halbina Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ponieważ nie udało mi się zaszczepić Cotki, zadzwoniłam do pani i ustaliłyśmy, że kicia jednak dziś nie pojedzie. Transport potrzebny będzie na poniedziałek 23.01 albo na następne dni. Nie zaryzykuję oddanie nieszczepionego kota... Quote
Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witajcie w niedzielny zimowy poranek :-) Quote
Maruda666 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czyli cierpliwie czekamy na szczęśliwe zakończenie :) Quote
BERKANO Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Halbinko już zrobiłam przelew na kwotę 54,50zł Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 edek napisał(a):Kiedy Cotka jedzie do domku ? Zdaje się, że szuka kierowcy, a mój TZ teraz nie może... :shake: Quote
bela51 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zapisuje sliczna kicie. Zdaje sie, ze jest jakis chętny domek dla kotki, ale czy nie jest juz za późno? Ona jedzie do domu ? Czy decyzja jeszcze nie zapadla ? Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Cotce brakuje tylko limuzyny z kierowcą. :) Quote
marra Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Do Katowic jadę w sobotę autobusem gdyby to w czymś pomogło. Quote
halbina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Berkano, dziękujemy! Marro, kotka jest umówiona na wyjazd po weekendzie. Dziś została zaszczepiona, zdjęto jej też szwy. W sobotę zostanie jeszcze odrobaczona. Transport potrzebny jest na przyszły tydzień. No chyba, żeby coś się niespodziewanie zmieniło... A domek warto sprawdzić, najwyżej zdobędzie naszą rekomendację i pomożemy szukać ślicznej kici... Quote
marra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 halbina napisał(a):Berkano, dziękujemy! Marro, kotka jest umówiona na wyjazd po weekendzie. Dziś została zaszczepiona, zdjęto jej też szwy. W sobotę zostanie jeszcze odrobaczona. Transport potrzebny jest na przyszły tydzień. No chyba, żeby coś się niespodziewanie zmieniło... A domek warto sprawdzić, najwyżej zdobędzie naszą rekomendację i pomożemy szukać ślicznej kici... Aha rozumiem, to chyba nie dam rady pomóc :( Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ano nie mamy transportu... A Cotka mogłaby jechać już jutro... Kajko zamieszka w Zabrzu, u Pawła i jego rodziny Paweł na jednej z akcji fundacyjnych zakochał się w mojej tymczasowiczce - szczeniaczku mieszańcu husky. Wtedy wykazał sie dużą determinacją, by dostać od nas suczkę, ostatecznie trafiła do niego Łapa. Pawła wspiera brat oraz rodzice. To rodzina zwierzolubów, w domu do niedawna mieszkał kotek, ale pokonała go choroba na starość, mieszkają tam dwa pieski, królik, jakiś jeszcze gryzoń i ptaszki. Paweł wspiera działania fundacji i pomaga zwierzętom. Mam nadzieję, że Kajko będzie szczęsliwy w tym ludzko-zwierzęcym stadku, fajny z niego kocurek, miziak nad miziaki trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację! Quote
saraisa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 witajcie czy dobrze widzę, że jest jednak problem z transportem? a można wiedzieć gdzie dokładnie w Katowicach? i czy można by ją było z rana dostarczyć? bo jeśli wczesne godziny nie byłyby problemem to moja mam jedzie jutro z rana (około 7-8) do Katowic i mogłaby ją zabrać ze sobą, co Wy na to? Quote
edek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Super, że Kajko znalazł domek :multi::multi: :loveu::loveu:. Już nie będzie bity przez resztę kotów :mad:. Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) saraisa napisał(a):witajcie czy dobrze widzę, że jest jednak problem z transportem? a można wiedzieć gdzie dokładnie w Katowicach? i czy można by ją było z rana dostarczyć? bo jeśli wczesne godziny nie byłyby problemem to moja mam jedzie jutro z rana (około 7-8) do Katowic i mogłaby ją zabrać ze sobą, co Wy na to? Ale kotkę trzeba by dowieźć do ego domu i podpisać umowę adopcyjną z jej panią... jutro tak wcześnie to chyba nie damy rady jednak wszystkiego zgrać... skąd Twoja Mama mogłaby ją zabrać? ja mieszkam na Damrota (obok stadionu Górnika), ale na ósmą muszę być w pracy... a ulica w KAtowicach chyba już została podana na wątku, ale poszukam, to dzielnica domków jednorodzinnych, Bjutka wie, gdzie to jest najlepiej... Edit: Katowice, ul. Kryniczna Edited January 22, 2012 by halbina Quote
saraisa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 oczywiście, nie ma sprawy - mogę pojechać z mamą i umową się zajmę, możemy odebrać ją z Damrota jutro rano koło 7.00 bądź mogę być zaraz :) Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 W takim razie umówmy sie na siódmą, dobrze? muszę ją spakować. Masz kontenerek? Wysyłam adres na pv Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Mam potwierdzenie, że Cotka może przyjechać rano. Pani co prawda nie będzie, bo pracuje do 14.00, ale będzie jej TŻ, on podpisze umowę. Cotka jest już wyczekiwana! Zrobiono zakupy. Czeka budka i jedzonko. Zaciskać kciuki, żeby sie wszystko zgrało! Quote
Bjuta Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 No to super!!!! Oni już wtedy po cichu liczyli że ja na przedadopcyją przyjadę z kotem w torbie i wyciągnę go na koniec... :) Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a to było nawet możliwe... my tak na ogół jedziemy z kotem, robimy wizytę, podpisujemy umowę i wypuszczamy kota... albo kota do kontenerka i uciekamy... Quote
Recommended Posts