam, brakowało mi powietrza i czułam się jakby mi ktoś żebra rozrywał, okropne uczucie, dziś rano byłam z tego powodu nie przytomna no i całe noce biegam siku.

cześć dziewczyny:loveu:

Posted

Justyś, jeszcze troszkę i przytulisz Kubusia :loveu: Ciesz się tym kopaniem, kręceniem i innymi jego wariacjami ;) Ja tęsknie za chwilami gdy leżałam w wannie, a Theoś robił fikołki :loveu: