olly Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Nutusia, wpadaj :) znasz adres ;) pokój już odgruzowany :) nie jak wtedy ;) ale byłoby fajnie .. rozmarzyłam się troszkiiie Quote
olly Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Lula, Ty masz blisko!! Zapraszam częściej!!!! ;) Quote
lula2010 Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Lula, Ty masz blisko!! Zapraszam częściej!!!! ;) nie PROWOKUJ ;-) Quote
Nutusia Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Oluś, mnie dwa razy nie trzeba namawiać, tylko co ja mam zrobić z tym moim stadem trutniów?!?!!? Nawet jak teraz jeździmy do Tomka do Krakowa, zaraz po przedstawieniu musimy gnać do domu i dojeżdżamy nad ranem... Quote
tatankas Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Moja najmłodsza córcia na Nikitę "Tita" wołała :) A ja się pochwalę,że my urlop już zaplanowany mamy od 20-26 lipca i będziemy tu: http://wolnedni.pl/places/8101-domek-letniskowy Olu jak byście z Jackiem i dziewczynkami mieli ochotę nas odwiedzić to zapraszamy,zawsze to bliżej,jak do Szczecina o połowę,bo my będziemy się na pustkowiu odhamiać ;) Będzie 4 dorosłych,4 dzieci i 3 psy ;) Quote
olly Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Z Chęcią bym wpadła Aduś, ale Jacek nie dostanie urlopu, a towarzystwa w takiej dalekiej trasie nie opanuje. Alicja daje popalić. Quote
tatankas Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Z Chęcią bym wpadła Aduś, ale Jacek nie dostanie urlopu, a towarzystwa w takiej dalekiej trasie nie opanuje. Alicja daje popalić. Znam ten ból niestety ;) ale jak to mówią-co się odwlecze to nie uciecze ;) Quote
Nutusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Cieszcie się, póki dają popalić. Ani się obejrzycie, a pójdą z domu i będziecie marzyć o takich "popalaniach" ;) :D 1 Quote
Recommended Posts