psi Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 pisałam już wcześniej,że KONIU to pełnoletni już gość i nie wypada być na garnuszku rodziców :mad: czas najwyższy opuścić rodzinne gniazdko i pójść na swoje :evil_lol: .... mamusi i tatusiowi łezka w oku na pewno się zakręci :-( ale cóż takie życie :eviltong:trzeba SYNKA wypuścić w świat :loveu: KONIU pragnie zamieszkać z własną (może być ciasną) rodziną ..... kto pokocha tego psiaka z męskim donośnym głosem Quote
zachary Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Hi,hi a rodzice to kto?.....Pewnie by trochę osobników się przyznało do rodzicielstwa....:evil_lol: Quote
psi Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='zachary']Hi,hi a rodzice to kto?.....Pewnie by trochę osobników się przyznało do rodzicielstwa....:evil_lol:[/QUOTE] zachart rodzice według mnie to Kuna i Kunowy ;) a reszta to ciotkowo i wujkowo :D jak by nie patrzeć czas opuścić rodzinne gniazdko :evil_lol: KONIU kawaler do wzięcia bez zobowiązań alimentacyjnych (chyba) hehehe ..... przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo :roll: choć w swoim życiu zapewne na "wycieczce" był i kto wiem może gdzieś tam biegają małe KONIKI ..... ale Kuna sprawę załatwiła jak należy więc KONIU nie na rozrabia w "dziedzinie potomstwa" :p Quote
Klementynkaa Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 hopsnę KONIA bo jakoś podupadł był :) Quote
psi Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 KONIŚ powiedz jak ci pomóc znaleźć ten dom .... :( Quote
zachary Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Nowe, intrygujące zdjęcia, nowy tekst?.....Hmm, on potrzebuje koniolubnego domu... Quote
psi Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='zachary']Nowe, intrygujące zdjęcia, nowy tekst?.....Hmm, on potrzebuje koniolubnego domu...[/QUOTE] Tak zdecydowanie to musi być KONIOLUBNY domek:) Ja to mogę tylko tekst sklecić ,fizycznie nie dam rady podskoczyć do KONIA .... Zapraszam miłośnikow tej rasy i dużych psow :) Quote
zachary Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 To w takim razie, mamy do czynienia chyba z latającym Koniem - Pegazem....skoro ciągle z nim lecicie :evil_lol:;):loveu: Quote
psi Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='zachary']To w takim razie, mamy do czynienia chyba z latającym Koniem - Pegazem....skoro ciągle z nim lecicie :evil_lol:;):loveu:[/QUOTE] Bo ten "NASZ KONIU" to wyjątkowy okaz :D nie ma drugiego takiego na tym "padole" ;) Quote
psi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 no to fruniemy,skaczemy,podnosimy i co nie tylko byś w końcu znalazł ten SWÓJ DOM Quote
zachary Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ciężka sprawa ciągnąć Konika;)...ale czasem tak bywa, że raz Konik ciągnie a raz Konika ciągną....:evil_lol:. Może uda się dociągnąć go do jakiegoś super domku?.....:eviltong: Quote
psi Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 no to spinam mięśnie i wlokę tego KONIA na pierwszą ..... ZAPRASZAM MIŁOŚNIKÓW DUŻYCH PSÓW :-) Quote
dreag Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [B]Psi[/B], BABA HEROD z Ciebie:evil_lol:. Quote
zachary Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 dreag, żebyś wiedziała! Psi, swoim cudownym uporem już dociągnęła parę "beznadziejnych" przypadków do wspaniałych domków, a byli też tacy, co jej kłody pod nogi rzucali w trakcie tego ciągnięcia... Quote
Recommended Posts