psi Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 phase napisał(a):Zaglądam do Konika..... dziękuję serdecznie :loveu: KONIU pragnie swego domu ...... Quote
psi Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 KasiaT napisał(a):Zaglądam do chłopaka................ Hej Kasia jak sie miewaja Twoje szczęścia ???? Koniu na pierwszą hopsanko Quote
psi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 człapu ,człapu,człap ..... człapiemy na pierwszą ......KONIU nie ociągaj się dawaj do przodu Quote
psi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Kurcze zupełnie nie wiem i nie mam na niego pomysłu ..... :( ...... zero zapytania i odzewu :( nawet na FB nikt nowy nie zagląda ..... zostało parę osób co czasem coś skrobną i podrzucą :( co robić ???? jak mu pomóc i znaleźć tego jego człowieka ???? Quote
psi Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Dzień Dobry KONIU masz ochotę na spacer ???? Fizycznie nie dam rady ale umysłowo jak najbardziej :D Quote
psi Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 zmieniłam mu tytuł na FB może coś pomoże [FONT=Helvetica]KONIU SZUKA SWOJEGO MIEJSCA NA ZIEMI ..... DOBRZE UŁOŻONY I WYCHOWANY KAWALER DO WZIĘCIA .....KTO DA MU SZANSĘ linka do FB [/FONT]https://www.facebook.com/events/125985917556982/ Quote
psi Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 dreag napisał(a):I ja znowu też ;). dreag to razem ciągniemy ten wózek z KONIEM na pierwszą :razz: Quote
Klementynkaa Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 a na którym odcinku historii KONIA utknęłam na FB? bo się pogubiłam... Quote
psi Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 chyba na EDEN-nie na razie nie mam za dużo czasu ale postaram się coś skrobnąć nowego Quote
psi Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 wieczorową pora zaglądam do KONISIA ..... oj chłopie chłopie kiedy ty będziesz grzał swą szanowna przy swoim człowieku ..... KONIU powinien być jedynakiem wówczas będzie najszczęśliwszy,będzie miał swego ludzia tylko dla siebie :-) Quote
psi Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 nie wiem co mam napisać .... zero odzewu .... smutne .... rozumiem,że KONIU to "specyficzny" duży pies ale "gorsze" przypadki odnajdywały swojego człowieka .... macie jakieś pomysły na KONIA ? Kuna czy KONIU zaprzyjaźnił się z kimś czy to typowy "egoistyczny jedynak" ? Quote
psi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 psi napisał(a):Czy psy z dogomani znajdują domki ???? zapomniałam dodać ostatnimy czasy ..... bo jakoś mi się o uszy nic nie obiło :-( Quote
Recommended Posts