Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja dorzucam kolejne 20 zł, więc będzie 70 na ogłoszenie w gazecie, ale to dopiero mogę zrobić po męża wypłacie ;) Po 25 lipca :) Myślę o tym aby ponownie wyróżnić ogłoszenie Homera na gumtree ( na tydzień ) , koszt to 20 zł ale tym razem może ktoś inny dorzuci do tego wyróżnienia? Jest ktoś chętny?

Posted

Kochane-super wiadomosc-Pani Wanda zgodzila sie na tymczas lub hotel, i to juz jest pewne.W takim razie musimy intensywnie zaczac szukac tymczasu, ewentualnie zastanowic sie nad platnym i pozbierac deklaracje.My deklarujemy w trojke 70 zl, p.Ania Łojewska 100 zl deklarowala (potwierdze to jeszcze) wiec byloby prawdopodobnie juz 170 zl.Napisze tez info na wydarzeniu Homerka na fb-zobaczymy jaki bedzie odzew.

Posted

Mogę polecić fajny hotelik w Swarzędzu - nazywa się FEMI, prowadzi go małżeństwo, których pasją są psy. Sami mają psy wystawowe, układają pieski, tymczasują naszego Bekona. Cena dla psów schroniskowych dużych (z wyżywieniem i socjalizacją) to 500zł miesięcznie. Nie jest to mało, ale uważam -że jeśli będą pieniążki - warto.

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']kochani, kolejna super wiadomosc.Znalazla sie osoba chetna na adopcje Homerka-potrzebujemy kogos ktto zrobi wizyte przedadopcyjna w mielnie (nad morzem) popytajcie prosze.ja tu nikogo nie znam[/QUOTE]

Supeeeer wiadomosc!!!! :multi: Skad ten domek???

Lece szukac kogos z Mielna!

Posted

Juz zapytalam jedna dogomaniaczke o transport. Czekam na odpowiedz. :)

[quote name='natalia.aleksandrov']Służymy transportem za koszt benzyny, jakby doszło do adopcji :)[/QUOTE]

Dziekujemy!!!! [IMG]http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3490.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Sabina02']Juz zapytalam jedna dogomaniaczke o transport. Czekam na odpowiedz. :)

[LIST]
[*] :multi:

[/LIST]

Dziekujemy!!!! [IMG]http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3490.gif[/IMG][/QUOTE]

Kochane, transport nie bedzie potrzebny, bo pani chce sama przyjechac po Homerka :multi:Mam nadzieje, ze wizyta wyjdzie ok.To czekam az kogos znajdziecie, bo ja nawet nie wiem gdzie bym tu miala kogos z mielna poszukac

Posted

Kochane błagam, znajdzie kogos na ta wizyte przedadopcyjna.Pani chcialaby ja miec jak najszybciej bo chce sie przygotowac na przyjazd Homerka-kupic mu poslanie, miski, smycz.Pani Magda robi super sympatyczne wrazenie, ma w domu suczke z probblemami z kregoslupem(tak jak Homerek) oraz koty, wiec ma doswiadczenie,a decyzje podejmuje świadomie znajac wszystkie mankamenty Homera i zagrozenia.jestesmy wstepnie umowiona na sobote-Pani Magda przyjechalaby wtedy po Homerka osobiscie do przyborowka.3majcie mocno kciuki bo to wielka szansa dla Homerka.

Posted

Dostalam odpowiedz w sprawie wizyty pa od dogomaniaczki o nicku [B]kinga[/B]. Mam nadzieje, ze Kinga sie nie obrazi jak zacytuje Jej PM:

[quote name='kinga']
witam:)

tak szybciutko - nie wiem, czy ja osobiście dam radę, bo lada dzień kroi mi się kilkudniowy wyjazd - ale pomyślę, i ew. rozejrzę się za kimś ogarniętym, kto mógłby zrobić tę PA.
Jutro - najpóźniej pojutrze dam znać.
pozdrawiam, kinga[/QUOTE]

Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam odpowiedz w sprawie wizyty pa od dogomaniaczki o nicku [B]kinga[/B]. Mam nadzieje, ze Kinga sie nie obrazi jak zacytuje Jej PM:[/QUOTE]

Super,dziekuje ci bardzo.Mam nadzieje,ze szybko sie ktos znajdzie,kto bedzie mogl tam podjechac.

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']nooo,moze wtedy odpisze.Juz wtorek dzisiaj a w sobote pani ma przyjechac po Homerka...........[/QUOTE]

Napisalam do Kingi jeszcze raz.

Karlinadominika, a co myslisz o tej Pani, ktora chce adoptowac Homerka? Co Ci podpowiada intuicja? Jesli nie znajdziemy nikogo zeby zrobil wizyte pa przed sobota, to czy mozna jej zaufac na tyle zeby zabrala Homerka w sobote, a wizyte zrobilo by sie pare dni po adopcji?

Posted

Zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.Decyzja jest przemyslana bo rozmawialysmy kilkakrotnie wczesniej i sie zastanawiala dosc dlugo nad tym czy wziac Homerka.Psina bedzie mial kolezanke-owczarka niemieckiego i koty.mam nadzieje,ze sie dogadaja.Pani sama mowila, ze moge bez problemu Homerka odwiedzac, pytala nawet czy na przedadopcyjna przyjedzie ktos od nas , bo z noclegiem u niej nie byloby problemu.Pytala tez co Homer lubi jesc, jaka karme,bo jej je specjalna canina na problemy ze stawami i kregoslupem wiec tez by taka Homerkowi podawala.Ja bym jej zaufala, jezeli w perspektywie ktos bedzie mogl podjechac, tym bardziej ze ona sama przyjedzie po Homercia.ale decyzja nalezy do Pani Wandy-mam nadzieje ze pani Magda jej sie spodoba.

Posted

[quote name='Sabina02']Napisalam do Kingi jeszcze raz.

Karlinadominika, a co myslisz o tej Pani, ktora chce adoptowac Homerka? Co Ci podpowiada intuicja? Jesli nie znajdziemy nikogo zeby zrobil wizyte pa przed sobota, to czy mozna jej zaufac na tyle zeby zabrala Homerka w sobote, a wizyte zrobilo by sie pare dni po adopcji?[/QUOTE]

Dzieki Sabinko:*

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']Zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.Decyzja jest przemyslana bo rozmawialysmy kilkakrotnie wczesniej i sie zastanawiala dosc dlugo nad tym czy wziac Homerka.Psina bedzie mial kolezanke-owczarka niemieckiego i koty.mam nadzieje,ze sie dogadaja.Pani sama mowila, ze moge bez problemu Homerka odwiedzac, pytala nawet czy na przedadopcyjna przyjedzie ktos od nas , bo z noclegiem u niej nie byloby problemu.Pytala tez co Homer lubi jesc, jaka karme,bo jej je specjalna canina na problemy ze stawami i kregoslupem wiec tez by taka Homerkowi podawala.Ja bym jej zaufala, jezeli w perspektywie ktos bedzie mogl podjechac, tym bardziej ze ona sama przyjedzie po Homercia.ale decyzja nalezy do Pani Wandy-mam nadzieje ze pani Magda jej sie spodoba.[/QUOTE]

No to w takim razie jak nie zdazymy zrobic wizyty pa do soboty, to zrobimy ja po adopcji, a chlopak niech juz jedzie do domku. :lol: Napewno ktos sie znajdzie zeby ta wizyte odbyc.

Napisalam jeszcze na tym watku w sprawie wizyty pa. Moze ktos sie zglosi:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=19417079#post19417079[/URL]