weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja też uważam że trzeba wszystko powiedzieć żeby nie było później problemów. Jutro wszystko przekażę tej pani i cóż... zobaczymy. Sonia jest najważniejsza i to jej dobro mamy na pierwszym miejscu. Quote
carolinascotties Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Aquirre napisał(a):Sonia szybko wraca do zdrowia , ale nie ma niestety tak dobrze . :shake: Suczka ma na sutkach dwa guzki , wielkości ziarenka grochu , luźne , niezwiązane ze skórą , prawdopodobnie gruczolaki . Vet zapewnił , że to nic złośliwego , ale dla jej zdrowia lepiej je usunąć . Sonię czeka więc jeszcze jeden zabieg . Mógłby się on oczywiście odbyć u przyszłego właściciela , na nasz koszt , ale jeśli nie to zrobimy to we własnym zakresie , ale dopiero kiedy , suczka wydobrzeje . :-( To jednak przedłuży jej oczekiwanie na dom , a tymczas gdzie przebywa teraz jest tylko do końca przyszłego tygodnia . :placz: Chyba nie napisałam wcześniej , że z grzbietu Soni przy okazji operacji , vet usunął zewnętrzny , malutki guzek , ale zupełnie łagodny . O jego obecności świadczy już tylko niewielka blizna i wygolona sierść . Moja suka - zaraz po ropomaciczu miała usuwaną całą listwę sutków... :( Soniu - trzymaj się dzielnie dziewczynko - musisz być zdrowa!!!!!! Quote
weszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aquirre, dzisiaj wieczorem idę do pani w sprawie Soni. Przed chwilą z nią rozmawiałam, powiedziałam wszystko co napisałaś. Dla pani to żaden problem, jeśli tylko będzie trzeba sama zajmie się usunięciem tych guzków. Biorę dzisiaj zdjęcia i swoje sznaucerki żeby pokazać pani zdjecia Soni i sznaucera olbrzyma na żywo :razz: i chociaż moje to pieprzaczki ale co tam chodzi o gabaryt i pokazanie ;-) Wszystko opowiem i wyjaśnię, a przy okazji poznam panią i warunki. Pani jest szalenie miła i robi bardzo dobre wrażenie. Bądźmy dobrej myśli. Napiszę wieczorem raport z wizyty. Quote
Aquirre Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Weszka - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!!!!! Quote
weszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aquirre napisał(a):Weszka - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!!!!! To jeszcze nic nie znaczy... Nie chcę się zbytnio cieszyć żebym potem nie musiała znowu ryczeć w poduszkę. Ale wygląda nieźle :p Quote
weszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aha! A kiedy Sońka będzie się nadawała do odebrania??? Quote
carolinascotties Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ostrożnie zaczynam się cieszyć.... Quote
weszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Radość była przedwczesna :placz: W drodze do pani razem z moimi suńkami na pokaz odebrałam telefon że pani się rozmyśliła :angryy: Podobno mąż wrócił z pracy i przyniósł wiadomość że na 2 mies. musi wyjechać z Polski, a pani sama to się boi że sobie nie poradzi i takie tam bla bla bla :angryy: :angryy: :angryy: No cóż.... nawet nie chce mi się komentować :shake: DALEJ SZUKAMY DOMKU :-( Quote
weszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Szukamy Dobrego Domku Dla Pięknej I Kochanej Sonieczki!!! Quote
Aquirre Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Cytat: Napisał weszka Radość była przedwczesna :placz: W drodze do pani (co chciała Sonię) razem z moimi suńkami na pokaz odebrałam telefon że pani się rozmyśliła :angryy: Podobno mąż wrócił z pracy i przyniósł wiadomość że na 2 mies. musi wyjechać z Polski, a pani sama to się boi że sobie nie poradzi i takie tam bla bla bla :angryy: :angryy: :angryy: No cóż.... nawet nie chce mi się komentować :shake: DALEJ SZUKAMY DOMKU :-( Weszko , tacy są ludzie :angryy: . Ja miałam nadzieję pomóc 12 szczeniakom , miały wyjechać zagranicę i co - Pani się rozmyśliła w momencie , kiedy prawie wszystko było załatwione , nie podając właściwie konkretnego powodu , a jedynie plącząc się w zeznaniach . :madgo: Wczoraj złapałam takiego nerwa , że nawet nie zaglądałam wieczorem na Dogo . Musimy się niestety liczyć z takimi sytuacjami i działać dalej . Głowa do góry ! Damy radę ! Quote
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czyli należy stosowac zasadę ograniczonego zaufania...to niezwykle trudne, kiedy chodzi o psiaki.... Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sonia - piękna, kochana sunia szuka domu...proszę - pomóżcie nam go znaleźć .... Quote
Aquirre Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Przypominam , że Sonia nadal nie ma domu ! Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Soniu - Musisz Znaleźć Dom.... Quote
weszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super domek dla SONIECZKI pilnie poszukiwany! Quote
weszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hmmm... jest oferta na allegro.... Zaraz muszę to sprawdzić... Quote
weszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Sonieczko chodź na spacerek na pierwszą :) Quote
Aquirre Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Sonia wciąż czeka na swojego człowieka . Quote
weszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Soniu czekaj ale tylko na pierwszej masz szansę... Quote
carolinascotties Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 SONIU - bardzo, bardzo, bardzo chcę zebyś znalazła kochających ludzi!!!!!! Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dobranoc Sonieczko :) Piękna I Mądra Suniu>>>>>!!!!!! Quote
Recommended Posts