Jump to content
Dogomania

31.03-1.04.2012 XXIII Wiosenna - Legionowo / NDM

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie zrobią w Nowym Dworze na tej małej śmierdzącej hali.. bleh. Ale cóż... Zaczynamy młodzieżowy championat, więc pojedziemy. Poza tym mamy blisko.

Posted

[quote name='marta90']Pewnie zrobią w Nowym Dworze na tej małej śmierdzącej hali.. bleh. Ale cóż... Zaczynamy młodzieżowy championat, więc pojedziemy. Poza tym mamy blisko.[/QUOTE]
na zimowej owczarki i chyba siberiany miały ringi na zewnątrz więc może nie będziecie czuli zapachu :)

Posted

Tu już nie chodzi o 'zapaszek', tylko oto, że na tamtej hali nie ma kompletnie miejsca, ringi są malutkie, a odstęp między ringami a ścianą wynosi jakieś 2 metry (nie korygujcie mnie, jeśli się mylę, to nie ma być dosłowne ;p). Żeby rozruszać psa przed wejściem na ring trzeba wyjść na dwór, gdzie i tak za wiele miejsca nie ma, bo każdy gdzieś się kręci. No i jest strasznie duszno. To już nie jest męczarnia tylko dla właścicieli, ale i dla samych psów. Przynajmniej u mnie tak jest.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A może jakieś info na temat tej wystawy albo chociaż link gdzie można cosik przeczytać?[/QUOTE]

[URL]http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=211&Itemid=[/URL]

nic więcej na razie

Posted

[quote name='Riven']No my się chyba tez wybierzemy :)
Ciekawe kto będzie sędziował Airedale?[/QUOTE]

Dawno Was nie spotkałem więc może i my będziemy :) (z Wami mam farta :) )

Posted

[quote name='szrek']Dawno Was nie spotkałem więc może i my będziemy :) (z Wami mam farta :) )[/QUOTE]

A my z Wami :) A do głogowa się wybieracie?

Posted

[quote name='szrek']na zimowej owczarki i chyba siberiany miały ringi na zewnątrz więc może nie będziecie czuli zapachu :)[/QUOTE]
to prawda, natomiast samoyedy były na hali...

Posted

[quote name='Riven']A my z Wami :) A do głogowa się wybieracie?[/QUOTE]

nie odpuszczamy tym razem :) będziemy w Sosnowcu a później w Rzeszowie(prawdopodobnie) :)

Posted

[quote name='szrek']nie odpuszczamy tym razem :) będziemy w Sosnowcu a później w Rzeszowie(prawdopodobnie) :)[/QUOTE]

Możliwe że sie w Rzeszowie spotkamy :)