Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam prośbę o pomoc, niestety mój tymczas już zajęty od roku i nie zanosi się na zwolnienie, bo nikt o mojego tymczasa nie pyta. Postaraj się choc psiaka zaszczepić - schron to przecież ostateczność!

Posted

I ja zaglądam do malucha. Biedak, po co ludzie w ogóle biorą psy... :/

Nie ma się co sprzeczać, schronisko to schronisko, dużo się zmieniło, ale idealnie też nie jest. Aczkolwiek w Sosnowcu na pewno jest zapewniona świetna opieka medyczna i wolontariat, więc wiedziałabyś co z psiakiem. Ale tak czy siak nie masz po co jechać do okropnego Sosnowca, bo skoro jesteś z Będzina to i tak go nie przyjmą. Będzin podlega pod Chorzów, więc jak już to trafiłby tam (o ile go w ogóle przyjmą, bo to nie jest pies z ulicy). Z tym że tam nie ma wolontariatu, więc się nie dowiesz jak się potoczyły jego losy.

Jeśli podasz kontakt to mogę pomóc z ogłoszeniami i wstawić info na naszego schroniskowego FB ;)

Guest _Kamila
Posted

Podnoszę, może zapytajcie Hmmm - ona ma dwa jamniory w tym jeden adoptowany, przyjąc do domu może nie, ale myślę, że pomoże :)

Posted

Dzisiaj z ogłoszeń pan z Wojkowic przyjeżdża obejrzeć szczeniaka i jest jedna pani z FB, poinformujemy ją, jeśli pan zrezygnuje lub z jakiś przyczyn psiaczek nie trafi dziś do niego :) trzymajcie kciuki