Akrum Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ale Dolarek ma suuuuper :) szkoda, że u nas nie ma wody, w której psiaki mogłyby się taplać do woli. Quote
tobciu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 trzeba będzie robi ogłoszenia na kolejne województwa.. Że tez one nie mogą wszystkie zostać u furciaczkowej :) One są tam tak szczęśliwe :) Quote
piescofajnyjest Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 a jak to pyszczydlo Dolcia??? bo troche rozowe caly czas i oczka tez???? Dolcio=foczka:eviltong: Quote
furciaczek Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='piescofajnyjest']a jak to pyszczydlo Dolcia??? bo troche rozowe caly czas i oczka tez???? Dolcio=foczka:eviltong:[/QUOTE] Rozowe sie robi jak chlopak troche polata, jak jest spokojny, czy po spaniu to jest Ok. Wetka mowila ze prawdopodobnie zawsze bedzie mial troche rozowego tego pycholka :) Quote
agaga21 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='furciaczek']Rozowe sie robi jak chlopak troche polata, jak jest spokojny, czy po spaniu to jest Ok. Wetka mowila ze prawdopodobnie zawsze bedzie mial troche rozowego tego pycholka :)[/QUOTE]może taka jego uroda. często asty z białymi mordkami tak mają. moja etna jak mokra albo trochę zmarznie, też zaraz ma czerwony pychol. Quote
chita Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 bo to takie psie rumieńce:eviltong::evil_lol: Quote
zioberek87 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ha ha ha dolcio prosiaczek, faktycznie pasuje:) fotosy super:) a najlepsza jak Dolcio frunie nad wodą:) Quote
Akrum Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 może w wakacje Dolcio nasz znajdzie swojego człowieka?? tak czeka i czeka i nic... najważniejsze, że siedzi w hoteliku, a nie w przytulisku. Quote
agaga21 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 dostałam dość ciekawego maila ale pani zastanawia się nad adopcją dolara i jeszcze jakiegoś innego psa.... Quote
piescofajnyjest Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 tu sie nie ma co zastanawiac, tutaj trzeba Dolcia brac!!!;) Quote
tobciu Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 może w kolejne pakiety ogłoszeń by trzeba chłopaka wyposażyć ? Quote
agaga21 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='tobciu']może w kolejne pakiety ogłoszeń by trzeba chłopaka wyposażyć ?[/QUOTE]ech....chyba będzie trzeba. cisza :( Quote
tobciu Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='tobciu']może w kolejne pakiety ogłoszeń by trzeba chłopaka wyposażyć ?[/QUOTE] [quote name='agaga21']ech....chyba będzie trzeba. cisza :([/QUOTE] To ode mnie ma kolejny pakiet 50 ogłoszeń na sierpień (muszę poczekać aż AgnieszkaO wznowi nowy bazarek ogłoszeniowy. Które to teraz województwo bierzemy ? Może ktoś jeszcze się dorzuci z kolejnym województwem ? Trzeba by na kilka dać. Dzióbdzianie po jednym to mało.. Quote
agaga21 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 tobciu, to ja zapłacę za wielkopolskie, ty zamów na kujawsko-pomorskie a może jeszcze ktoś by chciał wykupić na mazowieckie lub warmińsko-mazurskie? Quote
Recommended Posts