Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiaj do garażu Berkano przybiegł za samochodem kot. Wskoczył na plecy jej TZ i postanowił się zwrócić o pomoc :) Od razu wiadomo, że kociak mądry, bo wiedział do kogo przyjść :) Zaraz będzie (mam nadzieję, że pokonamy trudności techniczne) film z kotkiem. Problem polega na tym, że aby kot nie musiał spać w garażu potrzebujemy dla niego noclegu. Może ktoś by mógł go przygarnąć na kilka dni?
Jest nadzieja, że to uciekinier posylwestrowy...

kontakt:
781-285-762

Edited by jofracy
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki O NAJWSPANIALSZA JOFACY za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Błagam Was o pomoc, bo mój nawiedzony małż chce tego kociaka wziąć do domu i zamknąć Go w łazience- dla mojego dobka Igora drzwi łazienkowe nie uchroniłyby kotka przed apetytem Igora :-(

Posted

Melduję się na wątku . Nie otwiera mi się strona z filmikiem - czy to tylko u mnie?

Bezpieczniej chyba jednak będzie mu w garażu niż w łazience pod czujnym okiem ( zębem?) Igora ;)

Posted

Berkano, wybacz, ale u mnie analogiczna sytuacja jak u Ciebie :shake:
Mój "potforek" otwiera sobie wszystkie drzwi :shake:
A jak dorwałby się do kici to zostałoby tylko futerko :(:(:(

Posted

[quote name='BERKANO']Dzięki O NAJWSPANIALSZA JOFACY za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Błagam Was o pomoc, bo mój nawiedzony małż chce tego kociaka wziąć do domu i zamknąć Go w łazience- dla mojego dobka Igora drzwi łazienkowe nie uchroniłyby kotka przed apetytem Igora :-(

Miałabyś tak samo jak moja córka ;-) z Miśkiem i Kitkiem

Posted

melduje sie, ale niestety nie mam jak pomoc. sama mam psiaka w domu, a wiekszosc znajomych to raczej psiarze.. moge jedynie udostepnic na FB:) Trzymam kciuki ! :)

Posted

poproszę o pomoc ciotkę, która urzęduje na forum miau, żeby zapytała czy wiadomo coś na temat takiego kota/kotki.
o tyle dobrze, że umaszczenie ma mało spotykane :roll:

Posted

Z umaszczenia wynika, że to koteczka. Proponuję sterylkę z przetrzymaniem u weta, max.2 doby. Musimy tylko coś wymyślić na "po wecie". Nie mam wolnych dt ale ostatnio zdarzają się cuda, to może akurat ;)

Posted

To na pewno kotka i coś podejrzanie grubaśna. Wydzwaniam do koleżanki, która ma kota - ale na razie połączyć się nie mogę. (Może by go wrzucić na tymczas Halbinie? Ma już 7 to chyba jeden więcej...)

Posted

dzięki Bjuto za pomoc.
Za tymczas mogłabym zapłacić- mogłybyście podzwonić i popytać?
I nie strasz mnie tym podejrzeniem ciąży....

Jofacy/ Matko ma- Igg na salonach a kotka w łazience a ja bidna papierosy będe na klatce paliła..
a ja do pracy nie chodze ;-)