jofracy Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Dzisiaj do garażu Berkano przybiegł za samochodem kot. Wskoczył na plecy jej TZ i postanowił się zwrócić o pomoc :) Od razu wiadomo, że kociak mądry, bo wiedział do kogo przyjść :) Zaraz będzie (mam nadzieję, że pokonamy trudności techniczne) film z kotkiem. Problem polega na tym, że aby kot nie musiał spać w garażu potrzebujemy dla niego noclegu. Może ktoś by mógł go przygarnąć na kilka dni? Jest nadzieja, że to uciekinier posylwestrowy... kontakt: 781-285-762 Edited January 24, 2012 by jofracy Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [video=youtube;cG9MyG-3h2w]http://www.youtube.com/watch?v=cG9MyG-3h2w&context=C36f908cADOEgsToPDskJnQslsCQE6wxllv-APkLbB[/video] Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dzięki O NAJWSPANIALSZA JOFACY za pomoc:loveu::loveu::loveu: Błagam Was o pomoc, bo mój nawiedzony małż chce tego kociaka wziąć do domu i zamknąć Go w łazience- dla mojego dobka Igora drzwi łazienkowe nie uchroniłyby kotka przed apetytem Igora :-( Quote
Maruda666 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Melduję się na wątku . Nie otwiera mi się strona z filmikiem - czy to tylko u mnie? Bezpieczniej chyba jednak będzie mu w garażu niż w łazience pod czujnym okiem ( zębem?) Igora ;) Quote
DONnka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Berkano, wybacz, ale u mnie analogiczna sytuacja jak u Ciebie :shake: Mój "potforek" otwiera sobie wszystkie drzwi :shake: A jak dorwałby się do kici to zostałoby tylko futerko :(:(:( Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 dzięki dziewczyny za odzew i zgadzam się z WAmi całkowicie: im kot dalej od Igora tym dla Niego lepiej :-( Quote
Iljova Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='BERKANO']Dzięki O NAJWSPANIALSZA JOFACY za pomoc:loveu::loveu::loveu: Błagam Was o pomoc, bo mój nawiedzony małż chce tego kociaka wziąć do domu i zamknąć Go w łazience- dla mojego dobka Igora drzwi łazienkowe nie uchroniłyby kotka przed apetytem Igora :-( Miałabyś tak samo jak moja córka ;-) z Miśkiem i Kitkiem Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 zdjęcie koteczka wycięte z filmiku: Quote
Maruda666 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kiedyś gdzieś czytałam, że trikolorki to raczej kotki - to na pewno jest kocur?? Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 małż mówi, że kotka, ale nie dopatrywał się szczegółów... Quote
Maruda666 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Po Twoim telefonie, nie wiem czemu, wyobraziłam sobie dużego odpasionego kocura :evil_lol::evil_lol: - a tu słodka drobna koteczka ;) Quote
agumka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 melduje sie, ale niestety nie mam jak pomoc. sama mam psiaka w domu, a wiekszosc znajomych to raczej psiarze.. moge jedynie udostepnic na FB:) Trzymam kciuki ! :) Quote
ania > Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 poproszę o pomoc ciotkę, która urzęduje na forum miau, żeby zapytała czy wiadomo coś na temat takiego kota/kotki. o tyle dobrze, że umaszczenie ma mało spotykane :roll: Quote
Patsi Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Z umaszczenia wynika, że to koteczka. Proponuję sterylkę z przetrzymaniem u weta, max.2 doby. Musimy tylko coś wymyślić na "po wecie". Nie mam wolnych dt ale ostatnio zdarzają się cuda, to może akurat ;) Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 wydarzenie na FB http://www.facebook.com/events/204577619633618/ Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 cholercia za 2 godziny małż mi z kotem do domu przyjdzie:placz::placz::placz::placz: Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 i biedulek zamieszka w łazience? a jak wyjdziecie do pracy? macie coś dla kota w domu? dzisiaj to nawet ciężko coś kupić... Quote
Maruda666 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A może Igor pokochał by takiego swojego kota? :evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 To na pewno kotka i coś podejrzanie grubaśna. Wydzwaniam do koleżanki, która ma kota - ale na razie połączyć się nie mogę. (Może by go wrzucić na tymczas Halbinie? Ma już 7 to chyba jeden więcej...) Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 dzięki Bjuto za pomoc. Za tymczas mogłabym zapłacić- mogłybyście podzwonić i popytać? I nie strasz mnie tym podejrzeniem ciąży.... Jofacy/ Matko ma- Igg na salonach a kotka w łazience a ja bidna papierosy będe na klatce paliła.. a ja do pracy nie chodze ;-) Quote
Patsi Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Są hotele dla kotów, Esza ma chyba namiary. ale nie są tanie :( Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 a w Bytomiu albo okolicy jakiś sprawdzony? Quote
Iljova Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Berkano spokój, weź głęboki oddech i uspokoj się, nie panikuj, nie będzie tak źle :diabloti: Quote
Recommended Posts