wariusek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tak Max chowany byl z dziecmi.Spal razem z dziewczynka ktora ma teraz 11latek. wiec bardzo kocha dzieci.Koty toleruje ale Uwaga!Nie lubi pieskow wiekszych od siebie;) Te male raczej ignoruje,no chyba,ze jest to dziewczynka w jego typie.To wtedy ja kocha i trzeba uwazac,zeby jej za bardzo nie przytulal:)) Quote
BajUla Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 wariusek napisał(a):Tak Max chowany byl z dziecmi.Spal razem z dziewczynka ktora ma teraz 11latek. wiec bardzo kocha dzieci.Koty toleruje ale Uwaga!Nie lubi pieskow wiekszych od siebie;) Te male raczej ignoruje,no chyba,ze jest to dziewczynka w jego typie.To wtedy ja kocha i trzeba uwazac,zeby jej za bardzo nie przytulal:)) To co takiego się wydarzyło, że go taki los spotkał, najpierw łóżko, a potem taka nędza... Quote
gagatekk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a jak teraz pomyślałam sobie o tych jego bączyskach moje psiury tak reagują na jedzenie z puszki. wariusek masz kontakt z tymi ludźmi? Quote
wariusek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Z coreczka tego bylego wlasciciela mam.Ona razem ze mna byla go zabrac. No wszystko bylo dobrze dokad sie nie rozeszli jej rodzice.Ona wyprowadzila sie z mama,a tata zaczal pic i zapomnial o Maksiu:( Quote
toska_latte Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dzisiejszy material o Maxie: http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-programy/wokol-nas/wideo/260112/6316428 Quote
tatankas Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='toska_latte']Dzisiejszy material o Maxie: http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-programy/wokol-nas/wideo/260112/6316428 Piszę po raz drugi dziewczyny-spisałyście się na medal:) Quote
ageralion Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Ja na spokojnie musz eobejrzec jeszcze raz ten material pod katem wypowiedzi pani prokurator... przeanalizuje i poleze do prawnika :) PS mi tez sie bardzo podoba material, genialnie wyszedl i bardzo podkreslil problem, o ktorym sie nie mowi - bezradnosc i strach organizacji przed durnymi decyzjami sadu!!! Quote
wariusek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 No Pani prokurator powiedziala,ze jesli widzi sie tragedie to trzeba reagowac! Mozna wiec zabrac jakiegos biedaka,a dopiero potem ciagac sie w nieskonczonosc po:sadach,prokuraturach,komisariatach policji i strazach miejsko-wiejskich i jeszcze wszystkim tlumaczyc,po co,za co i dlaczego. Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 wariusek napisał(a):No Pani prokurator powiedziala,ze jesli widzi sie tragedie to trzeba reagowac! Mozna wiec zabrac jakiegos biedaka,a dopiero potem ciagac sie w nieskonczonosc po:sadach,prokuraturach,komisariatach policji i strazach miejsko-wiejskich i jeszcze wszystkim tlumaczyc,po co,za co i dlaczego. A na koniec ujrzec wyrok, ze pies wraca do oprawcy... dlatego zaczynam od prawnika, zeby nie skrzywdzic Maxa, a naszym celem bedzie wywalczenie 10cio letniego zakazu posiadania psa dla ex wlasciciela chudzinka Quote
wariusek Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A on nawet myszki miec nie powinien! Chociaz wczesniej Maksia dobrze wychowal. Chlopak jest ulozony i jak na moj gust gotowy do adopcji. Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Niekoniecznie wychowywal go on, moze zona? Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A teraz to Ich ktos powinien wychowac !! Bo dla mnie tak samo On jak i Ona sa winni tego, ze Max jest w takim stanie. Quote
wariusek Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No wlasnie! Roznie w zyciu sie zdarza. Ten facet nawet nie wie,ze psa nie ma.. Quote
tatankas Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 wariusek napisał(a):No wlasnie! Roznie w zyciu sie zdarza. Ten facet nawet nie wie,ze psa nie ma.. Widząc psa w takim stanie,w jakim był wiadomo od razy,że nie obchodził go pies,więc nic dziwnego,że nawet nie zauważył,że go nie ma.Bardzo prawdopodobne,że gdyby nie sąsiedzi,którzy psa dokarmiali,to psa już by nie było :( Quote
wariusek Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No tez go tak obficie nie karmili,a jeszcze 2 tyg wczesniej byl bardziej chudy!!!Tak mowili. A w hotelu w sierakowie jest nastepny amstaffek z lapanki,grzeczny i przestraszony!!!Dzis bylysmy. Quote
agnieszka32 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 wariusek napisał(a): A w hotelu w sierakowie jest nastepny amstaffek z lapanki,grzeczny i przestraszony!!!Dzis bylysmy. O nie :( Tylko nie Sierakowo... Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 wariusek napisał(a):No tez go tak obficie nie karmili,a jeszcze 2 tyg wczesniej byl bardziej chudy!!!Tak mowili. A w hotelu w sierakowie jest nastepny amstaffek z lapanki,grzeczny i przestraszony!!!Dzis bylysmy. Zdjecia macie? Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Niewiem czy dziewczyny zdarzyly zrobic, bo zabieraly Toske, a hotelarz je poganial, ze nie ma czasu. Ale jutro tez jedziemy, bo jest malutki piesek po wypadku ( a wiadomo, ze weta tam sie nie doczeka !!! ) i jakas suka z 5 tyg.dzieciakiem. Ponoc bylo ich duzo, ale porozdawal i zostal jeden. Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Niewiem czy dziewczyny zdarzyly zrobic, bo zabieraly Toske, a hotelarz je poganial, ze nie ma czasu. Ale jutro tez jedziemy, bo jest malutki piesek po wypadku ( a wiadomo, ze weta tam sie nie doczeka !!! ) i jakas suka z 5 tyg.dzieciakiem. Ponoc bylo ich duzo, ale porozdawal i zostal jeden. Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kurcze znowu cos wcisnelam nie tak, przepraszam ale komputer to nie jest moja mocna strona. Mam nadzieje, ze maluszek nie zamarznie bo lezal gdzies pod paleta. Boze ta kwarantanna w Sierakowie to jakas masakra !!! Ja jak stamtad wychodze to jestem chora. Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 To ile on ma, ze piszecie o nim maluszek? Jak pies moze siedziec pod paleta? Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Ponawiam prosbe o informacje o wplatach na Maxa na konto TOZ. Kilka osob wplacilo, musze potwierdzic i wpisac w watki oraz na FB Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Maluszek to dzieciak suki, ktora tez jest na kwarantannie i jest bardzo malenki. Quote
toz-police Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Na Maxa na nasze konto pieniazki wplacily dwie osoby na laczna kwote 40 zl. Tylko jak to zrobic bo my z kazdej zlotowki z konta towarzystwa musimy sie rozliczyc z Warszawa i musimy miec faktury. Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Max potrzebuje niedlugo leczenia, wiec mysle ze te pieniazki na leki pojda, witaminy, szczepienia itd Podaj prosze kwote, imie i pierwsza litere nazwiska :) Quote
Recommended Posts