łamAga Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałabym mieć chudziutkie nóżki:) no życzę Ci z całego serca dzidziusia, a już się staracie?[/QUOTE] chudziutkie to masz ale nie az takie jak palce u rąk :diabloti: starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;) Quote
justysiek Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='dOgLoV']chudziutkie to masz ale nie az takie jak palce u rąk :diabloti: starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;)[/QUOTE] achaś:) no to czekamy na efekty:eviltong: oj taak ja i chudziutkie nogi chyba nie wiesz co mowisz:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='justysiek']achaś:) no to czekamy na efekty:eviltong: oj taak ja i chudziutkie nogi chyba nie wiesz co mowisz:evil_lol:[/QUOTE] Mam wrażenie że efektów nigdy nie będzie :roll: widziałam Cie ( na zdjęciach ) więc wiem co mówie :P Quote
justysiek Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='dOgLoV']Mam wrażenie że efektów nigdy nie będzie :roll: widziałam Cie ( na zdjęciach ) więc wiem co mówie :P[/QUOTE] nie myśl o tym i się uda:) mówię Ci moja przyjaciółka tak bardzo chciała, co msc robiła test, miała objawy ciążowe, a jak trochę wyluzowała, zaraz zaszła w ciążę, mówię Ci i wam się uda! Quote
łamAga Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='justysiek']nie myśl o tym i się uda:) mówię Ci moja przyjaciółka tak bardzo chciała, co msc robiła test, miała objawy ciążowe, a jak trochę wyluzowała, zaraz zaszła w ciążę, mówię Ci i wam się uda![/QUOTE] Trzymam Cię za słowo ;) Quote
justysiek Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='dOgLoV']Trzymam Cię za słowo ;)[/QUOTE] nom:) czego bardzo Wam życzę!!!:) Quote
kalyna Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ale ten czas leci... :shake: ale jaki już ładny masz ten brzuszek i będzie coraz większy :cool3: Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Hej Justysiu :* [URL]http://img835.imageshack.us/img835/8966/zdjcie245f.jpg[/URL] ale się robisz grubasek !!! :evil_lol::loveu: Jasooo... jak ja się cieszę, że tak "tyjesz" :) Nie wiem w jaki sposób to zrobisz... ale ucałuj ten Swój brzusio :) Quote
agaga21 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='dOgLoV'] starać się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zabezpieczamy ;)[/QUOTE]to u nas właśnie tak powstała lenka :) tyle że zajęło nam to kilka lat... ale za pierwszym razem szybko "pyknęło" ;) jak czekaliśmy na pierwsze dziecko. Quote
justysiek Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Ptysiak']Hej Justysiu :* [URL]http://img835.imageshack.us/img835/8966/zdjcie245f.jpg[/URL] ale się robisz grubasek !!! :evil_lol::loveu: Jasooo... jak ja się cieszę, że tak "tyjesz" :) Nie wiem w jaki sposób to zrobisz... ale ucałuj ten Swój brzusio :)[/QUOTE] :evil_lol: może być ciężko:diabloti: cześć Izuś:loveu: Quote
justysiek Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Alicja']Imię dla Synusia wybrane ??[/QUOTE] Jakub Paweł:loveu: cześć Ala:loveu: Quote
justysiek Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='agaga21']to u nas właśnie tak powstała lenka :) tyle że zajęło nam to kilka lat... ale za pierwszym razem szybko "pyknęło" ;) jak czekaliśmy na pierwsze dziecko.[/QUOTE] u nas było tak samo:) Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='justysiek']Jakub Paweł:loveu: cześć Ala:loveu:[/QUOTE] Kubusie są the best :cool2: sama mam takiego ;) Quote
Ptysiak Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='justysiek']:evil_lol: może być ciężko:diabloti: cześć Izuś:loveu:[/QUOTE] Dasz radę :evil_lol: Buziaki dla Kubusia :loveu: Quote
justysiek Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 no kręci się strasznie i nie daje mi spać w nocy:evil_lol: na samym początku to kręcił się tylko wieczorem jak się kładłam po kąpieli a teraz to sobie urządza brykanie nawet przez caly dzień:) dziś w nocy strasznie się czułam, brakowało mi powietrza i czułam się jakby mi ktoś żebra rozrywał, okropne uczucie, dziś rano byłam z tego powodu nie przytomna no i całe noce biegam siku. cześć dziewczyny:loveu: Quote
*Magda* Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Justyś, jeszcze troszkę i przytulisz Kubusia :loveu: Ciesz się tym kopaniem, kręceniem i innymi jego wariacjami ;) Ja tęsknie za chwilami gdy leżałam w wannie, a Theoś robił fikołki :loveu: Quote
Recommended Posts