arabiansaneta Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Tylko ona ma delikatny przewód pokarmowy Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Reaktywowałam mikrobazarek drobiażdzkowy dla mikropsów, który zaginął w otchłani dogomanii :mdleje: Zapraszam i mam nadzieję, że tym razem nic go nie trafi ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225804-REAKTYWACJA!Bazarek-z-drobia%C5%BCdzkami-dla-Mikrops%C3%B3w-przesy%C5%82ka-TYLKO-2z%C5%82!Do-29-04-g-20[/url]! Quote
arabiansaneta Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 widziałam dziewczyny od niej dziś w autobusie Quote
arabiansaneta Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Maleństwo jest wyjątkowo słodkie Quote
Nutusia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Czy Niuśka ma aktualne ogłoszenia? Niewiarygodne, że jeszcze domku nie ma! Cholerka, miałam dziś zapytanie o moją Lalę, która jest już w najlepszym z najlepszych domków. Może by Niuśkę pod nią "podciągnąć". W razie czego podam nr tej Pani na PW, bo gdy dzwoniła Niusia nie przyszła mi do głowy. Albo od razu zadzwońcie, podeślecie Pani zdjęcia... musi się zakochać - nie ma zmiłuj ;) Quote
arabiansaneta Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Super by to było, bo niby przedtem jakieś osoby się przymierzały, ale się wycofały Quote
Nutusia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nasza Lala wygląda tak: [IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1082/34adf771204b7e16.jpg[/IMG] [IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1082/3b97a3f53f06ec0b.jpg[/IMG] Jest więc sporo większa od Niuśki, choć nie jest dużym pieskiem (waży 7,80 kg). Nie zawadzi spytać. Powiedzcie, że Pani dzwoniła do mnie wczoraj z ogłoszenia o Lalę i pytała czy nie mam podobnego pieska. Wysyłam nr do niej na PW do Jostel Quote
arabiansaneta Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Pewnie, trzeba wykorzystywać każdą możliwość Quote
Nutusia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Niestety, Państwo już pieska znaleźli... Niuśce potrzebny jest porządny LANS. Wyróżnione ogłoszenia na najważniejszych portalach. I do domu! Kto to widział, żeby taka malizna piękna jeszcze domu nie miała??!?!?!?!? Quote
Nutusia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Czy Niusia bierze udział w tym castingu? ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225953-Poszukiwany-piesek-kudlaty-malutki[/url] Quote
mb1406 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Miałyśmy dziś telefon w sprawie Niusi. Państwo są co prawda z zachodu ( okolice Bolesławca ) ale im nie przeszkadza odległość, bo nie zależy im żeby znaleźć pieska z okolic, tylko takiego cytuję : konkretnego na którym im zależy i z którym mogli by trochę pożyć. Poszukują koniecznie suczki , koleżanki dla swojego już jednego pieska ,, po przejściach'' Pan od razu był zorientowany w tej procedurze adopcyjnej , sami z żoną pomogli ostatnio znaleźć dom dla dwóch suczek .. (właśnie nawet tak mi się wydaję po rozmowie że to może też jacyś wolontariusze). Tak jak pisałam wyżej ich piesek jest po przejściach , został pogryziony przez inną sukę którą Państwo chcieli przygarnąć. Piesek jest teraz trochę przestraszony ,dlatego też, przyjaciółka której szukają musi dogadać się z ich pupilem. My myślimy że nie było by z tym problemu bo tak jak p. Ania stwierdziła z jej psami zaprzyjaźniła się szybko i super razem się bawiły. Jednak dla dobra obu piesków , Pan zapytał czy byłaby możliwość po tygodniu jeżeli okaże się ze pieski się nie dogadały żeby Niusia wróciła do nas.. My przystałyśmy na takie rozwiązanie.(ale nie ukrywamy że prawdopodobnie potrzebne nie będzie) Państwo po Niuśkę by przyjechali bo zdają sobie sprawę że to jest trochę kilometrów.. Ewentualnie pytali czy jest możliwość jakiejś pomocy z naszej strony. Co jeszcze hm.. właśnie bardzo zależy im na małej suczce, ich piesek jest też wykastrowany. Stwierdzili że są miłośnikami zwierząt, że ich pies nigdy nie zostaje sam w domu,Niusia mieszkała by w mieszkaniu , pan stwierdził coś że piesek salonowy jakoś tak ... Mają dziś między sobą jeszcze przedyskutować i się odezwać. Quote
Nutusia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Tfu, na psa urok, ale brzmi baaaaaaaaaardzo obiecująco.... Quote
arabiansaneta Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Jeśli jej ten dom jest przeznaczony... Na pieska salonowego nawet pasuje! Quote
jostel5 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 W potencjalnym domu trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną! To zbyt duża odległość,by puścić psiaka w świat bez jakkolwiek zweryfikowanej wiedzy na temat tego "świata"! Podajcie mi adres Państwa na pw ,będziemy szukać kogoś,kto zrobi wizytę...Państwo wiedzą o tych procedurach? A dom faktycznie "brzmi" obiecująco....:) Quote
arabiansaneta Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Hm, Bolesławiec... Kawał drogi! Znamy kogoś z tamtych stron? Quote
Recommended Posts