carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sonia Szuka Dobrego Człowieka!!!! Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Halo_ Czy Jest Tam Ktos Kto Pokocha Ta Dziewczyne?????? Quote
Aquirre Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Jutro Sonia będzie miała zdjęte szwy i nic nie stoi na przeszkodzie , żeby poszła do nowego domu , ale tego niestety wciąż nie ma ! :-( Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Aquirre'] Sonia czeka!!!!!! Aquire - a jak to jest u Soni z zostawianiem jej samej w domku? Quote
Majaa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Z tego co wiem, to nie ma problemów, ale poczekajmy aż Aquirre powi coś więcej - ja nie mam na codzień kontaktu z opiekunką Soni! Quote
Aquirre Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='carolinascotties']Sonia czeka!!!!!! Aquire - a jak to jest u Soni z zostawianiem jej samej w domku? Sońka najchętniej spędza czas u boku człowieka , ale nie sprawia najmniejszych problemów , kiedy musi zostać sama w domu , nawet na dłużej . Ostatnio , kiedy Jola zawoziła Małą do Krakowa , Sonia prawie cały dzień spędziła zamknięta w domu i nic nie zmajstrowała , ani nie nabrudziła . :lol: Dzisiaj Sonia miała zdjęte szwy . Wszystko jest w porządku . Quote
carolinascotties Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mądre, kochane i grzeczne stworzenie...a nie ma człowieka....:-( Quote
carolinascotties Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 SONIU - tak bardzo chcę, żebyś znalazła dom :loveu: :lol: Quote
weszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Od wczoraj prowadzę ożywioną korespondencję z pewną panią z Warszawy ale już nic więcej nie napiszę... Quote
weszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kciuki wskazane! Może tym razem się uda... No bo przecież kiedyś musi, prawda? Tylko znowu padło pytanie o kota... bo w tym domku jest kot. Quote
carolinascotties Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Weszko...Ty wiesz co ;) :):loveu: Quote
Aquirre Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jola - opiekunka Soni rozmawiała dzisiaj z panem z Siedlec , który poszukuje sznaucerki olbrzymki . Niestety , chciał zdrowego , młodego psiaka . Kot raczej będzie bezpieczny . Jak tylko wyzdrowieję , to postaram się przeprowadzić koci test . Kciuki oczywiście trzymam ! Quote
carolinascotties Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hihi- koci test...Sonieczko - będzie dobrze! :) Quote
weszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ten koci test coś wisi nad Sońką już od jakiegoś czasu :razz: Ale wierzę że go zda na medal! Quote
Aquirre Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 weszka napisał(a):Ten koci test coś wisi nad Sońką już od jakiegoś czasu :razz: Ale wierzę że go zda na medal! Moje koty pewnie nie będą zachwycone , ale tylko jak lepiej się poczuję - spróbujemy . Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja to cały czas wierzę że ta pani się na nią zdecyduje... i może bez testu się obejdzie... Ile można czekać na domek dla takiej kochanej suni :( ????? Quote
carolinascotties Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no właśnie- taki SKARB tu czeka !!!!!! :lol: Quote
carolinascotties Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 SONIU - Nie daj o sobie zapomnieć ! Dogomaniacy - spójrzcie na Sonię - :cool3: Quote
carolinascotties Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Aquirre']http://www.dogomania.pl/forum/dogomania.pl/forum/ " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> HALO!!! czemu tu taka cisza????? spójrzcie na tą ślicznotkę!!!!!! Quote
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No właśnie ta cisza jest o k r o p n a !!!!!!!!!!!!!1 Quote
Recommended Posts