arabiansaneta Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Podobno robią wrażenie napalonych, wypytywały się o wszystko... Quote
arabiansaneta Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Przed chwilą skończyła się wizyta przedadopcyjna i dom tymczasowy został zaakceptowany. Jutro Niusia opuści schron i tam się przeniesie, a dziewczyny z DT zarejestrują się na forum. To blisko do mnie, więc bedę mogła dyskretnie Niusię monitorować. Edited March 3, 2012 by arabiansaneta Quote
jostel5 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No,tak! Dzisiaj byłyśmy z Cavani na wizycie ...Dziewczyny-studentki są odpowiedzialne i wrażliwe,myślę,że będzie dobrze!:) Jutro o 10.00 Ania pojedzie z nimi do schronu po Niuśkę.:) Mała czuje się dobrze,dzisiaj miała zdjęte szwy. Dziewczyny mają tak zorganizowane zajęcia,że w zasadzie Niusia bardzo rzadko i na krótko będzie sama w domu.:) Mam nadzieję,że nie okaże się rozrabiarą,bo mieszkanie jest bardzo ładne....;) Dziewczyny mają zarejestrować się na DGM ,będą więc wiadomości i fotki.:) Quote
benkowa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jeszcze sie boje cieszyć , oby św. Franciszek dopilnował tej sprawy .... Quote
arabiansaneta Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Po szczęśliwie zakończonej akcji zmienię tytuł. Quote
mb1406 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witamy :) Jesteśmy studentkami , które chcą pomóc Niusi chociażby w domu tymczasowym. Właśnie czekamy na P.Anię , która po nas przyjedzie i zabierzemy Niusię do naszego domku. Trochę się denerwujemy bo nie wiemy czy sobie poradzimy ale jesteśmy dobrej myśli. Będziemy pisać na forum o wszystkim co istotne :) Pozdrawiamy Quote
[email protected] Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 witam cudnie to czekamy na relację potem jakieś foto Quote
mb1406 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 I Niusia już jest u nas. Bardzo wesoły piesek , nawet się nie spodziewałyśmy że taki śliczny bo faktycznie zdjęcia tutaj wstawione nie oddają jej prawdziwego uroku. Jak na razie sunia jest zadowolona , cały czas merda ogonkiem, skacze i chce się bawić , myślałyśmy że będzie bardziej wystraszona na początku. Zdjęcia porobimy jak już ją wykąpiemy i bardziej się oswoi. Pozdrawiamy Quote
jostel5 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witamy na wątku Niuśki i Waszym! :) Bo teraz jest to Wasz wspólny wątek!:) Niusia to rzeczywiście wesoła suczyna,więc może warto ją zaopatrzyć w zabaweczki? W szmateksach można kupić za grosze różne pluszaki,może Niuśce też takie sprawcie? Quote
wiosenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam bardzo serdecznie i bardzo się cieszę. A fotki można zrobić nawet z kąpieli ;). Im szybciej nowe fotki, tym szybciej nowe ogłoszenia. Na tą chwilę nawet plastikowa butelka, może być fajną zabawką, o ile sunia nie zechce jej jeść. Quote
arabiansaneta Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) W takim razie zmieniam tytuł. Edited March 4, 2012 by arabiansaneta zmiana tytułu Quote
mb1406 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witamy . No i nadeszła pora kąpieli Niusi , taka wystraszona była , ale sama kąpiel nie przebiegała tak źle. Mamy pytanie , bo nie jesteśmy stąd i niebardzo znamy Białą. Gdzie znajdziemy jakis sklep zoologiczny żeby kupić Niusi jakiś ładny szamponik ? Nie udało nam się niestety zrobić zdjęć przy kąpieli bo nie ukrywamy ze to nasza pierwsza w życiu kąpiel psa więc same byłyśmy wystraszone może bardziej niż nasza psiunia hehe :) I jak na razie to Niusia polubiła załatwianie swoich potrzeb na naszych dywanach ale popracujemy nad tym :) Wrzucimy pare fotek, tylko jak mamy to zrobić? Quote
wiosenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Tylko ją dobrze wysuszyć, przed nocnym spacerkiem. Quote
jostel5 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Psie akcesoria można kupić w lecznicy przy Parkowej ...Cavani zna też inne miejsca i na pewno coś poradzi. kiedy sucz zrobi siku na dywan trzeba jej bardzo "groźnie" powiedzieć,że feeee...Najlepiej wtedy,kiedy do tego sikania przysiada.No a na dworze,gdy już sobie siknie, należy bardzo ją pochwalić ,ucieszyć się tak,jakby spotkało nas największe szczęście i nagrodzić smakołykiem-koniecznie! :)Tutaj sprawdza się parówka pocięta na kawałki.... a fotki poproszę na e-maila [email][email protected][/email] z przyjemnością wstawię.:) Quote
jostel5 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='arabiansaneta']W takim razie zmieniam tytuł.[/QUOTE] Ale tytuł wciąż jest "dramatyczny"!Ta technika...!;) Quote
mb1406 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 zdjęcie zostały wysłane:) Prosimy o wstawienie :) Quote
arabiansaneta Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Próbowałam zmienić tytuł przez edycję zaawansowaną (zawsze mi się to udawało), potem wysłałam prośbe do administratorao zmianę i nic. Nie wiem, jak długo to ma trwać, czy ta ostatnio przeprowadzona "kosmetyka" dogo się okazała zmianą na gorsze? Quote
wiosenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Czasem jak temat jest za długo, to nie można go ponoć zmienić. Quote
Recommended Posts