ajcka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 o fajnie to ja bym sie chciała. ale wrazie czego czekam na jeszcze inne propozycje,dokładam sie oczywiscie finansowo. Quote
Cavisia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Goldek to ćwicz :-), ćwicz i ćwicz. Ja też powoli już szykuję moją sunię, musimy sobie co nieco przypomnieć, ale w sumie bardziej dla przyjemności jedziemy bo mała po szczeniętach nie jest w najlepszej formie. Quote
Aisa_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja też ćwiczę, mam nadzieję, że będą wpuszczać jeszcze po rozpoczęciu wystawy. W Bydgoszczy (w sumie z własnej winy, bo psy można było wprowadzać dłuuuugo po rozpoczęciu) czekaliśmy 3 godziny, przez co Emuś był potwornie zestresowany i zmęczony - nie chciał pokazać ząbków i stać też jakoś nie za bardzo :shake: Dlatego mam nadzieję, że wpuszczą nas później, jeśli przed nami będzie powiedzmy 60 psów. Quote
Goldek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Cavisia']Goldek to ćwicz :-), ćwicz i ćwicz. Ja też powoli już szykuję moją sunię, musimy sobie co nieco przypomnieć, ale w sumie bardziej dla przyjemności jedziemy bo mała po szczeniętach nie jest w najlepszej formie.[/quote] Wyobrażam sobie... A odnośnie ćwiczenia, to staram się aby było maksymalnie dużo drażniących bodźców, bo nie mam możliwości ćwiczenia z innymi psami... Oprócz naszego kolegi-sąsiada jamnika... Na przykład koło niej aport leci w powietrzu... A ja ją trzymam...:) Quote
Meritt Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [QUOTE]Fajnie by było gdyby nie było upału, ale było tak... 20, 25 stopni... I lekki wiaterek... O, byłoby bajecznie[/QUOTE] Popieram ;) [QUOTE]ja już sie nie moge doczekać tej wystawy xD[/QUOTE] Ja też :D [QUOTE]Ja tutaj ze skóry wychodzę aby Magia nauczyła się stać jak należy, bo w towarzystwie psów nie jest najgrzeczniejsza...:evil_lol:[/QUOTE] A Timon to mały diabełek:evil_lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Agama']Han grzywki w Krakowie sa wystawiane w hali[/quote] To nieźle bo przynajmniej nam w razie co nie będzie lało na głowę. Ale czy w tej hali w razie upałów jest znośnie? Quote
cockermanka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Han Sharn'] Ale czy w tej hali w razie upałów jest znośnie?[/quote] Nie - jest bardzo duszno i gorąco...:shake: - chyba,że w tym roku będzie lepiej z wentylacją.... Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='ajcka']o fajnie to ja bym sie chciała. ale wrazie czego czekam na jeszcze inne propozycje,dokładam sie oczywiscie finansowo.[/quote] [B]Ajcka [/B]- jeżeli z Twojej strony sprawa jest aktualna, to - po uzgodnieniu z pozostałymi uczestniczkami busa - rezerwuję dla Ciebie miejsce w busie. Napisz mi, prosze na PW swój adres domowy ewent. miejsce, skąd kierowca miałby Cię zabrać. pzdr. Quote
Goldek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Kto zgłosił pieska??? Zobaczymy ile piesków będzie mniej więcej..:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Goldek']Kto zgłosił pieska??? Zobaczymy ile piesków będzie mniej więcej..:evil_lol:[/quote] Ja!:multi::evil_lol: Quote
Goldek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja też;) :):):):) Donnę z Wyspy Bejmy... Robimy jej hodowlankę, sezon wystaw na wakację jest dość spory...:):):) to dobrze, bo minimum dwie krajówki będzie miała:) Quote
aga616 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 my będziemy - golden w młodzieży i seter szkocki w młodzieży (brakuje nam jednej wystawy do championatu:diabloti: ) Quote
panienkabubu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='panienkabubu'][B]UWAGA UWAGA [/B]!;) Mam [B]2 wolne miejsca[/B] w samochodzie dla [B]2 osób[/B], albo dla [B]1 osoby z max. średnim psiakiem[/B] do Krakowa na [B]sobotę[/B]. Przypominam w sobotę oceniane są grupy: [B]2, 4, 5, 7, 9[/B]. Jestem z [B]Sosnowca[/B], ale mogę zabrać kogoś z okolic (typu: Mysłowice, Katowice, Jaworzno, ew. Dąbrowa Górnicza, Będzin - wszystko do ugadania). Jadę z TZ i z koleżanką "marymek" także będzie zabawnie, chętnych zapraszam! Jakby co, proszę pisać na [B]PW[/B] albo na kom [B]500755100[/B] ;) Czekam na propozycje ;)[/QUOTE] ponawiam :) Quote
Light of Shin-Ra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiecie może kiedy sie można spodziewać potwierdzenia? Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Han Sharn']Wiecie może kiedy sie można spodziewać potwierdzenia?[/quote] Ja nie mam pojęcia:roll: Quote
Dog Handler Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mam pytanie ?? Wiecie może jak nazywa się w Krakowie ten "hotel" koło stadionu , potrzebuje noclegu z Wyżłem i najlepeij było by gdzieś Blisko wystawy :D Prosze o Pomoc :) Quote
quadrupedium Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Niestety nie ma juz tam miejsc :( [URL]http://www.hoteljustyna.pl/[/URL] Quote
Goldek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='aga616']my będziemy - golden w młodzieży i seter szkocki w młodzieży (brakuje nam jednej wystawy do championatu:diabloti: )[/quote] Wow!!! Jak się goldenek nazywa??? Do Han Sharn: Ja nie wiem kiedy się spodziewać potwierdzenia, najpierw dostałam że zgłoszenie przyjęte, a kiedy wysłał im tata kopię rodowodu i potwierdzenie wpłaty, wczoraj odpisali "ok". To mnie trochę uspokoiło. A wie ktoś kiedy będzie katalog??? Quote
Błyskotka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Katalog pewnie będzie najprędzej pod koniec przyszłego tygodnia. Quote
panienkabubu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pewnie w tygodniu przed wystawą, nei panikujmy, dajmy im wszystko uporządkować i złożyc w całośc :) Quote
Goldek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='panienkabubu']Pewnie w tygodniu przed wystawą, nei panikujmy, dajmy im wszystko uporządkować i złożyc w całośc :)[/quote] Oj, ja chyba będę panikować cały czas... Debiut już był, ale może teraz będzie jakaś lepsza nota niż bardzo dobra??? I właśnie przez to panikuje.Bo jak będzie doskonała, to mała będzie potem musiała wejść na ring jeszcze raz, a wtedy zobaczy się jak wypadnie i czy będzie miała lokatę czy nie.Raczej nie, ale... Jestem rozemocjonowana, że aż strach. BYle by się to psu nie udzieliło!!! Ps.Jeszcze to dziwniejsze, że na debiucie bylo zero tremy.A teraz konieć świata. Nawet Magia jest spokojniejsza ode mnie;) Quote
Gazuś Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Goldek'].Bo jak będzie doskonała, to mała będzie potem musiała wejść na ring jeszcze raz, a wtedy zobaczy się jak wypadnie i czy będzie miała lokatę czy nie.[/quote] Psy z doskonałą nie wychodzą na ring jeszcze raz. Jeszcze raz wychodzą tylko psy, które wygraly klasy (na porównanie). Quote
filonek_bezogonek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='panienkabubu']Pewnie w tygodniu przed wystawą, nei panikujmy, dajmy im wszystko uporządkować i złożyc w całośc :)[/quote] dobre :) tez bym tak chciala wszystko sobie wytlumaczyc :) ale jak tu spokojnie wysiedziec jak czlowieka w dolku sciska i nie moze usiedziec :) Quote
Recommended Posts