Walery Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jest to mój pierwszy wpis na tym ciekawym forum. Niedawno stałem się właścicielem pięknego, 5-miesięcznego anglika:multi:. W związku z tym szukam miejsc w okolicach Warszawy gdzie moglibyśmy uskuteczniać spacery. Znam Pola Mokotowskie i parę innych parków, moje poszukiwania dotyczą terenów podwarszawskich, lasów łąk. Poproszę o wasze typy - zamieszkuję zachodnią część warszawy ale jestem mobilny. Dziękuje i pozdrawiam A białe szczęście wygląda tak:[IMG]http://img295.imageshack.us/img295/4849/arakvm1.jpg[/IMG] Quote
klepcia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam :) Warszawskie setery spotykaja sie od czasu na spacerkach w Choszczówce - [url]http://www.dzikizakatek.pl/[/url] - w okolicach las i olbrzymie tereny dla psów. My mieszkamy na Ursynowie i bardzo czesto chodzimy na spacery na pola koło lasu kabackiego gdzie takze mozna spotkac duza ilosc seterów. Quote
Nugatowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Walery']Witam wszystkich serdecznie. Jest to mój pierwszy wpis na tym ciekawym forum. Niedawno stałem się właścicielem pięknego, 5-miesięcznego anglika:multi:. W związku z tym szukam miejsc w okolicach Warszawy gdzie moglibyśmy uskuteczniać spacery. Znam Pola Mokotowskie i parę innych parków, moje poszukiwania dotyczą terenów podwarszawskich, lasów łąk. Poproszę o wasze typy - zamieszkuję zachodnią część warszawy ale jestem mobilny. Dziękuje i pozdrawiam A białe szczęście wygląda tak:[IMG]http://img295.imageshack.us/img295/4849/arakvm1.jpg[/IMG][/quote] A cóz to za pomaranczowy berbeć ??Pochwal się :bigcool: Quote
Behemot Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zasugerowałam się opuszczonym kciukiem przy temacie wiadomości, myślałam więc, chodzi o miejsca niebezpieczne. Gdybyście mieli ochotę poczytać o [B]niebezpiecznych[/B] miejscach na spacery (nie tylko w Wawie), to polecam wątek w WoP [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37862"]TUTAJ[/URL] Proponowałabym też, by ten wątek przenieść do WoP i roszerzyć go o inne miasta. Mielibyśmy w jednym dziale dziale miejsca polecane i niepolecane. Co Wy na to? :lol: Quote
pati-c Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ale CUDO! :loveu: ja z moim sweterkowym "brzydalem" polecamy laki w okolicach Bialoleki ;) (ok.4-5 km od Trasy Torunskiej) oraz Zalew Zegrzynski (tereny na lewo od mostu :roll: ) Quote
Martyna Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Seterka nie mam, ale rozumiem potrzeby przy mojej dwojce :D My jezdzimy czasem do Dziekanowa Lesnego (tereny przy jeziorku Dziekanowskim), czasami lasy w Sadowej, a najczesciej chodzimy na Pola pomiedzy Ursynowem a Wilanowem (tzw. skarpa ursynowska/z drugiej strony to sa pola wilanowskie) i czasami wpadamy do Lasu Kabackiego :-) Quote
Walery Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Behemot']Zasugerowałam się opuszczonym kciukiem przy temacie wiadomości, myślałam więc, chodzi o miejsca niebezpieczne.[/quote] W pierwszej chwili myślałem że to znak zapytania, jak się zorientowałem to nie potrafiłem zmienić:oops: To mój pierwszy post:lol: Chodzi mi o miejsca godne polecenia oczywiście. Jeżeli będzie jeszcze dokładnie opisany dojazd to zwariuje ze szczęścia:loveu: Quote
Walery Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Nugatowa']A cóz to za pomaranczowy berbeć ??Pochwal się :bigcool:[/quote] A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz Quote
Nugatowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Walery']A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz[/quote] Gratulacje! Ojciec malego kropka jest przepiękny :loveu: Quote
Walery Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Nugatowa> dzięki Po doświadczeniach z rudzielcem o energi małej elektrowni atomowej:lol: ten jest bardzo spokojny. No seterowcy podrzuccie jakieś fajne łączki w okolicach m.St.:Help_2: Quote
1w0na Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja ze swoim rudzielcem chodze na wały, wszelkiego rodzaju piaskarnie, lasy, na choszczówke. W mojej cześci Warszawy jest dużo zieleni gdzie psy moga sie swobodnie wybiegac :Cool!: . Quote
blues Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Walery']A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz[/QUOTE] Hallo, a to niespodzianka ! Arak Azgard to braciszek mojego Amigo. My mamy seterka z tego samego miotu, tyle ze tricolor. Wkazdym razie imiona rodzicow sie zgadzaja i daty tez.My mieszkamy w Niemczech, ale planuje orzyjazd do Warszawy z psem. Czy byloby mozliwe, zeby pieski sie spotkaly ? Quote
Aleksandra Wysocka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Drodzy Od dawna poszukuje osób, które wezmą swoje setery i wybiorą się ze mna na wspólny spacer. Zapraszam Was wszystkich, na wspólny spracer. Chętnie podam szczegóły: jeżeli oczywiście ktoś z Was ma chęci i ochotę. Quote
Gosia83 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Witam wszystkich:) ostatnio zostałam właścicielką pięknego seterka i poszukuję osób chętnych na spotkania i wspólne spacery. Mieszkamy na ursynowie, w oklicy lasu kabackiego. Przeczytałam poniżej, że spotkania seterów odbywają się na górce za kościołem na stryjeńskich. Jeśli to aktualne to dajcie proszę znać, chętnie dołączymy do grona seterów z naszym rudym malcem :) Quote
Recommended Posts