Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rita [SIZE=5] Milutka sunia Rita szuka kochającego domu, bez bólu, łez i zimnych krat schroniska. Ma około 3 lat, ale jest bardzo energiczna i przyjazna dla wszystkich. Bardzi chciałaby mieć nowy dom, dlatego, gdy widzi kogoś, kto stoi przy niej od razu woła o dom - cichym psim głosem...

http://img403.imageshack.us/img403/6757/imgp0152cbd7.jpg

[SIZE=5] info: [email protected]

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Wam szczerze, że ona tak płakała, tak się wyrywała do ludzi w schronisku i może gdyby nie to, wątek o niej wcale nie zostałby poruszony... A tak, mała Ritka walczy o szczęście... I słusznie... jest jej bardzo potrzebne...

Posted

tak to prawda to jest bardzo wdzięczna sunia....to jest w ogóle wybieg foksi, pinezki...tam są same fantastyczne psiule....jedna jest sunia...ot taka szara bura...młoda...od szczenięcia w schronisku...
pewnie nikt jej nie zauważy :(...ostatnio jak wybiegłam za szczeniakami które się wymknęly to ona stała na tym boksie i podnosiła łapkę jakby ją bolała...albo zimno jej było...a może akurat pinezka ją podgryzła z lekka ....ale tak się na mnie spojrzała...tak...tak...wiecie...tak po psiemu...

jak ja bym chciała żeby już wszystkie te psiaki były na dogo....wtedy nie miałabym wyrzutów, że jedne sa a dlaczego inne nie...

• 2 weeks later...
Posted

Nie widzisz jej,
choć patrzy na ciebie...
To nie nazywa się wolnością,
nie nazywa się szczęściem...

Ale nadzieja jest,
jak gorzkie łzy,
codzienny trud
i wreszcie TY.... (właścicielu - znajdź mnie...:(:(:(:( )