karusiap Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Florka była taką kotka wszystkich i niczyja. Dostawala jesc, zyla na polu....Pewnego dnia przyszla z bezwladna lapka, nie wiem co sie stalo,ale zlamanie bylo nie ladne. Gwozdzie, sruby, dwie operacje. Florka zamieszkala w hotelu....niestety ostatnio przestala jesc i strasznie schudla:( Jest bardzo delikatna, teskni? Nie potrafi tak zyc? Nie wiem, z psami jakos latwiej mi idzie....Nie dlugo bedzie miala wyjmowany gwozdz. Oplacic operacje udalo sie tylko dzieki pomocy KTOZ za co serdecznie dziekuje!!!!! Florka jest wysterylizowana..... Bardzo potrzebuje DT, bo ja nie wiem co dalej:( [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-A90uyzC-I3c/Tv9A-HFHGzI/AAAAAAAAA08/VpzEVu1CF04/s512/PC170371.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-qXksJKQb8mk/TuJZWLQb4fI/AAAAAAAAAoY/n8Egp33cyC0/s640/PC030341.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-T8VVhS5oc2I/TuJZVowug6I/AAAAAAAAAoU/bh1UkEeEp0o/s512/PC030343.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Z8_qN31acco/Tv9BC_5eJoI/AAAAAAAAA1E/-auGd2z7XOU/s640/PC170370.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-UXayuZZZm8U/Tv9BIr2lajI/AAAAAAAAA1M/HrqDoSgsMc8/s512/PC170372.JPG[/IMG] Edited January 11, 2012 by karusiap Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Karolinko ,a nie sprawdzałyscie czy tej kotki nikt nie szuka .ja jak oglaszalam swoja znaleziona kotke (30/10/2011) bardzo podobna do tej to kilka osob z ogloszenia sie zglosilo ,ze byc moze to jest ich . Jedna pani intensywnie szuka takiej kotki(byla wysterylizowana)z okolic Bronowic . zaginela wiec przed 30/10/2011 Moja corka ma do niej maila . Nie zapisalam nr tel. Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Pani Beatko , Florke byla sterylizowana za moja wiedza, dzieki znowu KTOZOwi. Ona nie zginela nikomu na pewno.... Quote
black sheep Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Mam nadzieję, że chudnie "tylko" z powodu depresji. Na pewno nie jest na coś chora? Może jakieś badanie krwi... Moja świnka tak chudła, choć była zupełnie żwawa, ale ona miała duży apetyt. Niestety niedawno odeszła, wiem, że chudnięcie to nic dobrego:( Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='karusiap']Pani Beatko , Florke byla sterylizowana za moja wiedza, dzieki znowu KTOZOwi. Ona nie zginela nikomu na pewno....[/QUOTE] Rozumiem, czyli masz ja juz od dawna? Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Nie miala robionych zadnych testow.... Quote
róża35 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Może ma chore nerki,dlatego chudnie ,badanie krwi wykaże... Quote
tamb Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Karolinko, zrób test białaczkowy i badanie krwi. Wtedy wszystko będzie wiadomo. Quote
Patia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Czy ma wątek na Miau ? Trzeba tu ściągnąć Kinyę ona wie jak tam się poruszać Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Ja naprawde wiem,ze przydalyby by sie badania i jakie tylko nikt nie chce robic mi nic za darmo, a przy blisko 10 tys. dlugu za psy w hotelu oraz nie oplacanym hotelu Florki , zadluzanie sie sie u wetow jest samobojstwem. Jutro bedzie miala robione badania. Patia-Nie ma watku na miau , bo ja nie mam tam chyba konta... Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Patia']Poproszę Kinyę , żeby założyła .[/QUOTE] Bardzo dziekuje!!! Quote
Jagienka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Florka, jest przeslicznym buraskiem. Boże, dlaczego nikt nie chce dorosłych kotów??!! Małe idą jak świeże bułeczki... Quote
black sheep Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Karusia, ja sprzedaje (jestem w trakcie) poza bazarkiem ale przez wątek "co chcesz kupić" kolczyki i t-shirt:) Kupującą jest MartynaP (nick). Niech będzie na badanie kotki:) Chyba się zgodzi na ten cel. Tylko jeszcze nie ustaliłyśmy ceny... Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='black_sheep']Karusia, ja sprzedaje (jestem w trakcie) poza bazarkiem ale przez wątek "co chcesz kupić" kolczyki i t-shirt:) Kupującą jest MartynaP (nick). Niech będzie na badanie kotki:) Chyba się zgodzi na ten cel. Tylko jeszcze nie ustaliłyśmy ceny...[/QUOTE] Kasiu-bardzo serdecznie Ci dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Jak tylko ustalimy cenę z kupującą przeleję Ci kaskę. Mam nadzieję, że cała transakcja przebiegnie szybko i się uda. Tylko podaj nr konta bo ja zawsze Jagience wysyłam:) (powiedziała nieskromnie) Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='black_sheep']Jak tylko ustalimy cenę z kupującą przeleję Ci kaskę. Mam nadzieję, że cała transakcja przebiegnie szybko i się uda. Tylko podaj nr konta bo ja zawsze Jagience wysyłam:) (powiedziała nieskromnie)[/QUOTE] :):) Juz Ci Kasiu wysylam:* Quote
_Aga_ Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Jagienka']Florka, jest przeslicznym buraskiem. Boże, dlaczego nikt nie chce dorosłych kotów??!! Małe idą jak świeże bułeczki...[/QUOTE] Też się dziwię....... Quote
Asior Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ehhh Karolina, chyba zacznę się na Ciebie obrażać... czy za każdym razem mam Cię namawiać, żebyś prosiła nas o pomoc?? Przecież wolimy pomóc zwierzakowi w potrzebie, niż jakiejś pindzie co przyniesie lewe zaśw o dochodach a kasy ma jak lodu!!! Pisz podanie baboooo Quote
karusiap Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Asia...Wy juz tyle na Florcie daliscie,ze jak sie dowiedzialam jaka FV ma isc za operacje to no po prostu glupio no, bo wiem,ze co rusz macie podania z prosbami..... Ale bardzo Ci dziekuje!!!I przyleze znowu do Cie:) po prosbie, a jak sie rozpedze to i o malutka Daizy poprosze:) Quote
karusiap Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Test bialaczkowy ujemny. Czekam na wyniki morfologii i biochemii. Quote
_Aga_ Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Trzymam kciuki, by i inne wyniki były dobre... Quote
Patia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kinya juz zakłada wątek na Miau , zawsze to więcej osób będzie o małej wiedzieć . Kinya , dzięki ! Quote
Recommended Posts