eliza_sk Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Agatko to dom z serii - wydam się tam sama ... jak mnie zechcą. Quote
Aga-ta Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Jak tylko Cie zechca powiedz, ze jest jeszcze w Krakowie Twoja siostra do adopcji ;) Quote
eliza_sk Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Ok, siostra w miarę samodzielna - transport sama sobie załatwi ? Quote
Aga-ta Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Zalatwi i przyjedzie jeszcze z kokarda na szyi ;) Quote
ANETTTA Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 mam benka schroniskowego i przygarnelismy kociaka małego cudne te foty benia + ciciek no u mnie to tak nie wyglada nie ma miłości i żal mi bardzo Quote
eliza_sk Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Istna sielanka - macie rację ;) Quote
Val_Lindemor Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Na początku WITAM wszystkich Tych,którym los czworonogów nie jest obojętny, a ich istnienie przyozdabia prozaiczność codziennych dni; którzy w psich ślepiach dostrzegają głębokie, niczym studnia bez dna, bezgraniczne przywiązanie i miłość do człowieka; którzy ubóstwiają wczochrać się w kłaczki swojego pupila i miziać się, bezgranicznie oddając się tej przyjemności; którzy na widok pogryzionych nowych kapci myślą: „kochany psiak, przecież mógł mi zeżreć laptopa” :lol:;którzy uwielbiają poranne pobudki z psią meduzą (czyt. językiem)na twarzy i merdającym ogonem zrzucającym z szafek wszystkie przedmioty, które dzień wcześniej starannie poukładaliśmy. A wiec witam wszystkich psiomaniaków :) Odnosząc się do powyższej polemiki,jako szczęśliwy opiekun Azil vel Gapci oświadczam, że wszelkie adopcje ludziów przeprowadzamy tylko zgodnie z obowiązującym,zwierzęcym regulaminem adopcyjnym z zachowaniem wszystkich procedur,a którego główne motto brzmi: :bluepaw:„[FONT=Trebuchet MS]Nasi idealni towarzysze zawsze mają cztery łapy „[/FONT]:bluepaw: [FONT=Times New Roman]A więc drogie Panie jestem przekonany że powyższe motto nie jest wam obce, także nie widzę żadnych przeciwwskazań zmojej strony, a na weryfikacje zwierzęca zapraszam serdecznie osobiście [/FONT]:lol: [FONT=Times New Roman]Atak całkiem poważnie to składam pokłon [/FONT]:modla:[FONT=Times New Roman] i wyrażam wielki szacunek [/FONT]:klacz: [FONT=Times New Roman]za Wasz ogromny nakład pracy, troskę i serce, które wkładacie aby stworzyć psim istotom cudowny świat dobroci i szlachetności.[/FONT] …[FONT=Times New Roman]a w szczególności Kochanej Pani Elizie[/FONT]:Rose::Rose::Rose: :lol: [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam serdecznie i życzę szampańskiej zabawy (bez fajerwerków [/FONT]:Dog_run:) Grzesiek Quote
eliza_sk Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Ale niespodzianka ! Witamy serdecznie Panie Grzegorzu - to teraz jak Pan do nas zawitał, nie odpuścimy i o regularne foto prosimy. Widzi Pan jakie emocje wywołują te cudne obrazki, więc proszę nam tego nie oszczędzać :loveu: Nie ma za co dziękować, nie z przymusu, a z miłości do tych kłaków to przecież robimy. Właściwie matką pierworodną Gapci jest ania1985 - to ona uratowała ją od siebie ze wsi i przekazała pod naszą opiekę. Jak Wasze stadko przeżyło wczorajszą noc ? Quote
Val_Lindemor Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Na całe szczęście zadziałała prewencja w postaci zgromadzenia całej ferajny w jednym pomieszczeniu i delikatne podgłośnienie muzyki wsparte nauką śpiewu (! kiedyś to nagram :lol:) oraz harce z piszczącymi pluszakami do gryzienia. Inna sprawa, że u mnie to totalna prowincja, także fajerwerków było tyle, co spadających meteorytów ;), ale bardzo współczuję tym co muszą zmagać się z problemem w mieście, bo sam pamiętam jaką traumę przeżywały zwierzaki zanim uciekłem na wioskę. A co się tyczy Ani1985, to z mojej strony, i niewątpliwie ze strony Azil vel Gapci, OGROMNE PODZIĘKOWANIA za odmianę życia i od razu nasuwa mi się cytat "Dobry człowiek jest jak światełko. Wędruje poprzez mroki naszego świata i zapala zgaszone gwiazdy"... Quote
Handzia55 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Jak miło czytać takie posty! :loveu: Mój Filuś podpisałby się pod nim wszystkimi czterema łapkami (gdyby umiał pisać;)) On też zawdzięcza Elizie nowe życie. A ja, dzięki niemu, wiernie podczytuję wszystkie wątki jędrzejowskich psiaków i to już prawie cztery lata.:crazyeye: Quote
eliza_sk Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [FONT=Verdana][/FONT] GRAFEN - 4 mies. prawe DONek - czyli dzikus z lasu i jego przemiana: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249898-GRAFEN-4-mies-prawie-DONek-ma%C5%82y-DZIKUS-z-lasu-i-jego-METAMORFOZA-szukamy-domu!?p=21716269#post21716269 Quote
eliza_sk Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [FONT=Verdana][/FONT] ŚWIĘTOKRZYSKA ANTYLOPA part. 2 czyli CUDNA PERU: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250024-PERU-cudowna-ANTYLOPA-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyska-9-mies-PSI-IDEA%C5%81-si%C4%99gn%C4%85l-bruku?p=21732771#post21732771 Quote
Val_Lindemor Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) Obwieszczam i radośnie donoszę, że nasza zwierzęca familia powiększyła się niedawno o słodkiego berneńczyka Mańka, który trafił do nas (oczywiście drogą adopcji) z Fundacji Pasterze. Dziewczyny przywitały Mania z ogromnym entuzjazmem i wielka radością szybko stwarzając zażyłe stadko inie ulega wątpliwości, że cała psia trójka będzie miała pociechę i niesamowitą radochę ze wspólnego przebywania. Mam nadzieję, że poniższymi zdjęciami chociaż po części uda mi się oddać tę błogą i radosną atmosferę :loveu: to ja Maniek, berneńczyk caaaałą gębą :mdrmed: a to nasza psia trójka, pan mówi na nas "Banda wielkich nosów" :lol: pokażemy Mańkowi, że jak na razie, to rządzą tu dziołchy :evil: zgrana z nas paczucha Gapcia patrz na Mańka, chyba udaje płaszczkę, ot cudak :cool3: Edited February 3, 2014 by Val_Lindemor Quote
Val_Lindemor Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 no to teraz konkurs na dłuższy język.... wygrałam :eviltong: Gapcia, czy zostaniesz moją dozgonną podusią ? Quote
eliza_sk Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Ale fantastyczne wieści ! Z Elzą z Fundacji Pasterze "znam się" od lat :) Trio kolorystyczne wyborne, a foto jak zwykle ... wspaniałe. Quote
ania1985 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Rewelacja!!! Mają dziewuchy radochę :loveu:Kawaler pierwsza klasa :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Camara: Ależ ten świat mały :p Dla mnie zbyt daleki. :eviltong: Quote
eliza_sk Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Nigdy nie wiadomo w którym domu czai się nasz pies ;) Quote
Val_Lindemor Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Camara']Ależ ten świat mały :p Camaro, świat rzeczywiście mały, ale psie horyzonty granic nie posiadają ;) [quote name='eliza_sk']Nigdy nie wiadomo w którym domu czai się nasz pies ;) Dziewczyny, bo Wy jesteście jak psie Mikołaje :x-mas:, ale miejcie świadomość, że w każdym domu przez Was obdarowanym pojawia się rozkosz i radosne uniesienie :loveu::loveu: Quote
Val_Lindemor Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Wykorzystam tyćkę wątek Azil i poproszę o pomoc w adopcji pięknego haszczaka - Ducha więcej o tym przystojniaku na stronie fundacji http://forum.huskyadopcje.org/viewtopic.php?p=157497#157497 Quote
eliza_sk Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 (edited) Przystojniak jest u Was na DT ? Skąd go wytrzasnąłeś ? Piękny pies, a bardzo husky (lepiej dla niego, żeby nie :) [FONT=Verdana] [FONT=arial]PRECELEK - tona miłości w MIKRO ciałku[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/251289-PRECELEK-kochany-i-SŁODKI-niczym-miód-MIKROPSIAK-na-kolanka?p=21914154#post21914154 [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Edited February 25, 2014 by eliza_sk Quote
Val_Lindemor Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 eliza_sk napisał(a):Przystojniak jest u Was na DT ? Skąd go wytrzasnąłeś ? Piękny pies, a bardzo husky (lepiej dla niego, żeby nie :) No cóz miałem objawienie :crazyeye:, ze w naszym lokalnym schronisku czeka taki oto wilkor i bardzo tęskni za wolnością ;), jutro prawdopodobnie zabieram go do nas na tymczasa, bo jest to schronisko przejściowe, potem wywózka do Stargardu Szczecińskiego. Chłopak uniknie tej wątpliwej przyjemności. czy bardzo haski ? he,he bardziej niż wzorzec encyklopedyczny :shake: diabeł :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 charakteru też raczej północniak ? Do człowieka jest, czy stroni i ma swój pomysł na życie ? Quote
Recommended Posts