Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ nie udało mi się zaszczepić Cotki, zadzwoniłam do pani i ustaliłyśmy, że kicia jednak dziś nie pojedzie. Transport potrzebny będzie na poniedziałek 23.01 albo na następne dni. Nie zaryzykuję oddanie nieszczepionego kota...

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berkano, dziękujemy!
Marro, kotka jest umówiona na wyjazd po weekendzie.

Dziś została zaszczepiona, zdjęto jej też szwy. W sobotę zostanie jeszcze odrobaczona. Transport potrzebny jest na przyszły tydzień. No chyba, żeby coś się niespodziewanie zmieniło... A domek warto sprawdzić, najwyżej zdobędzie naszą rekomendację i pomożemy szukać ślicznej kici...

Posted

halbina napisał(a):
Berkano, dziękujemy!
Marro, kotka jest umówiona na wyjazd po weekendzie.

Dziś została zaszczepiona, zdjęto jej też szwy. W sobotę zostanie jeszcze odrobaczona. Transport potrzebny jest na przyszły tydzień. No chyba, żeby coś się niespodziewanie zmieniło... A domek warto sprawdzić, najwyżej zdobędzie naszą rekomendację i pomożemy szukać ślicznej kici...

Aha rozumiem, to chyba nie dam rady pomóc :(

Posted

Ano nie mamy transportu... A Cotka mogłaby jechać już jutro...

Kajko zamieszka w Zabrzu, u Pawła i jego rodziny Paweł na jednej z akcji fundacyjnych zakochał się w mojej tymczasowiczce - szczeniaczku mieszańcu husky. Wtedy wykazał sie dużą determinacją, by dostać od nas suczkę, ostatecznie trafiła do niego Łapa. Pawła wspiera brat oraz rodzice. To rodzina zwierzolubów, w domu do niedawna mieszkał kotek, ale pokonała go choroba na starość, mieszkają tam dwa pieski, królik, jakiś jeszcze gryzoń i ptaszki. Paweł wspiera działania fundacji i pomaga zwierzętom. Mam nadzieję, że Kajko będzie szczęsliwy w tym ludzko-zwierzęcym stadku, fajny z niego kocurek, miziak nad miziaki
trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację!

Posted

witajcie czy dobrze widzę, że jest jednak problem z transportem?
a można wiedzieć gdzie dokładnie w Katowicach? i czy można by ją było z rana dostarczyć?
bo jeśli wczesne godziny nie byłyby problemem to moja mam jedzie jutro z rana (około 7-8) do Katowic i mogłaby ją zabrać ze sobą, co Wy na to?

Posted (edited)

saraisa napisał(a):
witajcie czy dobrze widzę, że jest jednak problem z transportem?
a można wiedzieć gdzie dokładnie w Katowicach? i czy można by ją było z rana dostarczyć?
bo jeśli wczesne godziny nie byłyby problemem to moja mam jedzie jutro z rana (około 7-8) do Katowic i mogłaby ją zabrać ze sobą, co Wy na to?

Ale kotkę trzeba by dowieźć do ego domu i podpisać umowę adopcyjną z jej panią... jutro tak wcześnie to chyba nie damy rady jednak wszystkiego zgrać... skąd Twoja Mama mogłaby ją zabrać? ja mieszkam na Damrota (obok stadionu Górnika), ale na ósmą muszę być w pracy... a ulica w KAtowicach chyba już została podana na wątku, ale poszukam, to dzielnica domków jednorodzinnych, Bjutka wie, gdzie to jest najlepiej...

Edit: Katowice, ul. Kryniczna

Edited by halbina
Posted

Mam potwierdzenie, że Cotka może przyjechać rano. Pani co prawda nie będzie, bo pracuje do 14.00, ale będzie jej TŻ, on podpisze umowę.
Cotka jest już wyczekiwana! Zrobiono zakupy. Czeka budka i jedzonko. Zaciskać kciuki, żeby sie wszystko zgrało!