Ania_i_Kropka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [FONT=Verdana]"hmy...i znowu nic...kolejny dzień w schronisku...nikt mnie nie przytulił, nikt nie powiedział że mnie potrzebuje...nikt nawet o mnie nie zapytał...to takie trudne...i przykre...może jutro będzie lepiej...może[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Isabel Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Fredziu kochany, nie smuć się, los się musi odmienić! Quote
Peter Beny Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Fredziu hopsaj , zasłużyłeś na dobry domek :lol::lol: Quote
kate89 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Fredziu był dzis na dłooogim spacerku nad rzeczką opodal krzaczka ;) cieszył sie i prygał jak zwykle .A Alaska coraz zabawowsza sie robi,kijków dalej sie boi i na ich widok od razu sie kuli ale z pomocą terapeuty Freda wszytko jest na dobrej drodze,sunia coraz smielsza sie robi. Quote
Isabel Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kochany Fredzio, wydaje się jakby miał jakąś misję do spełnienia wobec wszystkich nowych suczek w schronisku. Fredziu, zadbaj wreszcie o siebie! Quote
Ania_i_Kropka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dzięki niemu dziewczyny zmieniają się nie do poznania. Fredzio psi terapeuta szuka kochającego domku!!! Quote
DarkAngels Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hopaj Fredzio na pierwszą stronkę :) Tam gdzies czeka na Ciebie domek pełen miłości :) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Jutro Fredzio wyjdzie na spacerek. Niestety nie ze mną. Będę w schronisku z małą Zuzią i nie dam rady, ale ciocia Kasia na 100 mnie zastąpi. Quote
kate89 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hiehie ,pewnie ze cie zastopię :) Fredziński był na długasnym sapcerku,i na nowej miejscówce skąd miał lepsze dojście do rzeczki i mogliśmy sie razem troche pokąpać i pobawić kijkami :) Alaska weszła tylko do kostek do wody bo troszke sie bała,ale patrzyła na Freda z zazdrością jak on sie pluskał wiec i ona pewnie niedługo bedzie ładnie wskakiwała. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Kasia dzięki za spacerek. Wiem, że spacer w takim towarzystwie to sama przyjemność. Alaska z każdym dniem staje się coraz odważniejsza. Fredzio potrafi czynić cuda. Quote
Isabel Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wspaniały pies czeka na wspaniały domek! A długo już czeka. Domku, znajdź się proszę! Quote
Isabel Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pokazuj się Fredziu, może ktoś cię wreszcie doceni! Quote
kate89 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Właśnie sie szykuje i jade do schrona na spacerek z Fredzińskim :) a że ładna pogoda to pojdziemy sie kąpać w pobliskej rzeczce :) Hopamy na pierwszą Quote
Ania_i_Kropka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dzisiaj niedobre ciocie Kasie sprzątnęły mi Fredzia sprzed nosa.:mad: Ja tu biedna poszłam sprawdzić co u psiaków a one po cichutku wymknęły się z Fredziem i Alaską na spacerek. Quote
kate89 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hiehie widzisz jakie jesteśmy cwane, nawet ciebie przechytrzymy :) będziesz musiała nam to wybaczyc,bo działałysmy pod wpływem amoku na widok pięknego Fredzińskiego,w końcu nie mogłysmy oprzeć sie jego urokowi ;) a Fredzio był z nami na poziomkach nad rzeczką i zjadał nam najlepsze okazy...nawet sie nie obejrzałysmy jak ładna godzina nam na tym minęła. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Tym razem Wam wybaczę, ale żeby mi to było ostatni raz bo jak nie to:mad::mad::mad:. Quote
kate89 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hiehie Ania i tym razem cie przechytrzyłyśmy,ale wiesz...widziałyśmy że byłaś bardzo zajeta wiec postanowiłyśmy cie wyręczyć i wyprowadzić tego rozbójnika Freda :) był bardzo zadowolony ze spacerku,zbierał z nami i zajadał poziomki :) Quote
Recommended Posts