Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='handzia']Tyśka :) Dzięki za te porady, sama skorzystam :) Bo jedna z moich suczek strasznie wyrywa się do innych psów...[/QUOTE]
Nie ma za co :)
W razie pytań proszę je zadawać, bo starałam się ważniejsze info napisać i streścić, i nie wszystko może być jasne ;)

Posted

Dzieki wielkie za rady ! :D jezeli chodzi o to gdzIe znalazlam Mundka to serio nie wiem... wpisywalam w neta psy do adopcji i tak sie jakos znalazl, nie jestem w stanie powiedziec gdzie to bylo. Wiem tylko ze wpisane bylo warszawa i zdziwilo mnie kiedy dowiedzialam sie ze on jest po granica !;p ale juz nie wazne ...;p jezeli chodzi o kielbase na spacerze to moze byc dobry pomysl tylko ja chodze 4 razy dziennie na spacer ;p to zbankrutuje kupujac dwa kilo dziennie ;p nie zebym byla skapa ale na chwiel obecna mam tyle wydatkow z nim zwiazanych ze nie jestem w stanie za kazdym razem kusic go kielbaska... a co do smaczkow to on nie przepada;/ juz znalazlam na niego maly sposob ale musze testowac mysle ze cos bedzie w koncu najlepsze... :) mundo jest u mnie niecaly tydzien wiec na prawde to dopiero swieza sprawa ale i tak sprawuje sie BARdzo dobrze :) i co do sikania w domu to moje kochane trafil mi sie Skarb :D nie sika nie robi kupy nic nie gryzie ! :D odpukac !!! chodzi sobie jedynie wkolo mieszkania naszymi butami albo sciaga bielizne z suszarki;p ale pochodzi , powariuje i nic wiecej nie robi;p haha po kryjomu wskakuje na kanape jak idziemy spac;p w momencie kiedy drzwi od sypialni sie zamykaja to Mundek robi hop na kanape ;p ale stwierdzilam ze w nocy moze. DObrze ze nie wskakuje przy nas :) Bardzo lubi siedziec pod stolem :d POzdraiwam :D

Posted

na prawde nie pamietam gdzie go znalazlam poprostu wpisalam psy do adopcji i gdzies tam sie znalazl;p Mundzio nie sika w domu nie robi kupi i niczego nie gryzie :D:D:D jedynie co to wskakuje na kanape ale nie w mojej obecnosci tylko po kryjomu :D hihi

Posted

Tak robi dużo psów :) Jak jesteśmy w domu to pies na łóżko nie wchodzi. Ale jak tylko drzwi się za nami zamkną to ... ;)

Zamiast kiełbasy (nie jest zbyt zdrowa, szczególnie ta najtańsza zawiera dużo chemii i psy nie powinny jej jeść) spróbuj kupić drobiowe serduszka - podgotuj ciut, pokrój na kawałeczki - może one zadziałają :)

Posted

Co do kiełbasy - to nie musi być ona, chodzi tylko oto, żeby to było coś, co pies może przez dłuższy czas podchrupywać/lizać i bardzo za tym szaleje. Poza tym nie dajesz Mundziowi całej na raz - kiedy miniecie psa natychmiast ją chowasz i masz na następny raz ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dawno mnie nie było na wątku i to dwa razy taka przyjemność czytać takie wieści! Tak się cieszę, że Mundzio tak dobrze się sprawuje i pańcia jest zadowolona i jego terierkowaty charakterek jest do opanowania. Pozdrowienia dla Pauliny i mizianka dla Mundzia.

Posted

o nie, to straszne, porozwieszaj zaraz plakaty wszędzie gdzie się da, choćby ręcznie pisane na kartce zwykłej, pytaj ludzi, taksówkarzy, wołaj głośno jak się da może Cię usłyszy
porób ogłoszenia w necie
[URL]http://zaginionepsy.pl/miasto,Jaworzno.html[/URL]
[URL]http://lostdogs.pl/?gclid=CKvXmsWfn7MCFUmN3godXQ4AWQ[/URL]
tablica.pl itd