KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Sabina02']No to w takim razie jak nie zdazymy zrobic wizyty pa do soboty, to zrobimy ja po adopcji, a chlopak niech juz jedzie do domku. :lol: Napewno ktos sie znajdzie zeby ta wizyte odbyc. Napisalam jeszcze na tym watku w sprawie wizyty pa. Moze ktos sie zglosi: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE%21?p=19417079#post19417079"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=19417079#post19417079[/URL][/QUOTE] Tak jak pisalam wszystko zalezy od pani wandy.jezeli ona na to przystanie to Homer pojedzie.bede z nia jeszcze rozmawiac,chociaz wg mnie lepiej by bylo ta wizyte odbyc przed sobota jezeli da rade. jeszcze raz dziekuje Sabinko Quote
Sabina02 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Karlinadominika, dostalam odpowiedz od Kingi. Ona zrobi ta wizyte. :) Prosze sprawdz PW, tam sa szczegoly. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Tak sie ciesze!!!Rozmawialam z Pania Magda i ona bardzo chce miec ta wizyte bo cytuje"chyba by sie poryczala jakby przyjechala i nie wydanoby Homerka" Ona specjalnie wziela urlop caly przyszly tydzien zeby byc przy zwierzakach jak sie beda poznawac!!!Badzmy dobrej mysli!!!!Dziekuje Sabinko za pomoc:* Quote
Sabina02 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Tak sie ciesze!!!Rozmawialam z Pania Magda i ona bardzo chce miec ta wizyte bo cytuje"chyba by sie poryczala jakby przyjechala i nie wydanoby Homerka" Ona specjalnie wziela urlop caly przyszly tydzien zeby byc przy zwierzakach jak sie beda poznawac!!!Badzmy dobrej mysli!!!!Dziekuje Sabinko za pomoc:*[/QUOTE] To teraz trzymamy kciuki! :kciuki: A tak w ogole to skad ta Pani sie dowiedziala o Homerku? On ma u mnie wyroznione ogloszenie na Tablicy i ostatnio korespondowalam w sprawie Homera z jedna Pania, ktora wypatrzyla Homera na Tablicy. Pani nie oferowala wtedy nic konkretnego, wiec nic o tym nie pisalam na dogo, ale ciekawa jestem czy to nie ta sama osoba. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Sabina02']To teraz trzymamy kciuki! :kciuki: A tak w ogole to skad ta Pani sie dowiedziala o Homerku? On ma u mnie wyroznione ogloszenie na Tablicy i ostatnio korespondowalam w sprawie Homera z jedna Pania, ktora wypatrzyla Homera na Tablicy. Pani nie oferowala wtedy nic konkretnego, wiec nic o tym nie pisalam na dogo, ale ciekawa jestem czy to nie ta sama osoba.[/QUOTE] z facebooka Sabinko/to pewnie inna osoba.Zrobilam ostatnio nowe wydarzenie Homerkowi i pisalam na nim do znudzenia po kilka razy dziennie-przez pare dni zebralo sie na nim 400 osob i ktos Homerka w koncu wypatrzyl.Po rozmowie widac ze Pani Magda ma serce do zwierzat i naprawde jej na Homerku zalezy.Juz chociazby to ze przyjedzie po niego jest na plus, co do wizyty nie miala zadnego ale-jak najbardziej.Sama tez zaproponowala ,ze bede mogla odwiedzac Homerka kiedy tylko bede chciala, bo on napewno zawsze bedzie mnie pamietal.zaciskajcie mocno kciuki, zeby wizyta wypadla dobrze i zeby pani Wanda zgodzila sie na adopcje!!!Dziękuję wam wszytskim za pomoc.Dzieki nam Homer ma szanse na lepsze zycie z kochajacym czlowiekiem:* Quote
Aimez_moi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 O Boziu ..... ja chyba nie doczekam tej soboty....... co to dzisiaj?....sroda.... Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Aimez_moi']O Boziu ..... ja chyba nie doczekam tej soboty....... co to dzisiaj?....sroda....[/QUOTE] Juz rozmawialam z kinga.Dzisiaj lub najpozniej jutro pojedzie do pani Magdy!!!! Quote
Madzior. Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Juz rozmawialam z kinga.Dzisiaj lub najpozniej jutro pojedzie do pani Magdy!!!![/QUOTE] Boże jak dobrze! Teraz musi być dobrze! Karolino choć to ja założyłam wątek Homerowi i zaczęłam mu szukać domu to tylko dzięki Tobie się to udało.. Dzięki Ci za wytrwałość, cierpliwość i stanowczość w szukaniu mu domu! Dzięki Twoim częstym wpisom na wydarzeniu Homera , znalazł się dla niego wspaniały dom- lepszego już być nie może :) Choć nadzieja na swój kąt dla niego nie była duża Tobie się to udało, nie poddałaś się zniechęceniu i zwątpieniu tak jak ja i jestem Ci za to ogromnie wdzięczna. Wiem że Homer jest jeszcze w schronisku,ale jestem przekonana że w sobotę odbędzie już swoją ostatnią tak poważną podróż, podróż do spokoju i miłości jaką zostanie obdarzony! Tchnęłaś we mnie więcej determinacji i wiary w ratowanie kolejnych merdających ogonów..Dzięki. No a najbardziej to będzie Ci wdzięczny Homer , tylko jeszcze o tym nie wie:)) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kochane, wizyta wypadła super super dobrze.Kinga siedziała u Magdy 2 godziny.Magda jest bardzo prozwierzęca i wg Kingi mozemy jej oddac Homerka z zamknietymi oczami.tak strasznie sie ciesze:) :) :) nie macie nawet pojecia.Moj Homerek bedzie mial DOM!!!!!!!!!!!3majcie kciuki by zaakceptowal zwierzeta Magdy czyli suczkę ON Korę i kotki:) Quote
Madzior. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ach Karolina .................:)))))))))))))))))))))))))))) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Aimez_moi']Boziu.....Boziu....:):):) Kinga?....Kinga jest super...;) nawet bardzo super....:):)[/QUOTE] A Kinga naprawde jest super!!!!!Świetna kobieta!!!!!Dziekuję jej z całego serca!!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 a co, jesli nie zaakceptuje kotow? bedzie miejsce dla niego np. na dworze? Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='natalia.aleksandrov']a co, jesli nie zaakceptuje kotow? bedzie miejsce dla niego np. na dworze?[/QUOTE] nie bierzemy takiej opcji pod uwage!!! Homer byl wprowadzany do kociarni i nie reagowal na koty wiec mysle ze bedzie dobrze.Poza tym on nie widzi, refleks juz nie ten wiec kota nie zlapie.Pani Magda nigdy nie zgodzi sie by Homer byl na dworze.Zwierzaki beda musialy sie przywyczaic a Homer nie jest agresorem absolutnie.Mieszkanie ma 200 m wiec jakos sie podziela miejscem Quote
Aimez_moi Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Homerek sobie poradzi...:) Na pewno...:) Na pewno....;) Quote
Sabina02 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [B]Karlinadominika[/B], dziekuje Ci z calego serca ze tak mocno reklamowalas Homerka na Facebooku, bo dzieki temu znalazl dom! :loveu: [B]Madzior.[/B], dziekuje za zrobienie chlopakowi watka na dogo, bo dzieki temu mialysmy mozliwosc go poznac! :loveu: [B]Kinga[/B], dziekuje za wizyte pa! :loveu: [B]Aimez_moi[/B], dziekuje Tobie i [B]innym dogomaniakom[/B] za wytrwale podrzucanie watka zeby Homerek nie zginal w tlumie! :loveu: A teraz czekamy na [B]TEN[/B] dzien! :multi: Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kochane HOMEREK POJECHAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!! Od razu zorientował, która to jego nowa pani,ładnie wsiadł do samochodu i grzeczny lezał na tylnej kanapie.Teraz czekam na wiesci od Magdy................ Dziekuję wam bardzo bardzo mocno..........Dzięki nam wszystkim to sie udalo. [h=6][SIZE=3]Wielu niedowierzało, ale to stalo sie prawdą-moj najdrozszy Homerek,niewidomy,prawie bez szans , pojechał do SWOJEGO DOMKU!!!!!Do tego do domu,o jakim nawet w najsmielszych snach nie marzył!!!!Trzymajcie kciuki,zeby zaakceptowal zwierzaki Magdy.Moja psina nareszcie będzie szczęśliwy, czuję to i musi tak być!!!!!!!!!! [/SIZE][/h] [SIZE=3][/SIZE] Quote
juli88 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Kochane HOMEREK POJECHAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!! Od razu zorientował, która to jego nowa pani,ładnie wsiadł do samochodu i grzeczny lezał na tylnej kanapie.Teraz czekam na wiesci od Magdy................ Dziekuję wam bardzo bardzo mocno..........Dzięki nam wszystkim to sie udalo. [B][SIZE=3]Wielu niedowierzało, ale to stalo sie prawdą-moj najdrozszy Homerek,niewidomy,prawie bez szans , pojechał do SWOJEGO DOMKU!!!!!Do tego do domu,o jakim nawet w najsmielszych snach nie marzył!!!!Trzymajcie kciuki,zeby zaakceptowal zwierzaki Magdy.Moja psina nareszcie będzie szczęśliwy, czuję to i musi tak być!!!!!!!!!! [/SIZE][/B] [/QUOTE] Dlatego warto pomagać!!! Bardzo się cieszę! I dziękuję za to co zrobiłyście dla niego!!!! Quote
Sabina02 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [B]Hurrraaaaaa!!!!!!! Homerek w domu!!!!!!!![/B] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :drink1: [B]Powodzenia Homerku i badz grzeczny w nowym domku! [/B]:lol: PS. Beda fotki z domku? Quote
natalia.aleksandrov Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Super :) Cieszę się, że tak się ułożyło! Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Od razu sie bidulek zorientowal!...:) Ja mysle, ze On czekal na ten dzien..... Homer...:):) masz byc bardzo szczesliwym staruszkiem...bardzo...:) bardzo...:):) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [h=6] [/h][h=6][B][SIZE=3]i[/SIZE][/B][SIZE=3] stało się-Homerek jest juz w nowym domku-wykąpany, czysciutki:) znaczy swoj teren:)wiec maja co sprzatac:)Dogaduje sie ze zwierzakami-skacze od tylu na Korę,a ta odgania go ale nie atakuja sie.Wszystko pozytywnie.Trochę boi sie schodow ale Magda mysli ze to przejsciowe i nauczy sie.Podroz uplynela bardzo dobrze-Homerek cały czas lezal na kolanach swojej nowej Pani:))) szerszą relację napewno Magda zda mi juz wkrotce.Zdjecia oczywiscie tez bedą!!!!![/SIZE][/h] Quote
Aimez_moi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 I znow czekanie.....ale tym razem jakie radosne.....:) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 cytuje za Magdą:"Dziękuję za te wszystkie słowa i Waszą troskę o Homera. Dziękuję Karolinie za... za wszystko! Wczoraj nie miałam czasu (i sił), by pisać. Droga długi i gorąco, ale Homer był bardzo dzielny. W domu OK. Na koty nie zwraca uwagi (uffff), a z sunią już się dogadują, choć ona początkowo pokazywała mu, kto tu był pierwszy :) Noc spokojna - wszyscy przeżyli. Uczymy się z Homerkiem spacerów, będzie OK. Zaraz gdzieś go "schwytam" i zrobię zdjęcia. Pewnie nie będą fantastyczne, ale zawsze coś. Pierwszą noc Homer nie spędził w super nowym legowisku w pokoju, tylko w łazience. Może tam było najchłodniej?... Jego wybór :) pozniej pisala mi ,ze Homerek jak tylko wchodzi do pokoju zaraz merda ogonkiem,a jak wrocila ze sklepu to tak sie cieszyl,ze az ze schodow chcial zbiec sam.Magda jest bardzo szczesliwa,bo juz pokochala Homerka calym sercem.On naprawde lepiej nie mogl trafic-wierzcie mi.Zdjecia juz sa.Wkleje je niedlugo,zebyscie zobaczyly na wlasne oczy tą zadowoloną mordkę. Quote
Recommended Posts