Aimez_moi Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Warto sprobowac.......:) Ja dla Homercia w razie czego....:) postaram sie wyskubac 20zl .... Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ja daje 30 zl:) u nas na bezpłatnie nie ma co liczyc,ogloszenie w naszej lokalnej gazecie ze zdjeciem kosztowaloby ok 70 zl:///// Quote
Madzior. Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 No to ja dorzucam kolejne 20 zł, więc będzie 70 na ogłoszenie w gazecie, ale to dopiero mogę zrobić po męża wypłacie ;) Po 25 lipca :) Myślę o tym aby ponownie wyróżnić ogłoszenie Homera na gumtree ( na tydzień ) , koszt to 20 zł ale tym razem może ktoś inny dorzuci do tego wyróżnienia? Jest ktoś chętny? Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ja dorzuce....tylko przeslij mi kwote i numer konta do zaplaty..... Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kochane-super wiadomosc-Pani Wanda zgodzila sie na tymczas lub hotel, i to juz jest pewne.W takim razie musimy intensywnie zaczac szukac tymczasu, ewentualnie zastanowic sie nad platnym i pozbierac deklaracje.My deklarujemy w trojke 70 zl, p.Ania Łojewska 100 zl deklarowala (potwierdze to jeszcze) wiec byloby prawdopodobnie juz 170 zl.Napisze tez info na wydarzeniu Homerka na fb-zobaczymy jaki bedzie odzew. Quote
natalia.aleksandrov Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Mogę polecić fajny hotelik w Swarzędzu - nazywa się FEMI, prowadzi go małżeństwo, których pasją są psy. Sami mają psy wystawowe, układają pieski, tymczasują naszego Bekona. Cena dla psów schroniskowych dużych (z wyżywieniem i socjalizacją) to 500zł miesięcznie. Nie jest to mało, ale uważam -że jeśli będą pieniążki - warto. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 kochani, kolejna super wiadomosc.Znalazla sie osoba chetna na adopcje Homerka-potrzebujemy kogos ktto zrobi wizyte przedadopcyjna w mielnie (nad morzem) popytajcie prosze.ja tu nikogo nie znam Quote
Sabina02 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']kochani, kolejna super wiadomosc.Znalazla sie osoba chetna na adopcje Homerka-potrzebujemy kogos ktto zrobi wizyte przedadopcyjna w mielnie (nad morzem) popytajcie prosze.ja tu nikogo nie znam[/QUOTE] Supeeeer wiadomosc!!!! :multi: Skad ten domek??? Lece szukac kogos z Mielna! Quote
natalia.aleksandrov Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Służymy transportem za koszt benzyny, jakby doszło do adopcji :) Quote
Sabina02 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Juz zapytalam jedna dogomaniaczke o transport. Czekam na odpowiedz. :) [quote name='natalia.aleksandrov']Służymy transportem za koszt benzyny, jakby doszło do adopcji :)[/QUOTE] Dziekujemy!!!! [IMG]http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3490.gif[/IMG] Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Sabina02']Juz zapytalam jedna dogomaniaczke o transport. Czekam na odpowiedz. :) [LIST] [*] :multi: [/LIST] Dziekujemy!!!! [IMG]http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3490.gif[/IMG][/QUOTE] Kochane, transport nie bedzie potrzebny, bo pani chce sama przyjechac po Homerka :multi:Mam nadzieje, ze wizyta wyjdzie ok.To czekam az kogos znajdziecie, bo ja nawet nie wiem gdzie bym tu miala kogos z mielna poszukac Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kochane błagam, znajdzie kogos na ta wizyte przedadopcyjna.Pani chcialaby ja miec jak najszybciej bo chce sie przygotowac na przyjazd Homerka-kupic mu poslanie, miski, smycz.Pani Magda robi super sympatyczne wrazenie, ma w domu suczke z probblemami z kregoslupem(tak jak Homerek) oraz koty, wiec ma doswiadczenie,a decyzje podejmuje świadomie znajac wszystkie mankamenty Homera i zagrozenia.jestesmy wstepnie umowiona na sobote-Pani Magda przyjechalaby wtedy po Homerka osobiscie do przyborowka.3majcie mocno kciuki bo to wielka szansa dla Homerka. Quote
Sabina02 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Dostalam odpowiedz w sprawie wizyty pa od dogomaniaczki o nicku [B]kinga[/B]. Mam nadzieje, ze Kinga sie nie obrazi jak zacytuje Jej PM: [quote name='kinga'] witam:) tak szybciutko - nie wiem, czy ja osobiście dam radę, bo lada dzień kroi mi się kilkudniowy wyjazd - ale pomyślę, i ew. rozejrzę się za kimś ogarniętym, kto mógłby zrobić tę PA. Jutro - najpóźniej pojutrze dam znać. pozdrawiam, kinga[/QUOTE] Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Sabina02']Dostalam odpowiedz w sprawie wizyty pa od dogomaniaczki o nicku [B]kinga[/B]. Mam nadzieje, ze Kinga sie nie obrazi jak zacytuje Jej PM:[/QUOTE] Super,dziekuje ci bardzo.Mam nadzieje,ze szybko sie ktos znajdzie,kto bedzie mogl tam podjechac. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ojjjjjj, jak ja juz bym chciala,zeby bylo po tej wizycie i zeby wyszla pozytywnie.tak sie denerwuje......juz wszystkie paznokcie poobgryzane:) Quote
Aimez_moi Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Boziu.....Boziu....:):):) Kinga?....Kinga jest super...;) nawet bardzo super....:):) Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 no to czekamy!!!!!Oby sie jak najszybciej odezwala i juz bylo po wizycie!!!!!!!!Tak sie denerwuje............ Quote
Sabina02 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ja caly czas czekam na PM od Kingi, jeszcze nic mi nie napisala. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Aimez_moi']Kurcze....... moze napisz raz jeszcze?[/QUOTE] nooo,moze wtedy odpisze.Juz wtorek dzisiaj a w sobote pani ma przyjechac po Homerka........... Quote
Sabina02 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']nooo,moze wtedy odpisze.Juz wtorek dzisiaj a w sobote pani ma przyjechac po Homerka...........[/QUOTE] Napisalam do Kingi jeszcze raz. Karlinadominika, a co myslisz o tej Pani, ktora chce adoptowac Homerka? Co Ci podpowiada intuicja? Jesli nie znajdziemy nikogo zeby zrobil wizyte pa przed sobota, to czy mozna jej zaufac na tyle zeby zabrala Homerka w sobote, a wizyte zrobilo by sie pare dni po adopcji? Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.Decyzja jest przemyslana bo rozmawialysmy kilkakrotnie wczesniej i sie zastanawiala dosc dlugo nad tym czy wziac Homerka.Psina bedzie mial kolezanke-owczarka niemieckiego i koty.mam nadzieje,ze sie dogadaja.Pani sama mowila, ze moge bez problemu Homerka odwiedzac, pytala nawet czy na przedadopcyjna przyjedzie ktos od nas , bo z noclegiem u niej nie byloby problemu.Pytala tez co Homer lubi jesc, jaka karme,bo jej je specjalna canina na problemy ze stawami i kregoslupem wiec tez by taka Homerkowi podawala.Ja bym jej zaufala, jezeli w perspektywie ktos bedzie mogl podjechac, tym bardziej ze ona sama przyjedzie po Homercia.ale decyzja nalezy do Pani Wandy-mam nadzieje ze pani Magda jej sie spodoba. Quote
KARLINADOMINIKA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Sabina02']Napisalam do Kingi jeszcze raz. Karlinadominika, a co myslisz o tej Pani, ktora chce adoptowac Homerka? Co Ci podpowiada intuicja? Jesli nie znajdziemy nikogo zeby zrobil wizyte pa przed sobota, to czy mozna jej zaufac na tyle zeby zabrala Homerka w sobote, a wizyte zrobilo by sie pare dni po adopcji?[/QUOTE] Dzieki Sabinko:* Quote
Sabina02 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.Decyzja jest przemyslana bo rozmawialysmy kilkakrotnie wczesniej i sie zastanawiala dosc dlugo nad tym czy wziac Homerka.Psina bedzie mial kolezanke-owczarka niemieckiego i koty.mam nadzieje,ze sie dogadaja.Pani sama mowila, ze moge bez problemu Homerka odwiedzac, pytala nawet czy na przedadopcyjna przyjedzie ktos od nas , bo z noclegiem u niej nie byloby problemu.Pytala tez co Homer lubi jesc, jaka karme,bo jej je specjalna canina na problemy ze stawami i kregoslupem wiec tez by taka Homerkowi podawala.Ja bym jej zaufala, jezeli w perspektywie ktos bedzie mogl podjechac, tym bardziej ze ona sama przyjedzie po Homercia.ale decyzja nalezy do Pani Wandy-mam nadzieje ze pani Magda jej sie spodoba.[/QUOTE] No to w takim razie jak nie zdazymy zrobic wizyty pa do soboty, to zrobimy ja po adopcji, a chlopak niech juz jedzie do domku. :lol: Napewno ktos sie znajdzie zeby ta wizyte odbyc. Napisalam jeszcze na tym watku w sprawie wizyty pa. Moze ktos sie zglosi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=19417079#post19417079[/URL] Quote
Recommended Posts