neverend Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Z Gabi jest coraz gorzej... Inne sunie bardzo ją straszą i gryzą. A Gabi nie jest taka, że się broni, wręcz odwrotnie: kładzie się i pozwala na to... Biedna sunia....Co by tu zrobić... w schronisku nie ma wolnej klatki,żeby ją przenieść.... Quote
neverend Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Do góry maleńka...niech cię ktoś zauważy.... Quote
neverend Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Oj,jak odpoczywa..nasza królowa mazurska... czeka na domek....:( Quote
iwlajn Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Słuchajcie, myslę że samo Dogo nie wystarczy żeby znaleźć pieskom domki. Tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 jest cały wątek z linkami do stron gdzie można wystawiać psiaki. Na kilka z nich wstawiłam Milkę i Aresa. Dzięki niektórym stronom nasze pieski z Trójmiasta znalazły dom. Może pomyślcie nad tym czy innych ostródziaków na nie wstawić:p Aha, minęło już trochę czasu odkąd Mortishia wystawiła małą na allegro. Nie wiem czy już się nie skończyło. Może napiszcie do niej w tej sprawie.:razz: Pozdrawiam:loveu: Quote
neverend Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='iwlajn']Słuchajcie, myslę że samo Dogo nie wystarczy żeby znaleźć pieskom domki. Tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 jest cały wątek z linkami do stron gdzie można wystawiać psiaki. Na kilka z nich wstawiłam Milkę i Aresa. Dzięki niektórym stronom nasze pieski z Trójmiasta znalazły dom. Może pomyślcie nad tym czy innych ostródziaków na nie wstawić:p Aha, minęło już trochę czasu odkąd Mortishia wystawiła małą na allegro. Nie wiem czy już się nie skończyło. Może napiszcie do niej w tej sprawie.:razz: Pozdrawiam:loveu: Ciotka możesz pomóc w ogłoszeniach? Ja postaram się sama wystawić Gabi na allegro... Quote
neverend Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 iwlajn napisał(a):Ok jutro po południu, obiecuję:) Baaaardzo, bardzo dziękuję wraz z Gabi... na pewno się tam cieszy po cichu i wyczuwa....:eviltong: Quote
iwlajn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dobra, ogłoszona tam gdzie Milka i Ares. Jakoś nie mogłam czekać do jutra. Quote
neverend Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 iwlajn napisał(a):Dobra, ogłoszona tam gdzie Milka i Ares. Jakoś nie mogłam czekać do jutra. wielkie dziękuję...Kochana Cioteczko.... Oby się poszczęściło naszejpiaskowej, mazurskiej piękności Quote
iwlajn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jest piękna, ktoś ją powinien zauważyć. Neverend jeśli byś chciała podać do siebie numer telefonu, to wstawię w ogłoszenia. Quote
iwlajn Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jest taka śliczna, ale na kruszynkę to nie wygląda:) Quote
Matusz Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='iwlajn']Neverend też pewnie w Szczecinie:) nver w poznaniu, na egzamniach na fotografie, 3majcie kciuki! Quote
iwlajn Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Oooooo to wcześniej trzeba było mówić. Już pewnie po, co? Quote
neverend Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='iwlajn']Jak tam egzaminy neverend?? No, już jestem. Niestety nie udało się...Przyjęto 6 osób a ja ze swoją punktacją byłam 9...ale cóż... W czwartek jadę do OLsztyna na egzaminy do studium teatralnego... No i myślę o kulturoznastwie... A co do Gabi...to jest niziutka...ale troszkę pulchniutka:eviltong: Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Niestety Gabi dołączyła do innych psiaków za TM :-(:-( Teraz już na pewno szczęśliwa biega po soczystych łąkach GABI <*><*><*> [SIZE=5] Quote
Aga_Mazury Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gabi....czemu nie można ocalić Was wszystkich?.... biegaj szczęsliwa <> nie gniewaj się na nas, że nie zdążyliśmy znaleźć Ci domu:placz: Quote
iwlajn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jeju, ale co się stało, że tak nagle odeszła? Chora była? Quote
Recommended Posts