Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dziś byłam koło boksu Rity i nie mogłam jej jakoś zobaczyć....zawołałam nawet matusza czy coś wie....nie wiedział...pozaglądaliśmy w budy...nie ma... Rita zasiliła grono ostródzkich czterołapnych aniołków...<*> została zagryziona... koszmar maleństwo takie...<*> Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 co zaa koszmar:placz::placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-( Niee !!!!!!!!!! Ritka kochana okruszynko !!! :-(:-( Biegaj szczęśliwa za TM !! Quote
neverend Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 nie ma sprawiedliwości.... na boksach... wczoraj jeszcze biegała po ziemi, dziś skacze po chmurach... :-(<*> Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 znalazłem zdjęcie Ritki <*> z tamtych wakacji, kruszynko nasza:-( Ritko biegaj tam szczęśliwa po tęczowych lasach i łąkach, i opiekuj się tam wszystkimi innymi psiakami za TM <*><*> Quote
paros Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Biedna Rita :-( :-( Kolejna psinka, której nie udało się pomóc. To przykre, że nie udaje się wyeliminować zagryzień :shake: :-( Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Byłas taka maleńka....<*> taka niepozorna ...śliczna...nasza...<*> Quote
Aga_Mazury Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 na tym zdjęciu są nasze dwa aniołki.....Ritka<*> i Gabi<*> Rituniu...boli<*> Quote
neverend Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dobrze,że tak dużo osób pamięta....<*> Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Riteńko, malutka kruszynko nasza [*] byłaś cudownym psiakiem, teraz patrzysz i uśmiechasz się do nas tam z góry Quote
Recommended Posts