zozolina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja tez przyszłam sie z maluszkiem przywitac a tu taka niespodziewajka:crazyeye::multi: super,Daria napisz szybciutko jak maluch ,czy sie spodobał......chociaz napewno....:lol: Quote
_patSi_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Cudowna nowina !!! Trzymam kciuki za maluszka :) Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Pan powinien już być, nadal go nie ma, ale cóż... nadal czekamy. Jak tylko coś więcej będę wiedzieć to oczywiście,że was poinformuję :)) Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Niestety pan się już nie odezwał... Nie lubię ludzi nieodpowiedzialnych,ale wydaje mi się,że to dobrze, iż szczeniak nie trafił do kogoś tak niesłownego. Napisałam do pani z FB, czekam na odpowiedź. Zobaczymy... a czas ucieka Quote
MartynaP Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Daria jesli masz FB to pisz tam aktualne info o psiaku ok ? Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Podnoszę... sprawa pilna!!! Kto psiakowi może dać DT??? Quote
Dorin91 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ech, denerwujący są ludzie, którzy najpierw chcą, a potem nie dają znaku życia :/ I widzę, że z Wojkowic Trzymam kciuki, żeby się udało z tą Panią w takim razie! Nie wiem czy to ta sama osoba, ale dzisiaj też ktoś się odezwał na FB schroniskowym, że szuka pieska już od dawna i chętnie by go wzięła tylko się boi, że nie będzie mały Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jak bys mogła napisać tej pani, że psiak duży nie będzie, on raczej będzie długi :eviltong: waga no maksymalnie do 10 kg, to takie maks, bo on ma króciutkie łapki, taki niskopodłogowiec Quote
Dorin91 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Daria_13 napisał(a):Jak bys mogła napisać tej pani, że psiak duży nie będzie, on raczej będzie długi :eviltong: waga no maksymalnie do 10 kg, to takie maks, bo on ma króciutkie łapki, taki niskopodłogowiec Ok, napisałam jej to i napisałam też, żeby zadzwoniła :) Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Ok, super, dzięki wielkie:) i podnoszę! :) Quote
_patSi_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Biedactwo:( Trzymam jednak kciuku ,może na FB się uda :) Quote
Daria_13 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Więc jutro o 11 przychodzi chłopaka obejrzeć jakaś dziewczyna, która mieszka 2 ulice dalej, zobaczymy, nie powiem,że to byłaby najlepsza opcja, gdyż miałabym go na oku, strasznie boje się go gdziekolwiek oddać... Quote
Dorin91 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kciuki mocno zaciśnięte, oby się tylko zjawiła! :) Quote
Dorin91 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Teraz się odezwała osoba z FB, o której wcześniej wspominałam - ma zadzwonić jutro o 12 Quote
iwonamaj Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kciuki cały czas mocno zaciśnięte... Quote
Daria_13 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Było właśnie młode małżeństwo, ale mają się zastanowić. Chociaż z mamą doszłyśmy do wniosku, że no nie za bardzo pasuje ten domek do temperamentu psiaka. To jest szczeniak, bardzo energiczny, gryzący, wszędzie go pełno, sika w domu, a tam jest roczne dziecko. Nie widzę po prostu tego. A nie chciałabym sytuacji,że psiak wraca, bo nie ma dla niego czasu czy gryzie i przewraca dziecko. Układ roczne dziecko i szczeniak nie jest dobrym układem, bo ja przez coś takiego przeszłam i wiem,że to horror. O 12 ma dzwonić druga pani, zobaczymy Quote
Daria_13 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Może inaczej: w domku typowo dogomaniackim taki układ by przeszedł, jak to było u mnie, ale w innym o to bardzo ciężko. Quote
Daria_13 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Sądzicie, że dom z małym dzieckiem będzie odpowiedni? nie lubię oddawać szczeniaków do takich domków, bo widzę co się dzieje, ale chce znać wasze zdanie Quote
Daria_13 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Mama wspomnała, że może by został mały u nas... zobaczymy. Mam tylko jeden problem: co robić, gdy szczeniak męczy mi mojego starszego psa? Allan chodzi przybity, ten mu dokucza, starszy warczy... pomożecie? nigdy nie miałam 2 psów. Aha wołamy na młodego:Bilbo :) Quote
MartynaP Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ja uwazam ze dom z małym dzieckiem to nie problem ale pod jednym podstawowym warunkiem ze ludzie sobie z tego zdaja sprawe-czasami mysla ze bedzie ok a pozniej wlasnie wychodzi inaczej.Bo jednak pies np.podgryza dziecko chcac sie bawic. Sama wiesz jak jest.Niektorzy sobie zdaja z tego sprawe inni nie chyba musisz w bardzo konkretnej rozmowie to wybadac. Bo co jesli np.dzidza raczkuje i nagle buuum wpełznie w siki psiaka ? :) Quote
MartynaP Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 no i co ? sa jakies wiesci ? ja niewiem jak z tym meczeniem twojego psa bo ja mam psa mlodego i jak przybywal jakis maluch to moj sie cieszył bo to taki tatus :) moze daj mu jakies ciekawe zabawki zeby tym sie zajal a nie meczyl twojego psiaka do zabaw Quote
Recommended Posts