blaira Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Pewnie nie raz widziales bluze z polaru czy kurtke on jest dosc dobrze zbity .Jest tez polar ktory masz wrazenie ze jak pociagnies zdo sie rozerwie .Niestety nie znam nikogo z Lodzi kto moglby mi pomoc . Sa tez takie podwojno warstwowe .P.S. poprostu Ci zaufam wiem ze znasz sie an tym bo pewnie tez masz jakies ciuchy dla siebie z polaru lub buty dla psow albo podszycie szelek :wink: Quote
agacia Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Z tego co sie orientuje to ZH ma chyba szelki z manmata,a tam nie uzywaja polaru tylko czegos innego. Ale bluze lub kurtke z polaru to chyba ma kazdy :wink: Quote
Ajrisz Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Marian?? Co Ty tak reagujesz jakbys ducha zobaczyl?! :o Oczywiscie, ze Marian! A pierwsze propozycje na szelki juz sie posypaly, takze szykuj sie stary na jakies treningi! Zobaczysz jak doskonale ciagnie border! Quote
Mellows Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Polecam akcesoria ManMat !! Są naprawde rewelacyjne i nie taki drogie!! Co do zamowień u Maćka to można posłać @ i powiadomienie SMSem!! Quote
Sagaa Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 chyba mamy problem z panem sprzedającym sprzęt ManMata (strona www.manmat.prv.pl) :( :( Korespondencję z tym panem rozpoczęliśmy 22 listopada. Na odpowiedź czekaliśmy kilka dni, ale pan usprawiedliwiał się zbliżającym się terminem zawodów w Lublińcu. 28.11 wysłaliśmy maila ze szczegółowym zamówieniem i dokonaliśmy wpłaty na konto, zaznaczając przy tym, że zalezy nam na szybkiej realizacji zamówienia, ponieważ chcemy rozpocząć treningi z psem. 29.11 dostaliśmy odpowiedź, że wpłata doszła na konto, ale ze względu na ciągły brak czasu (?) paczka zostanie wysłana 6 grudnia. Niestety, pomimo ponagleń (mailowych i telefonicznych) nadal nie otrzymaliśmy przesyłki. Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy kiedykolwiek ją dostaniemy albo czy odzyskamy wpłacone pieniądze :( czy komuś zdarzył się podobny problem? Quote
Runa Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Maciek to rzeczywiście zaganiany facet ale jestem pewna, ze paczke dostaniecie może tylko trzeba się częściej przypominać. Ja też nie miałam problemów z zamówieniem i nawet umawialiśmy się gdzies u znajomych żeby nie płacić za przesyłke :P Quote
Mellows Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 dokladnie! nie ma najmniejszej obawy o paczkę ManMata!! Zapewne jak przeważnie zaganiany i dlatego!! Quote
Sagaa Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Może po prostu miałem szczęście (ale tak nieustannie?) albo lepiej zamawiać telefonicznie? Dzwoniliśmy, nie jeden raz :( (pomijam już trudności z dodzwonieniem się). Tak sobie myślę, że w Karusku cena jest wyższa, ale wliczając koszty rozmów telefonicznych i stracony czas - to chyba jednak bardziej by się opłacało tam kupić :-? Przynajmniej mam pewność, że towar otrzymam tego samego dnia :evilbat: Najbardziej szkoda mi psa, bo Napi bardzo chce biegać (a przede wszystkim ciągnąć). Niestety, szelki które miała do tej pory wczoraj już zupełnie się rozpadły :( Po waszych zapewnieniach mam jednak nadzieję, że wszystko będzie OK (tylko kiedy?????) Quote
Mellows Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Tak jak pisaliśmy! Nie martw się o przesyłkę! Dziś bylem u Maćka i z nim rozmawiałem! jak możesz to podeslij mu choć SMSa z przypomnieniem!! Quote
agacia Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Rowni i rowniejsi sa wszedzie.Nawet na tym forum. Quote
Sagaa Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Myślec to nie.. (nie uzywajmy tak drastycznych pojęć), ale sądze.. :) A propos myślenia, żeby nie wyszedł off topic :wink: Dzwoniliśmy do Pana T. i okazało się, że Pan myślał.... nie do końca wiemy o czym myślał, ale na pewno nie o wysłaniu nam paczki. Dostaliśmy, kolejną już obietnię, że "jutro na pewno wyślę". I tym sposobem nasze pieniądze (nie takie małe, bo nie tylko szelki zamówiliśmy) przeleżały prawie 3 tygodnie na cudzym koncie. :evilbat: A wyjaśnienia, że Pan jest zaganiany jakoś nie bardzo do mnie przemawiają, bo w końcu albo chce sprzedawać akcesoria Manmata, albo zajmuje się czymś innym. Może gdyby zaznaczył na stronie, że realizacja zamówienia trwa miesiąc, to miałby mniej klientów 8) i mógłby ich wszystkich obsłużyć w terminie. A ci którym by się spieszyło zrobiliby zakupy gdzieś indziej. Quote
agacia Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Maciek mieszka,a przynajmniej kiedys mieszkal gdzies blisko mnie. Ja nie wiem jak to jest z przesylkami u niego,bo zawsze sprzet odbieralam osobiscie 8) Quote
Sagaa Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Napisałam do Mellowsa na priv. Może jemu uda się dopilnować wysłania paczki :) Przesyłamy uśmiechy dla Mellowsa :) :) (Napi merda ogonem :lol: ) Quote
Mellows Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ok obiecuję że dopilnuję tego :) osobiście!! Quote
Recommended Posts