psi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 oj Kasia szkoda,że My tak same tu u Konia bujamy się :( .... a może ktoś jeszcze zajrzy prócz Nas .....? Quote
KasiaT Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='psi']oj Kasia szkoda,że My tak same tu u Konia bujamy się :( .... a może ktoś jeszcze zajrzy prócz Nas .....?[/QUOTE]Ula ja się jeszcze czasmi łudzę,że ludzie szukając psiaka zaglądają czasami na wątki.Szkoda,że Koń tak długo siedzi w Dt i nie ma swojego własnego osobistego skrawka kanapy............(w adopcjach jakiś zastój czy co,nawet rasowce z odzysku maja problemy ze znalezieniem nowego domu.....) Quote
psi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='phase']Zapisuję...[/QUOTE] Witaj phase :) koniku lecimy na pierwszą :) Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Zaglądam do Konika. Czy chłopak ma aktualne ogłoszenia? Quote
Klementynkaa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 chyba nie, ja ostatnio prosiłam o wznowienie wspomagaczy z Nadziei Dobermana ale jakoś nikt sie nie porwał na Konisia :( Quote
psi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Klementynkaa']chyba nie, ja ostatnio prosiłam o wznowienie wspomagaczy z Nadziei Dobermana ale jakoś nikt sie nie porwał na Konisia :([/QUOTE] Ja mam takie wrażenie,że o Koniu to już zapomniano :( a szkoda .... chłopak zamiast grzać dupkę przy człowieku mieszka w kojcu .... podziwiam Kunę za wytrwałość, jak Koniu przeszedł na BDT tak o nim zapomniano .... to moje wrażenie jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale nie widzę entuzjazmu w pomocy znaleznienia mu domu prócz paru osób ..... KONIU do góry by Twój wątek nie znalazł sie na szarym końcu Quote
Klementynkaa Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 bo kurcze to jakos tak jest, że na co dzien pojawiaja się nowe bidy w tragicznych sytuacjach, wtedy nastepuje mega mobilizacja i cos się dzieje... a KONIU niby zabezpieczony... wiem, że tak być nie powinno bo mimo cudownego tymczasu i opieki wciąz szukamy domku ale ciągle w natłoku nowych "wyzwań" umyka :( a przypomnijcie mi proszę czy KONIO był zgłoszony do adopcji zagranicznej? czy Wy zgadzacie sie na adocpję do Niemiec? Quote
psi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) [quote name='Klementynkaa']bo kurcze to jakos tak jest, że na co dzien pojawiaja się nowe bidy w tragicznych sytuacjach, wtedy nastepuje mega mobilizacja i cos się dzieje... a KONIU niby zabezpieczony... wiem, że tak być nie powinno bo mimo cudownego tymczasu i opieki wciąz szukamy domku ale ciągle w natłoku nowych "wyzwań" umyka :( a przypomnijcie mi proszę czy KONIO był zgłoszony do adopcji zagranicznej? czy Wy zgadzacie sie na adocpję do Niemiec?[/QUOTE] Kuna jest osobą decydującą o losach KONIA.Rozumiem sytuację,że są sprawy nagłe=ważnijsze ale jak KONIU był na PDT to jakos większe było nim zainteresowanie .... takie mam odczucie .... wczoraj KONIU znikną mi z FB mam nadzieję,że to był problem techniczny .... Edited November 14, 2013 by psi Quote
Klementynkaa Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 psi czy Ty masz do mnie pretensje? bo jakoś tak to odbieram a nie poczuwam się żebym KONIA olała i zapomniała... co konkretnie zniknęło z FB? Quote
dreag Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='Klementynkaa']psi czy Ty masz do mnie pretensje? bo jakoś tak to odbieram a nie poczuwam się żebym KONIA olała i zapomniała... co konkretnie zniknęło z FB?[/QUOTE] Ej, nie do Ciebie:cool1:. Co Ty taka wszystkodosiebiebiorąca ;) ?. To do mnie pewnie ;) psi pije, bo to przecież moje znalezisko. Biję się w piersi, zaniedbuję Konia, fakt, ale nie ogaraniam czasem wszystkiego. Jednak kochane cioteczki są zawsze na straży i pamiętają, dziękuję:loveu:. A [B]psi[/B] jest najwytrwalsza, nie do pobicia :):loveu:. Quote
Klementynkaa Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) bo widzisz dreag nas tu garstka na tym wątku i tak faktycznie to tylko my (czyli te co są a nie te co olały i zapomniały) czytamy ewentualne pretensje... ponadto byłam tu cytowana więc jakby trudno nie odnieść tego do siebie, prawda? :( Edited November 15, 2013 by Klementynkaa Quote
psi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 cioteczki kochane do nikogo konkretnego nie piję .... na początku dużo było a teraz lipa .... u mnie FB wczoraj KONIA nie działało ale okazało się,że to u mnie coś było dziś ok jest :) cieszę się,że na FB sporo nowych osób się pojawiło może wśród nich znajdzie się domek dla KONISIA :) Quote
Recommended Posts