Walery Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jest to mój pierwszy wpis na tym ciekawym forum. Niedawno stałem się właścicielem pięknego, 5-miesięcznego anglika:multi:. W związku z tym szukam miejsc w okolicach Warszawy gdzie moglibyśmy uskuteczniać spacery. Znam Pola Mokotowskie i parę innych parków, moje poszukiwania dotyczą terenów podwarszawskich, lasów łąk. Poproszę o wasze typy - zamieszkuję zachodnią część warszawy ale jestem mobilny. Dziękuje i pozdrawiam A białe szczęście wygląda tak:[IMG]http://img295.imageshack.us/img295/4849/arakvm1.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klepcia Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Witam :) Warszawskie setery spotykaja sie od czasu na spacerkach w Choszczówce - [url]http://www.dzikizakatek.pl/[/url] - w okolicach las i olbrzymie tereny dla psów. My mieszkamy na Ursynowie i bardzo czesto chodzimy na spacery na pola koło lasu kabackiego gdzie takze mozna spotkac duza ilosc seterów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatowa Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 [quote name='Walery']Witam wszystkich serdecznie. Jest to mój pierwszy wpis na tym ciekawym forum. Niedawno stałem się właścicielem pięknego, 5-miesięcznego anglika:multi:. W związku z tym szukam miejsc w okolicach Warszawy gdzie moglibyśmy uskuteczniać spacery. Znam Pola Mokotowskie i parę innych parków, moje poszukiwania dotyczą terenów podwarszawskich, lasów łąk. Poproszę o wasze typy - zamieszkuję zachodnią część warszawy ale jestem mobilny. Dziękuje i pozdrawiam A białe szczęście wygląda tak:[IMG]http://img295.imageshack.us/img295/4849/arakvm1.jpg[/IMG][/quote] A cóz to za pomaranczowy berbeć ??Pochwal się :bigcool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behemot Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Zasugerowałam się opuszczonym kciukiem przy temacie wiadomości, myślałam więc, chodzi o miejsca niebezpieczne. Gdybyście mieli ochotę poczytać o [B]niebezpiecznych[/B] miejscach na spacery (nie tylko w Wawie), to polecam wątek w WoP [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37862"]TUTAJ[/URL] Proponowałabym też, by ten wątek przenieść do WoP i roszerzyć go o inne miasta. Mielibyśmy w jednym dziale dziale miejsca polecane i niepolecane. Co Wy na to? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pati-c Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 ale CUDO! :loveu: ja z moim sweterkowym "brzydalem" polecamy laki w okolicach Bialoleki ;) (ok.4-5 km od Trasy Torunskiej) oraz Zalew Zegrzynski (tereny na lewo od mostu :roll: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Seterka nie mam, ale rozumiem potrzeby przy mojej dwojce :D My jezdzimy czasem do Dziekanowa Lesnego (tereny przy jeziorku Dziekanowskim), czasami lasy w Sadowej, a najczesciej chodzimy na Pola pomiedzy Ursynowem a Wilanowem (tzw. skarpa ursynowska/z drugiej strony to sa pola wilanowskie) i czasami wpadamy do Lasu Kabackiego :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walery Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 [quote name='Behemot']Zasugerowałam się opuszczonym kciukiem przy temacie wiadomości, myślałam więc, chodzi o miejsca niebezpieczne.[/quote] W pierwszej chwili myślałem że to znak zapytania, jak się zorientowałem to nie potrafiłem zmienić:oops: To mój pierwszy post:lol: Chodzi mi o miejsca godne polecenia oczywiście. Jeżeli będzie jeszcze dokładnie opisany dojazd to zwariuje ze szczęścia:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walery Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 [quote name='Nugatowa']A cóz to za pomaranczowy berbeć ??Pochwal się :bigcool:[/quote] A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatowa Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 [quote name='Walery']A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz[/quote] Gratulacje! Ojciec malego kropka jest przepiękny :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walery Posted January 15, 2007 Author Share Posted January 15, 2007 Nugatowa> dzięki Po doświadczeniach z rudzielcem o energi małej elektrowni atomowej:lol: ten jest bardzo spokojny. No seterowcy podrzuccie jakieś fajne łączki w okolicach m.St.:Help_2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1w0na Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Ja ze swoim rudzielcem chodze na wały, wszelkiego rodzaju piaskarnie, lasy, na choszczówke. W mojej cześci Warszawy jest dużo zieleni gdzie psy moga sie swobodnie wybiegac :Cool!: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blues Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 [quote name='Walery']A to Arak Azgard, matka Kalinka Tesab, ojciec Bargrennan Balmenach i jego ulubiony towarzysz[/QUOTE] Hallo, a to niespodzianka ! Arak Azgard to braciszek mojego Amigo. My mamy seterka z tego samego miotu, tyle ze tricolor. Wkazdym razie imiona rodzicow sie zgadzaja i daty tez.My mieszkamy w Niemczech, ale planuje orzyjazd do Warszawy z psem. Czy byloby mozliwe, zeby pieski sie spotkaly ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Wysocka Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Drodzy Od dawna poszukuje osób, które wezmą swoje setery i wybiorą się ze mna na wspólny spacer. Zapraszam Was wszystkich, na wspólny spracer. Chętnie podam szczegóły: jeżeli oczywiście ktoś z Was ma chęci i ochotę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia83 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Witam wszystkich:) ostatnio zostałam właścicielką pięknego seterka i poszukuję osób chętnych na spotkania i wspólne spacery. Mieszkamy na ursynowie, w oklicy lasu kabackiego. Przeczytałam poniżej, że spotkania seterów odbywają się na górce za kościołem na stryjeńskich. Jeśli to aktualne to dajcie proszę znać, chętnie dołączymy do grona seterów z naszym rudym malcem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts