Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagoodka'][B]Goldek[/B] a Wy w jakiej klasie??[/quote]

My jesteśmy razem z Wizą, w młodzieży...:) Ach, ta młodzież... W moim przypadku nie do opanowania...:evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goldek']My jesteśmy razem z Wizą, w młodzieży...:) Ach, ta młodzież... W moim przypadku nie do opanowania...:evil_lol:[/quote]

no to na ringu sie nie spotkamy...
Ja wystawiam suńkę w otwartej.

Posted

[quote name='Goldek']My jesteśmy razem z Wizą, w młodzieży...:) Ach, ta młodzież... W moim przypadku nie do opanowania...:evil_lol:[/quote]
i ze mną;) z tym że ja mam chłopaka:p

Posted

[quote name='Cavisia']Justyna, a kiedy wystawiasz?[/QUOTE]

W niedzielę, zapomniałam dodać. Transport potrzebny jest dla właścicielki mojego dzieciaka, która w ostniej chwilii go straciła.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam potwierdzenia, ale zamiast 3 psów mam przyjęte tylko 2! Ciekawe... Kaska poszla w terminie i to na 3 psy. A na potwierdzeniu mam, że zapłąciłam tylko za 2. Jeszcze ciekawiej...

Dodzwonić się nie sposób. Obecnie siedzę przy automatycznej sekretarce i cały czas zajęte. Tylko raz miałam "wolny numer", ale z kolei nikt nie odbierał. Oddział ma wolne... To dopiero ciekawostka... O, przed chwilą odebrała automatyczna sekretarka, która poinformowała mnie, że w związku z wystawą... i tu się połączenie urwało... Super! Może chociaz maile czytają, co?

Kiedy mam to wyjasniać?! I czy dokumentacja finansowa będzie na wystawie?!
Pzdr.[/quote]

Wszystkie papiery wez na wystawe i wyjasniaj w sekretariacie.
Odnosnie telefonow - sugeruje zlozyc skarge do elektrykow ktorzy wczoraj zabawiali sie pradem, ktory raz byl a raz go nie bylo. :mad:

Na przyszlosc troche wyrozumialosci prosze.

[quote name='Agasia'] ...z powodu wystawy oddzial nieczynny caly tydzien (moim zdaniem paranoja...). [/quote]

:crazyeye: Paranoja powiadasz? :lol: Trzeba bylo wczoraj przyjsc na zebranie sekretarzy i gospodarzy. Siedzialo ponad 70 osob, do tego grupa 12 osob przygotowujaca materialy i medale na ringi. No rzeczywiscie, paranoja - zamykac zk przed wystawa.:cool1: przeciez wczoraj byly takie luuuuzyyyyy ....

Posted

[quote name='nice_girl']W niedzielę, zapomniałam dodać. Transport potrzebny jest dla właścicielki mojego dzieciaka, która w ostniej chwilii go straciła.[/quote]
My w sobotę jedziemy i się wystawiamy :razz: . Szkoda. Nie wiem jak będzie z Warszawą, bo co prawda mamy w ten sam dzień, ale my chyba pojedziemy parę dni wcześniej.

Posted

[quote name='efra-husky']fajnie macie, bo ja mieszkam z 15 km od związku i jeszcze potwierdzenie do mnie nie dotarło :evil_lol:[/quote]
a ja chyba mniej jeszcze i tyż nie mam :eviltong:

Posted

[quote name='aga616']a ja chyba mniej jeszcze i tyż nie mam :eviltong:[/quote]

bo z tego co wiem to one ida z Olsztyna.
W potwierdzeniu jest mala mapka dojazdu na wystawe- do mnie juz dotarlo.

Posted

JoW!!!
Dostaliśmy numerek, przed chwilą sprawdzałam.2327.
Wysoki.Może coś zdobędę z Magią??? Ale już koniec topiku:)

Myślę że do tych do których jeszcze nie doszło, dojdzie do piątku.Tak mi się wydaje.(ratunku, to już w tą niedzielę!!!)

Posted

Ratunku... Oj dokładnie :evil_lol: Do tej pory podchodziłam do wystawy całkiem na luzie. Ale wystarczyło że zobaczyłam stawkę suk w naszej klasie, odszukałam niektóre w necie zeby je sobie wcześniej zobaczyć i zrobiło mi się zimno :) Gdzie my się pchamy z taką sierścią (czytaj: sianem...):placz: W panice zamówiłam 2 serie(do regeneracji i tuż przed wystawę) kosmetyków dla smarkatej i teraz się codziennie nacieramy, oliwkujemy i modlimy zeby przyniosło efekty :) Udoskalamy postawę i chodzenie na ringówce z wysoko uniesioną główką...

w nerwach częściej sącze piwko buszując po stronach yorczych i wpadam w nałóg :mad: ech.... stres daje popalić... :angryy:

Posted

Potwierdzenie wreszcie przyszło, ale nie dostałam numerka bo twierdzą w pismie, że zgłoszenie nie nie zostalo opłacone ! Kazali sie zgłosić do sekretariatu wystawy.
Pieniadze wyslalam przelewem 12-go maja, a dokumenty faksem 20-go maja. Pare dni potem dzwonilam i upewnialam sie czy dokumenty doszly i czy sa czytelne czy na pewno wszystko ok. :mad:
Cholera jasna by ich wzieła...:angryy:

Posted

[quote name='ula.p']Potwierdzenie wreszcie przyszło, ale nie dostałam numerka bo twierdzą w pismie, że zgłoszenie nie nie zostalo opłacone ! Kazali sie zgłosić do sekretariatu wystawy.
Pieniadze wyslalam przelewem 12-go maja, a dokumenty faksem 20-go maja. Pare dni potem dzwonilam i upewnialam sie czy dokumenty doszly i czy sa czytelne czy na pewno wszystko ok. :mad:
Cholera jasna by ich wzieła...:angryy:[/QUOTE]

W czym problem? Weźmiesz dowód wpłaty na wystawę i go pokażesz.

Posted

Przypuszczam ze tu chodzi o zgloszenie po terminie. Ale niespodzianka ich czeka bo mam potwierdzenie z faxu ze wyslalam w terminie.:mad: No nic, wybiore sie i z duplikatem przelewu i z potwierdzeniem z faxu. To ze sobie dokumenty z biurka wzieli po 20-stym to juz nie moja wina.:mad:

Posted

[quote name='ula.p']Przypuszczam ze tu chodzi o zgloszenie po terminie. Ale niespodzianka ich czeka bo mam potwierdzenie z faxu ze wyslalam w terminie.:mad: No nic, wybiore sie i z duplikatem przelewu i z potwierdzeniem z faxu. To ze sobie dokumenty z biurka wzieli po 20-stym to juz nie moja wina.:mad:[/QUOTE]

Ale spoko, w związku pracują ludzie, a ludzie, jak ogólnie wiadomo, czasami się mylą. Weźmiesz dowód wpłaty z datą i po problemie, ot załatwienie tego zajmie Ci góra 5 minut...