Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martinee'][B][COLOR=DarkOrange]to jest leluśiński Pańcia go troche rozpiesciła jak był mały i tak mu zostało jak sie kuca chce wejsc na kolana ;d[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ciesz się że tylko jak kucasz ;)
Salsa mi wchodzi na kolana jak siedzę przy komputerze, na kanapie a przy stole w kuchni kładzie się obok mnie na ławie i głowe na kolanach :evil_lol:
Jak leżę na łóżku to ona próbuje położyć mi się cała na brzuchu albo chociaż pół ciałka przeze mnie przerzuci...jak siada obok mnie to chociaż oprzeć się pleckami o mnie musi :roll::roll:
świr a nie pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
na szczęscie nie waży tyle co Twoj Pascal ;) ale 22kg i tak starczą żeby człowieka przygnieść :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Martinee']o a 70kg to już coś ;)[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:crazyeye: łusp to i tak masz mały problem jak Ci próbuje wejsć na kolana :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']zapomniałaś o tekilce[/quote]
tak bo najpierw przeglądałam pierwsze strony, potem skomentowałam, a potem dopiero te późniejsze.
Ale widziałam parę fotek Tekilki, w tej obróżce ładnej, też śliczna jest.:loveu:
pozdrowienia :eviltong:

Posted

[quote name='marsia']a tak ogólnie mówiąc to CZEsc[/QUOTE]
Cześć Cześć
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hejka kochani [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR="DarkOrange"]Witamy[/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martinee']Cześć Cześć

[COLOR=DarkOrange]Witamy[/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Och czuję się wyrózniona dostałam inny kolor[/COLOR][/FONT][/B] :loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Och czuję się wyrózniona dostałam inny kolor[/COLOR][/FONT][/B] :loveu:[/QUOTE]
[B][COLOR="SandyBrown"]Kolor dla vipów i stałych bywalców[/COLOR][/B]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR="DarkOrange"]Witanko[/COLOR] :loveu:

Posted

[quote name='Martinee'][B]Za kare ,że powiedziałas ,że jestem głucha dostaniesz czarny kolor:mad::placz::diabloti:[/B]

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ciapo ja nie powiedziałam że ty jesteś głucha ić no przeczytaj dokładnie i przyjdź tu mnie przeproś że mnie posądziłaś niesłusznie :roll::diabloti: I oddaj mi w ramach rekompensaty za straty moralne pomarańczowy kolor:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]