Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie nie raz widziales bluze z polaru czy kurtke on jest dosc dobrze zbity .Jest tez polar ktory masz wrazenie ze jak pociagnies zdo sie rozerwie .Niestety nie znam nikogo z Lodzi kto moglby mi pomoc . Sa tez takie podwojno warstwowe .P.S. poprostu Ci zaufam wiem ze znasz sie an tym bo pewnie tez masz jakies ciuchy dla siebie z polaru lub buty dla psow albo podszycie szelek :wink:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Marian??

Co Ty tak reagujesz jakbys ducha zobaczyl?! :o

Oczywiscie, ze Marian!

A pierwsze propozycje na szelki juz sie posypaly, takze szykuj sie stary na jakies treningi! Zobaczysz jak doskonale ciagnie border!

Posted

chyba mamy problem z panem sprzedającym sprzęt ManMata (strona www.manmat.prv.pl) :( :(

Korespondencję z tym panem rozpoczęliśmy 22 listopada. Na odpowiedź czekaliśmy kilka dni, ale pan usprawiedliwiał się zbliżającym się terminem zawodów w Lublińcu.

28.11 wysłaliśmy maila ze szczegółowym zamówieniem i dokonaliśmy wpłaty na konto, zaznaczając przy tym, że zalezy nam na szybkiej realizacji zamówienia, ponieważ chcemy rozpocząć treningi z psem. 29.11 dostaliśmy odpowiedź, że wpłata doszła na konto, ale ze względu na ciągły brak czasu (?) paczka zostanie wysłana 6 grudnia.

Niestety, pomimo ponagleń (mailowych i telefonicznych) nadal nie otrzymaliśmy przesyłki. Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy kiedykolwiek ją dostaniemy albo czy odzyskamy wpłacone pieniądze :(

czy komuś zdarzył się podobny problem?

Posted

Maciek to rzeczywiście zaganiany facet ale jestem pewna, ze paczke dostaniecie może tylko trzeba się częściej przypominać. Ja też nie miałam problemów z zamówieniem i nawet umawialiśmy się gdzies u znajomych żeby nie płacić za przesyłke :P

Posted

Może po prostu miałem szczęście (ale tak nieustannie?) albo lepiej zamawiać telefonicznie?

Dzwoniliśmy, nie jeden raz :( (pomijam już trudności z dodzwonieniem się).

Tak sobie myślę, że w Karusku cena jest wyższa, ale wliczając koszty rozmów telefonicznych i stracony czas - to chyba jednak bardziej by się opłacało tam kupić :-? Przynajmniej mam pewność, że towar otrzymam tego samego dnia :evilbat:

Najbardziej szkoda mi psa, bo Napi bardzo chce biegać (a przede wszystkim ciągnąć). Niestety, szelki które miała do tej pory wczoraj już zupełnie się rozpadły :(

Po waszych zapewnieniach mam jednak nadzieję, że wszystko będzie OK (tylko kiedy?????)

Posted
Myślec to nie.. (nie uzywajmy tak drastycznych pojęć), ale sądze.. :)

A propos myślenia, żeby nie wyszedł off topic :wink:

Dzwoniliśmy do Pana T. i okazało się, że Pan myślał.... nie do końca wiemy o czym myślał, ale na pewno nie o wysłaniu nam paczki. Dostaliśmy, kolejną już obietnię, że "jutro na pewno wyślę".

I tym sposobem nasze pieniądze (nie takie małe, bo nie tylko szelki zamówiliśmy) przeleżały prawie 3 tygodnie na cudzym koncie. :evilbat:

A wyjaśnienia, że Pan jest zaganiany jakoś nie bardzo do mnie przemawiają, bo w końcu albo chce sprzedawać akcesoria Manmata, albo zajmuje się czymś innym. Może gdyby zaznaczył na stronie, że realizacja zamówienia trwa miesiąc, to miałby mniej klientów 8) i mógłby ich wszystkich obsłużyć w terminie. A ci którym by się spieszyło zrobiliby zakupy gdzieś indziej.

Posted

Napisałam do Mellowsa na priv. Może jemu uda się dopilnować wysłania paczki :)

Przesyłamy uśmiechy dla Mellowsa :) :) (Napi merda ogonem :lol: )