Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona ma chyba coś z budowlańca :D Rano 2x zakopała miskę z jedzeniem w kocyku z aniołkiem :DDD Bardzo umiejętnie zresztą! Pozaginała nosem rogi z każdej strony i gotowe :))) nawet kocyk się nie ubrudził. Czym mnie jeszcze zaskoczy :DDD

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
Ona ma chyba coś z budowlańca :D Rano 2x zakopała miskę z jedzeniem w kocyku z aniołkiem :DDD Bardzo umiejętnie zresztą! Pozaginała nosem rogi z każdej strony i gotowe :))) nawet kocyk się nie ubrudził. Czym mnie jeszcze zaskoczy :DDD

schowała, żeby nikt jej nie zjadł:)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Przepraszam za offa ale juz nie mam wyboru .. Mamy dożywotni Bezpłatny Dom Tymczasowy dla Staruszka , ale zeby nie było za cudownie .. potrzeba 300 zł na transport :-( Proszę pomóżcie same nie damy rady.. a tak niewiele brakuje..jak zawsze pieniadze staja na drodze do szczescia :-(
http://www.dogomania.pl/forum/thread...-POMOŻCIE

jak szkoda, że nie pisałaś wczesniej, w niedziele jechałam tą trasa do Krakowa :(

Posted

[quote name='Malgoska']jak szkoda, że nie pisałaś wczesniej, w niedziele jechałam tą trasa do Krakowa :(

Transport i tak był by mozliwy po 5 lipca bo tak wracaja do domy opiekunowie z DT bo sa na wakacjach.

Nowe zdjecia Farci :

Posted

evita2000 napisał(a):
Normalnie Farcia w świecie mody :) Nawet piłka do kompletu. Oj chyba się za Wami dziewczyny wszyscy oglądają na podwórku, tzn. męska płeć :)

:D żebyś wiedziała :D Pan jamnika Aresa na widok Niny krzyczy-ARES, LASKA IDZIE!!! :D

Posted

a i jeszcze Jasio (2,5- letni) z parteru powiedział swoim rodzicom, ze też będzie miał takiego miłego pieska z czerwonym szaliczkiem :D
Za TO bliźniaki z 4 piętra lecą do niej bo to taki "miły, uroczy i sympatyczny piesek" i jak go głaszczą to dziewczynka upomina chłopczyka" TYLKO LETKO" :lol:

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
a i jeszcze Jasio (2,5- letni) z parteru powiedział swoim rodzicom, ze też będzie miał takiego miłego pieska z czerwonym szaliczkiem :D
Za TO bliźniaki z 4 piętra lecą do niej bo to taki "miły, uroczy i sympatyczny piesek" i jak go głaszczą to dziewczynka upomina chłopczyka" TYLKO LETKO" :lol:

jak dobrze, że trafiła do Ciebie Farciulek kochany

Posted

prosiaczkowo napisał(a):

Usmialam sie do lez:grin:Pocieszne dzieciaki:lol:
Farciulka to ma gust!Wszystko musi kolorystycznie pasowac:cool3:

Posted

pikola napisał(a):
Ja wysle ,ale w polowie sierpnia wraz z deklaracjami.
Moze jakis bazarek:cool3:

DZIĘKUJEMY!! Oczywiście negocjuję z doktorem, by poszukał miejsca, gdzie taniej dostanie brakujący botoks....

Posted

Nie wiem jak Wam dziękować! Jestem wzruszona! Oczywiście wtedy sterylkę załatwiam w marcu już we własnym zakresie. Bo jeśli botoks nie pomoże, to nie zostaje już nic do zrobienia poza podcięciem ścięgien (czego oczywiście nikt nie chce zrobić).

Posted

toyota napisał(a):
Ja wyślę 50 zł na botoks, poproszę nr konta.

Asiu, dziękuję! Mimo, że masz tyle swoich bid, jeszcze nam pomagasz :***

A konto Kasi-skarbnika na pewno masz :) Tu Ci nie wyślę, bo masz zapchaną skrzynkę...