Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"hmy...i znowu nic...kolejny dzień w schronisku...nikt mnie nie przytulił, nikt nie powiedział że mnie potrzebuje...nikt nawet o mnie nie zapytał...to takie trudne...i przykre...może jutro będzie lepiej...może

Posted

to Fredziu jest w 35? a ja caly czas zastanawialm sie ktory tojest,na zdjeciach troche inaczej wyglada. w srode sie z nim witalam, not tak-to byl ulubieniec Anety, po jej wyjezdzie go wyprowadzalam w miare mozliwosci, zawsze mialam porblem z wprowadzeniem go spowrotem bo strasznie nie lubi byc w schronisku. teraz to juz wiem i ciesze sie, ze szukacie mu domu, bo rowny pies. tam byla taka czekoladowa psica, ktora zostala zaadoptowana

udalo mi sie Alaske wyprowadzic raz z kolezanka-ona ja tzrymala na smyczy i caly czas sie pokladala,tak sie bala, za jakis czas znowu ja chcialam wziasc na spacer, ale kladla sie i nie chiala nigdzie wyjsc, ostatnio jak podeszlam do ich klatki, to zaczela sie cieszyc imachac ogonem, ale dala sie poglaskac pomimo, ze mniezna, jest tak jeszczeczasem bojazliwa

Posted

Jutro kolejny spacerek z Fredzińskim mnie ominie a taka piękna pogoda sie zaopwiada :( ale są sprawy ważne i ważniejsze,jutro kolejny piesek od nas jedzie do nowego domku :) tylko Fredziński wciąż czeka ...
Hopamy

Posted

Dzisiaj byłam u Fredzińskiego w odwiedzinach.Bylismy w lasku na długim spacerku,który nie mógł sie obyć bez kąpieli w rzeczce :)
Alaska też z nami sie wybrała na przechacke i rzeczywiście,to nie ten sam pies,wczesniej bardzo bała sie dosłownie wszytkiego,a teraz z pomocą Freda powoli przezwycięza strach.A na sapcerku jak miała wątpliwości czy nic jej nie grozi to Fred podchodził i szturchał ja,jakby mówił ,,że wszystko jest wporządku". Kochany z niego pies,a domku wciąż nie ma...