Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety pan się już nie odezwał... Nie lubię ludzi nieodpowiedzialnych,ale wydaje mi się,że to dobrze, iż szczeniak nie trafił do kogoś tak niesłownego. Napisałam do pani z FB, czekam na odpowiedź. Zobaczymy... a czas ucieka

Posted

Ech, denerwujący są ludzie, którzy najpierw chcą, a potem nie dają znaku życia :/ I widzę, że z Wojkowic
Trzymam kciuki, żeby się udało z tą Panią w takim razie!
Nie wiem czy to ta sama osoba, ale dzisiaj też ktoś się odezwał na FB schroniskowym, że szuka pieska już od dawna i chętnie by go wzięła tylko się boi, że nie będzie mały

Posted

Jak bys mogła napisać tej pani, że psiak duży nie będzie, on raczej będzie długi :eviltong: waga no maksymalnie do 10 kg, to takie maks, bo on ma króciutkie łapki, taki niskopodłogowiec

Posted

Daria_13 napisał(a):
Jak bys mogła napisać tej pani, że psiak duży nie będzie, on raczej będzie długi :eviltong: waga no maksymalnie do 10 kg, to takie maks, bo on ma króciutkie łapki, taki niskopodłogowiec

Ok, napisałam jej to i napisałam też, żeby zadzwoniła :)

Posted

Więc jutro o 11 przychodzi chłopaka obejrzeć jakaś dziewczyna, która mieszka 2 ulice dalej, zobaczymy, nie powiem,że to byłaby najlepsza opcja, gdyż miałabym go na oku, strasznie boje się go gdziekolwiek oddać...

Posted

Było właśnie młode małżeństwo, ale mają się zastanowić. Chociaż z mamą doszłyśmy do wniosku, że no nie za bardzo pasuje ten domek do temperamentu psiaka. To jest szczeniak, bardzo energiczny, gryzący, wszędzie go pełno, sika w domu, a tam jest roczne dziecko. Nie widzę po prostu tego. A nie chciałabym sytuacji,że psiak wraca, bo nie ma dla niego czasu czy gryzie i przewraca dziecko. Układ roczne dziecko i szczeniak nie jest dobrym układem, bo ja przez coś takiego przeszłam i wiem,że to horror. O 12 ma dzwonić druga pani, zobaczymy

Posted

Mama wspomnała, że może by został mały u nas... zobaczymy. Mam tylko jeden problem: co robić, gdy szczeniak męczy mi mojego starszego psa? Allan chodzi przybity, ten mu dokucza, starszy warczy... pomożecie? nigdy nie miałam 2 psów. Aha wołamy na młodego:Bilbo :)

Posted

ja uwazam ze dom z małym dzieckiem to nie problem ale pod jednym podstawowym warunkiem ze ludzie sobie z tego zdaja sprawe-czasami mysla ze bedzie ok a pozniej wlasnie wychodzi inaczej.Bo jednak pies np.podgryza dziecko chcac sie bawic.
Sama wiesz jak jest.Niektorzy sobie zdaja z tego sprawe inni nie chyba musisz w bardzo konkretnej rozmowie to wybadac.
Bo co jesli np.dzidza raczkuje i nagle buuum wpełznie w siki psiaka ?
:)

Posted

no i co ? sa jakies wiesci ?

ja niewiem jak z tym meczeniem twojego psa bo ja mam psa mlodego i jak przybywal jakis maluch to moj sie cieszył bo to taki tatus :)
moze daj mu jakies ciekawe zabawki zeby tym sie zajal a nie meczyl twojego psiaka do zabaw