Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super :)
myslicie ze jest sens zakladac malej watek na miau?
Trzeba tez jak ktos wspomnial wesprzec halbine zarelkiem i zwirkiem.
Moge zrobic bazarek cegielkowy ale tu fajnie byloby jakby sama halbina podala nr konta do wplat lub ktos z okolicy.
Na miau moge watek zalozyc, wydarzenie na fb tez no i ogloszenia tez da rade, ale foto potprzebne.

Patsi napisał(a):
Już pisałam, ze możemy zaoferować kici sterylkę.

Posted

Fajnie, Patsi, ale kto ją będzie woził?... ja jestem niezmotoryzowana i za bardzo zajęta na wyprawy do Bytomia... ;-( wysterylizuje ja moja fundacja, prosiłabym tylko o nazbieranie na zwrot kosztów sterylki...

Z wielką radością przyjmiemy darowizny na nasze konto - można je odpisać od podatku.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"

Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Posted

Czy na to konto można też kierować wpłaty na karmę dla kotki?
A mogłabyś jej fotki porobić?[quote name='halbina']Fajnie, Patsi, ale kto ją będzie woził?... ja jestem niezmotoryzowana i za bardzo zajęta na wyprawy do Bytomia... ;-( wysterylizuje ja moja fundacja, prosiłabym tylko o nazbieranie na zwrot kosztów sterylki...

Z wielką radością przyjmiemy darowizny na nasze konto - można je odpisać od podatku.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"

Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Posted

Halbinko - robić już allegro, czy po sterylce? Jak zareagowała na psy? Bardzo mi przypomina Marion, która zaginęła w Bytomiu. Aż wyszukałam stare fotki, ale jednak jest ciut inny układ plam :-(

Posted

[quote name='Bjuta']Halbinko - robić już allegro, czy po sterylce? Jak zareagowała na psy?

musimy odczekać: kwarantanna i czas dla ewentualnego właściciela, może ktos jej szuka... dwa tygodnie... o sterylce zdecyduje Formica

zachwycona psami nie jest, kotami też, ale nie panikuje...

Posted

Śliczna jest:):) Beata, to niesprawiedliwe - mnie to tylko burasy się czepiają:evil_lol:
Ona na dziką nie wygląda, pewnie taki wychodzący kotek. Właściciele może liczyli na ,, śliczny przychówek" :angryy:

Posted

Oczywiście na konto można wpłacać też na jedzonko i na żwirek... trochę mi tego przy stadku schodzi... może dopisujcie, że na tricolorkę u halbiny, imię muszę jej obmyśleć...
Kotka, moim zdaniem, nie jest czyjąś zgubą, może była domowa, ale jest przybrudzona, więc chyba od jakiegoś czasu się szwenda, a to, że sie pchała do ludzi, to może dlatego, że szuka bezpiecznego miejsca na poród... nie panikuje, ale syka na koty i psy, chyba za dużo dla niej tych wrażeń...

Posted

już jestem ale znając mój komp to zaraz uwidzi mu się, że nie ma dostępu sieci:angryy::mad::mad:
Halbinko kochana czy Tobie się zdawało, że ja zrzucę na Twoje barki ciężar MOJEGO problemu z cotką i nie pomogę Ci finansowo? Jutro lub pojutrze zrobimy z Wielką Kocicą Marudą666 bazarek na mojego podopiecznego Reksia i na Cotkę- na dołożenie do karmy i sterylkę.
A psiaki Halbiny są OBŁĘDNE:loveu::loveu::loveu: Chciałam się nawet na tydzień wymienić: Jej oba za moją kobyłe :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja dopiero dziś odebrałam wiadomość..
No u mnie...zahaszczony domek:) Znaczy o kocie zapomnij - bo byłoby polowanie... Króliś co prawda żyje ale dlatego, że jest oddzielony od psiaków.

Mogę tylko podnieść watek kici
Proszę zajrzyjcie na wątek suni husky, która nie ma jak opłacić hoteliku...
http://www.dogomania.pl/threads/220177-Dora-mix-husky-z-lasu-bezpieczna-w-hotelu-ale-bez-kasy-na-jego-opłacenie...pomóż/page3
Proszę pięknie o rozsyłanie.