Lolalola Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='cancer43']Rany,jak się cieszę !!! Sprzątać będę intensywniej ,a i psy wyfiokuję na twoje przywitanie !!!![/QUOTE] i te pyszne grzybki niech beda!!!;);) Quote
cancer43 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Lolalola']i te pyszne grzybki niech beda!!!;);)[/QUOTE] Czekają nie tylko grzybki....... Quote
Lolalola Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='cancer43']Czekają nie tylko grzybki.......[/QUOTE] hihi;)Zielonko przybywaj:) Quote
ocelot Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Pozżerało dogo posty? Nwet moje rozliczenie na pierwszej stronie? Quote
malagos Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ano, ponoć zostały utracone z powodu awarii. Ja odzyskałam nagle dwa stare bannerki, a utraciłam nowy od Isadory............ Quote
Neris Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja mam 6 wątków subskrybowanych, nie wiem jakim cudem Żunio się ostał... Quote
piescofajnyjest Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zunio....caly czas jestesmy!!! nawet jak dogo wariuje.... Quote
Neris Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Czy straciły się jakieś zdjęcia chłopaków? Bo ja już chyba mało co ogarniam. Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Lolalola']i te pyszne grzybki niech beda!!!;);)[/QUOTE] Ktoś tu uwielbia grzyby... to zapraszam na moje forum, gdzie jestem moderatorem... Quote
cancer43 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Lobaria']Ktoś tu uwielbia grzyby... to zapraszam na moje forum, gdzie jestem moderatorem...[/QUOTE] Niniejszym donoszę że smakoszy grzybów jest tu cała chmara,nie opędzisz się Quote
Tymonka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Zapraszam na bazarek , na którym znajdziecie żele antybakteryjne , biżuterie i fajne rzeczy dla psów : [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg256/scaled.php?server=256&filename=p1300659.jpg&res=landing[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=p1300655.jpg&res=landing[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=p1300670.jpg&res=landing[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225615-Bi%C5%BCuteria-co%C5%9B-dla-psa-i-%C5%BCel-antybakteryjny-Dla-Kory-i-Magika-Do-22-04?p=18944732#post18944732"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225615-Biżuteria-coś-dla-psa-i-żel-antybakteryjny-Dla-Kory-i-Magika-Do-22-04?p=18944732#post18944732[/URL] Quote
Lolalola Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Zuczus witaj!!!:)......co u Ciebie szczekusiu? Quote
Neris Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Lolalola']Zuczus witaj!!!:)......co u Ciebie szczekusiu?[/QUOTE] Szczekuś zaliczył dzisiaj wizytę u naszego pana doktora :) Diagnoza - Żuczek ma MAŁOOCZE. Jest to wada rozwojowa, polegająca na niedorozwoju gałki ocznej, która jest zbyt mała w stosunku do oczodołu. Przez to powieka może się podwijać, drażnić oko i powodować stany zapalne. W tej chwili wszystko jest w porządku, gałka oczna jest zdrowa. Nic się nie da z tym zrobić. Żuczek nie popisał się zachowaniem, oszczekiwał pana doktora, ale bez agresji. Wzięłam go na ręce i dał się zbadać. Ten dziwny sposób poruszania nie jest raczej spowodowany urazem nóżek, raczej to coś neurologicznego, albo uraz głowy albo też wada rozwojowa. Quote
Neris Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Kurka nie wiem, bo kilka psów było na tapecie, wieczorem pan doktor zadzwoni z wynikami krwi Finusia to zapytam. Ale pewnie jakaś symboliczna kwota, 5minut badania kosztuje na pewno malutko. Nie prosiłam na razie o opis, bo mieli jakiś dziki tłum, szaleje babeszjoza, już były pierwsze zgony! Ale w wolnej chwili pan doktor napisze, lepiej mieć wszystko na papierze. Quote
Martika&Aischa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Cioteczki podeślijcie mi proszę na PW numerek konta do wpłat Zuczkowych ;) Przeleje pieniążki z bazarku. Quote
Lolalola Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 kurcze biedny Zunio......ze tez taka przypadlosc go spotkac musiala......:( Martiko juz masz konto na pw:) dziekujemy bardzo kochana:) Quote
Syla Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Neris']Szczekuś zaliczył dzisiaj wizytę u naszego pana doktora :) Diagnoza - Żuczek ma MAŁOOCZE. Jest to wada rozwojowa, polegająca na niedorozwoju gałki ocznej, która jest zbyt mała w stosunku do oczodołu. Przez to powieka może się podwijać, drażnić oko i powodować stany zapalne. W tej chwili wszystko jest w porządku, gałka oczna jest zdrowa. Nic się nie da z tym zrobić. Żuczek nie popisał się zachowaniem, oszczekiwał pana doktora, ale bez agresji. Wzięłam go na ręce i dał się zbadać. Ten dziwny sposób poruszania nie jest raczej spowodowany urazem nóżek, raczej to coś neurologicznego, albo uraz głowy albo też wada rozwojowa.[/QUOTE] Sama, mam syna, z niepełnosprawnoscią znaczną.Porażenie mózgowe, cechy autystyczne, padaczka i jeszcze kilka innych chorób towarzyszących, chód też ma inny, inna budowa nóg i zwichnięcia stawów kolanowych, nie potrafi biegać, ma problemy z chodzeniem np. po schodach...Skoro ludziom rodzą się chore dzieci, to pewnie nie jest inaczej, wśród zwierząt.Żuczek nie jest jeszcze stary, więc to nie są zmiany starcze, jeszcze nie.Mógł urodzić się "inny" i taki juz pozostanie.Na starość pewne rzeczy będą się tylko pogłębiać i z tym musimy się liczyć, ale takie pieski też bywają szczęśliwe, chcą żyć i kochać.Mają do tego prawo.Szukać mu trzeba domku i wszystko to mówić od razu.Ludzie są różni, ale czasem trafiają się tacy, co kochają pomimo wszystko, a nie za coś.Mam, teraz czwartego, ślepego psa, ale miałam też śleputka Lejeczka, któremu, najpierw jedno oko się wchłonęło, a potem drugie...normalnie zanikło.Mój Edek oczy ma, choć jedno jest białe, a drugie "pływające"Wyobrażam go sobie, bez oczu, byłby tak samo kochany, zresztą oczy śleputkowi, niepotrzebne, choć ludzie to reagują czasem okrutnie.Estetyka, bardzo się dla nich liczy. Quote
Bazyliszek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225774-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29[/url] Quote
ocelot Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Gdybym tylko mogła Żuczek byłby moim psem... Niestety na trzeciego mi się w domu nie zgodzą... a szkoda Quote
cancer43 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='ocelot']Gdybym tylko mogła Żuczek byłby moim psem... Niestety na trzeciego mi się w domu nie zgodzą... a szkoda[/QUOTE] No właśnie,u mnie też nie ma zgody na szóstego,do tego dowiedziałam się że w pobliskim miasteczku na chodniku przy ruchliwym skrzyżowaniu koczuje od kilku dni szczenior. Ma któraś ciotka jakiś pomysl ???? Quote
Lolalola Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='cancer43']No właśnie,u mnie też nie ma zgody na szóstego,do tego dowiedziałam się że w pobliskim miasteczku na chodniku przy ruchliwym skrzyżowaniu koczuje od kilku dni szczenior. Ma któraś ciotka jakiś pomysl ????[/QUOTE] Jezuuuuuu nie prosze,przeciez to psie dziecko tam zginie:(:(.........nie dolujcie mnie prosze jeszcze bardziej......zadnego pomyslu nie mam i w ogole co tu robic teraz......wykoncze sie..:( Quote
cancer43 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Lolalola']Jezuuuuuu nie prosze,przeciez to psie dziecko tam zginie:(:(.........nie dolujcie mnie prosze jeszcze bardziej......zadnego pomyslu nie mam i w ogole co tu robic teraz......wykoncze sie..:([/QUOTE]Jutro tam pojadę zobaczyc co z nim. A do tego o tym psie powiedziała mi inspektorka TOZ,szukając u mnie pomocy .NIe wiem,śmiać się czy płakać !!!!!! Quote
Lolalola Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='cancer43']Jutro tam pojadę zobaczyc co z nim. A do tego o tym psie powiedziała mi inspektorka TOZ,szukając u mnie pomocy .NIe wiem,śmiać się czy płakać !!!!!![/QUOTE] chyba wyc nam tylko pozostaje.........................tragedia:( bede myslec o tym maluchu caly czas ...............Boze zeby tylko krzywdy mu nikt nie zrobil...... Quote
Recommended Posts