Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuu jaki pięknioszek :) zapewniam was ze na żywo jest jeszcze piękniejszy,wiecie ten jego urok osobisty :)
A Alaska jak wyładniała przy nim :)
Hopamy

Posted

Dzisiaj Fredziński znów był na spacerku w lesie i oczywiście jak zwykle musiał zaliczyć kąpiel w rzece. Fred na prawdę potrafi czynić cuda Jeszcze 2 miesiące temu Alaska bała się własnego cienia. Nie chciała mieć nic wspólnego z jakim kolwiek człowiekiem, a o założeniu smyczy nie było mowy. A teraz cieszy się na nasz widok, bez problemu daje sobie założyć smycz i dziarsko maszeruje na spacer u boku Freda.

Posted

jestem taaki milusi...na pewno mnie ktoś pokocha i będzie chciał mnie przytulać i ściskać...i...i... i chodzić ze mną na spacerki...oj tak tak, tak bedzię...przecież jestem taki fajnisty..."

Posted

Jutro w końcu pojade do Fredzińskiego,a zapowiada sie ładna pogoda to pojdziemy z Fredziem i Alaska jeśli zechce z nami iść :) do lasku na spacerówke ;) hmmm moze jakies nowe fotki ....zobaczymy czy Fredziński bedzie w nastroju na sesje zdjęciową

Posted

Alaska na pewno zechce :evil_lol:oto się nie martw już Freda w tym głowa żeby poszła. Ostatnio miałyśmy z Kasią problem z Alską, ale w drodze powrotnej. Dziewczyna chciała sobie pooglądać widoki.

Posted

Fredziu był dzisiaj na długim spacerku,razem z Alaska hasali po lasku,a Fredzio chciał ją namówić na wspólną kąpiel w rzeczce ale chyba to jeszcze dla niej za wcześnie.Jedno jest pewna Alaska zmieniła sie nie do poznania.Ładnie chodzi na smyczce i jzu nie panikuje,normalnie sobie z nami siedziała na słonku i chciała żeby ją głaskać,trącała nas noskiem :)

Posted

gieraffa napisał(a):
Fredzio znalazł domki moim trzem podopiecznym. Kiedy on znajdzie soje miejsce na ziemi?:-(

Nie martw się. Napewno kiedyś Feredzio znajdzie ten swój jedyny i kochany domek :) On na to zasługuje ...
A tymczase Fredzio na pierwsza stronke :)