Ania_i_Kropka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kilka Fotek z sobotniego spaceru. I mój kochany uśmiechnięty Pycholek :loveu: A oto Alaska Quote
kate89 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Uuuu jaki pięknioszek :) zapewniam was ze na żywo jest jeszcze piękniejszy,wiecie ten jego urok osobisty :) A Alaska jak wyładniała przy nim :) Hopamy Quote
Ania_i_Kropka Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzisiaj Fredziński znów był na spacerku w lesie i oczywiście jak zwykle musiał zaliczyć kąpiel w rzece. Fred na prawdę potrafi czynić cuda Jeszcze 2 miesiące temu Alaska bała się własnego cienia. Nie chciała mieć nic wspólnego z jakim kolwiek człowiekiem, a o założeniu smyczy nie było mowy. A teraz cieszy się na nasz widok, bez problemu daje sobie założyć smycz i dziarsko maszeruje na spacer u boku Freda. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 jestem taaki milusi...na pewno mnie ktoś pokocha i będzie chciał mnie przytulać i ściskać...i...i... i chodzić ze mną na spacerki...oj tak tak, tak bedzię...przecież jestem taki fajnisty..." Quote
kate89 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Fredziński hopa na pierwszą...moze w końcu ktoś ciebie wypatrzy... Quote
DarkAngels Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Fredzio się przypomina i biegnie na pierwsza stronę :) Quote
Isabel Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 I jeszcze raz skacz do góry, przypominaj stale o sobie! Quote
Ania_i_Kropka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Fredziu ma nowe zajęcie. Pracuje nad charakterem naszej Alaski i muszę przyznać, że mu to świetnie wychodzi. Sunia z każdym dniem staje się coraz odważniejsza i kontaktowa. Quote
Isabel Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzielny chłopak, tylko dlaczego domku wciąż nie ma? Quote
kate89 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jutro w końcu pojade do Fredzińskiego,a zapowiada sie ładna pogoda to pojdziemy z Fredziem i Alaska jeśli zechce z nami iść :) do lasku na spacerówke ;) hmmm moze jakies nowe fotki ....zobaczymy czy Fredziński bedzie w nastroju na sesje zdjęciową Quote
Ania_i_Kropka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alaska na pewno zechce :evil_lol:oto się nie martw już Freda w tym głowa żeby poszła. Ostatnio miałyśmy z Kasią problem z Alską, ale w drodze powrotnej. Dziewczyna chciała sobie pooglądać widoki. Quote
kate89 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Fredziu był dzisiaj na długim spacerku,razem z Alaska hasali po lasku,a Fredzio chciał ją namówić na wspólną kąpiel w rzeczce ale chyba to jeszcze dla niej za wcześnie.Jedno jest pewna Alaska zmieniła sie nie do poznania.Ładnie chodzi na smyczce i jzu nie panikuje,normalnie sobie z nami siedziała na słonku i chciała żeby ją głaskać,trącała nas noskiem :) Quote
gieraffa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Fredzio znalazł domki moim trzem podopiecznym. Kiedy on znajdzie soje miejsce na ziemi?:-( Quote
DarkAngels Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 gieraffa napisał(a):Fredzio znalazł domki moim trzem podopiecznym. Kiedy on znajdzie soje miejsce na ziemi?:-( Nie martw się. Napewno kiedyś Feredzio znajdzie ten swój jedyny i kochany domek :) On na to zasługuje ... A tymczase Fredzio na pierwsza stronke :) Quote
Isabel Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Fredziu, to niemożliwe, żebyś ty wciąż był bezdomny! Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Kto pokocha Freda? On nadal czeka na domek ... Quote
Recommended Posts