Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest obecnie ta leśna droga, na której w styczniu 2012 leżał zwinięty na śniegu Koń (po lewej stronie) :(

[URL="http://naforum.zapodaj.net/7f4015c3b32a.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f4015c3b32a.jpg[/IMG][/URL]

A to zostało z jego "budy", którą zbudowałyśmy mu z maią w lesie do czasu złapania. Nie zabierałam z myślą, że może jakieś zwierze skorzysta ;). Niestety sporo się zawaliła, ale jeszcze można się schować w środku.

[URL="http://naforum.zapodaj.net/f163292ef699.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f163292ef699.jpg[/IMG][/URL]

To już tak dawno...

Posted

KONIU już 2 lata czeka na dom ...... mógł by kawaler w końcu odczepić się od "cycka" mamusi i pójść na swoje ..... na FB lipa ...... na tablicy.pl teraz inaczej się nazywa to samo ..... cisza :-(

Posted

[quote name='zachary']Oj, mógłby!!![B] I znaleźć taką pańcię jak ma dog Borysek[/B]...Marzenie...ale czasem się spełniają...[/QUOTE]

Dokładnie ..... cudownie by było ...... więc marzymy,szukamy i udostępniamy KONIA

Borysek też swoje wysiedział ja nadal wierzę,że ten jedyny i właściwy domek dla KONIA gdzieś jest

Fazce się udało a nie było łatwo :roll: ..... ma cudowny dom ..... KONIOWI też musi się w końcu poszczęścić

Posted

czy KONIO dogadałby się z dzieckiem? czterolatkiem?
pytam bo zgłosiła się do nas Pani i chciałaby adoptować dobka, przyznam, że nie wiem czy zależy jej na dobku dobku czy dobku KONIOWATYM ;) ale może jej zaproponuję tylko muszę wiedzieć wstępnie co z dziećmi.
Pani mieszka w Pile, nie było jeszcze wizyty PA bo bezskutecznie kogoś szukam.

Posted

[quote name='Klementynkaa']już mam info. niestety, nie takie jakie bym chciała :( ale nic to, skaczemy w górę i szukamy dalej![/QUOTE]

KONIU to wyjątkowy pies dla wyjątkowego człowieka jak się już odnajdą to będzie wyjątkowy duet :loveu:

Posted

[quote name='psi']pewnie masz mnie dość bo uczepiłam się Ciebie jak przysłowiowy "rzep" :eviltong: .....[/QUOTE]
psiego czy końskiego ogona?:evil_lol:

Posted

[quote name='dreag']psiego czy końskiego ogona?:evil_lol:[/QUOTE]

hehehe dobre :D jak by nie patrzeć uczepiona jestem tego KONIA :P ...... hopsanko na pierwszą ;)

Posted

KONIU WITA :)

Nadszedł dzień wyjazdu :( czułem się tu dobrze za co serdecznie dziękuję :loveu:
DUŻE znów mnie pakują do samochodu :roll: mówią,że wszystko będzie dobrze ...... jak do tej pory mnie nie okłamały więc im wierze na słowo.
Jedziemy ....
W czasie podróży DUŻYM buzie się nie zamykają ,klekoczą i klekoczą ..... i klekoczą ło matko tematów nieskończona ilość to i ja w końcu się podłączyłem do rozmowy a wiecie ja to mam głosik BOZIA mnie obdarowała donośnym hmmm barytonem więc szybko zagłusiłem trajkotanie moich współtowarzyszy jazdy hehehe ZAMILKŁY na trochę :mad: no nic poddałem się ..... z KOBIETKAMI nie wygram :shake:
Z poro już jedziemy i widoki piękne dużo zieleni,lasów,pól ...... matka natura jest piękna,dlaczego ludzie ja niszczą i tak wrednie eksploatują :-( kiedyś zapłaczą .....
Słyszę,że dojeżdżamy emocje wzięły góra mało nie rozwaliłem samochodu jak zobaczyłem ten EDEN :loveu:
Wysiadłem ,rozglądam się i co moje piękne gały widzą sunia tu sunia tam i jeszcze tam ..... no samców tu tez nie brakuje ale dam se z nimi radę :mad: och dziękuję ,dziękuję po stokroć dziękuję ..... będę miał niezły harem :eviltong: szybko policzyłem i wyszło mi,że przez miesiąc codziennie mogę mieć inną :multi: oooooooo mamusiu hmmmmmm cudowna perspektywa życia się zapowiada :razz: ej a kto to przysłonił mi widok zejdź proszę zasłaniasz mi ślicznątkę z puszystą kitą brrrr . Jestem DUŻA przedstawiła mi się .... ok pojołem a teraz sio na bok ...... a ona tu do mnie lgnie w zapoznanie się :angryy: ..... szybko pojołem o co kaman bo ja do tych mądrzejszych należę ,dałem się obmacać by wiedziała,że żadnego niebezpiecznego narzędzie nie przywiozłem ...... wspomniała coś o moich męskich klejnotach,ze trzeba ciachnąć .... no no no ja Wam ciachnę zaraz sobie ciachajcie co chcecie ale od mnie to wara !!!!!! i tyle miałem do gadki :roll: przyszedł jeszcze DUŻY zapoznaliśmy się jak na mężczyzn przystało.
Poszliśmy na spacer po puszczy było pięknie, miło i przyjemnie ...... to będzie mój nowy tymczasowy dom póki nie znajdę stałego tak mnie poinformowali i zaprowadzili do kojca,którego nie znoszę ale lepsze to niż głód w lesie ...... tyle wrażeń tyle nowych zapachów .... miejsce jak z bajki .....dziękuję :loveu: