la_pegaza Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 mamuniu, to chyba jakiś kuzyn Ediego :loveu: Quote
Maupa4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 o matko... Ewka8 - to kamień nam z serca spadł.... Quote
lavinia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 no, kamień i głaz wielki... facet chciał sobie zaklepać ten super domek, bo mu sie bardzo spodobał ( nam też ), więc chciał sobie ustawić sunię - rezydentkę. A że suni się ten intruz niekoniecznie spodobał, było kilka sytuacji podbramkowych...juz myślałyśmy, że nas Ewa z nim wywali, ale zacisnęła zęby i nic :loveu: a my na dodatek rozlałyśmy kawę i wcale nie potrafimy sie zachować w eleganckim domu:evil_lol: piesio jest uroczy, bardzo sie garnie do ludzi i wciąż chce, żeby zwracać na niego uwagę. mam nadzieję, że się uspokoi, ale w razie czego nadal szukamy dla niego DT, najlepiej bez innych psów. Ewa - dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewka8 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 nie ma za co , a rozlana kawa, to wogóle drobiazg, Cieszę się , ze was poznałam. Póki co kolega na dole a koleżanka na górze, ale piesek słucha sie nas bardzo, Jak Luska nie widziała został troche wymiziany, ale na razie ręce powiązane, zeby ich nie głaskac i nie stresować bez powodu, Dżin spi przy kominku , bo miał dzień pełen wrażeń. Quote
Kar0la Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cudny psiak. Podobny troszkę do suniek Akuchy. :loveu: Quote
ewka8 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 odzywam sie bo widze , ze jesteście na forum, Jest ok , pieski omijaja sie duzym łukiem. ale zblizają sie do siebie, kolega obwąchał pupe koleżanki, co sie jej nie spodobało, bo moze głowa ja bolała, troche warknęła, ale spoko. A piesek jest wspaniały , jak każda bulwa cały czas do miziania i zabawowy bardzo, Jutro pierwsze spotkania w ogrodzie. Może sie jakoś zaprzyjażnią, Ale piesek pokochał mnie już i drepce za mną dzielnie. A co najlepsze i mojemu wpadł w oko. Tak , ze nowy tymczas tylko awaryjnie, Szukajcie raczej jakiegoś wspaniałego domku. Quote
Maupa4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ewa - jeszcze raz dzięki ...:Rose: mamy szukać już tylko domu docelowego ?? Quote
ewka8 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 szukajcie, ale spoko, To musza byc ludzie super. Na razie nic sie nie dzieje, mój mąż pełen optymizmu, a piesek jest wspaniały, 100% bulwa, Pieszczoch straszny, Nie szukajcie nowego tymczasu , jezeli bedzie tragicznie, ale na to się nie zanosi to zamkne towarzystwo w oddzielnych pokojach. Ale lepszego tymczasu niż mój nie będzie.Szkoda psinke stresować, bo on juz za mną drepce. I może to nie pedagogiczne, ale jutro na spacer wezme kija, i jak któreś warknie postraszę, Ale pieskowi dobrze u mnie i widać , ze jest szczęsliwy Quote
Maupa4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ewka8 napisał(a):... Ale lepszego tymczasu niż mój nie będzie. I tu masz 1000% rację !!! :lol: Quote
ewka8 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jutro zdam relelacje, Póki co cisza i spokój,Na spacer nie chodzimy bo deszczyk pada, Quote
lavinia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiedziałam, że tak będzie !!!!! Ewa - dzięki raz jeszcze :loveu: Quote
ewka8 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Noc minęła spokojnie, Piesio 7,10 obudził pańcia, Był spacerek i zabawa piłeczką , I super sniadanko. Suni nie atakuje, wręcz przeciwnie chce sie bawić, ale koleżanka niestety lekko zestresowana, Ale musza się dogadać, Piesek ma swietny charakter, jest łagodny, bardzo zywiołowy, poprostu spręzyna, i czuje się u nas swietnie a w ogrodzie poprostu szczęśliwy, Fruwa i skaczę pod sufit, Tak , ze spoko, alarm odwołany , Quote
lavinia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 tak więc szukamy domu stałego...ale cos mi się wydaje, że Ewie się żaden z tych domków nie spodoba, a przecież ona, jako Pańcia tymczasowa, musi taki domek zaakceptować.......ciężko będzie, oj ciężko:lol: Quote
_beatka_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 przeczytalam caly wątek, ale się cioteczki o tymczas bily:evil_lol: mówilam od początku bycia ewka8 na forum że to super domek:razz: Quote
ewka8 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dzien prawie minął więc pora na relacje, Piesek jest swietny, w domu bardzo spokojny, zrównoważony, nie szczeka bez sensu, Z moją Luską chce się bawić, Każdy obcy to przyjaciel, więc został wymiziany przez odwiedzających.łasi sie do każdego a mójej córce na początku lekko przerażonej kładł tak głowę na kolana, tulił się, ze gdyby nie jej astma i uczulenie na sierść pewnie by go wzięła. Potrzebuje bardzo pieszczot, i bardzo sie ich domaga. Łagodny do dzieci, bo już mój trzyletni kolega trochę z nim pobiegał. Nie jest łakomczuchem, pasztet dobry , szynka chlebek fuj, Na spacerze zywioł, niestety z powodu warunków pogodowych pańćio i pańcia, grzeją d... przy kominku, i nie wychodzą coby im jakis konar nie spadł na głowę, Charakter ma wyjątkowy,jest czysty, aż dziw , ze tyle domków zaliczył. Piesek czuje sie u nas bardzo dobrze, Niestety domowy pies bardzo zestresowany i siedzi cały czas pod stołem, A dzisiaj kiedy jechałam z nią do wet-a trzęsła się bo myslała chyba , ze ją gdzieś wywożę Dzisiaj fotek nie robiłam , ale z wczoraj I tak lubie pieszczoty Taki mam pychol Quote
ewka8 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Beatka, dwie ostatnie fotki z pierwszej relacji to Lusia, pieski są bardzo podobne tylko dżin ma 4 razy większą głowe. a lusia niestety pupe, bo te sterydy na uczulenie troche ją rozdmuchały, A foteczki przesle tylko musze solidnie zmniejszyć ,Jak znaję chwilkę to przeslę Quote
_beatka_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 foteczki przeslane, lusia ma troche mniejsza strzalke miedzy oczkami, dokladnie taką jak mial Doksio, od razu wiadomo w czyja córcia:razz: Quote
ewka8 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 wystarczyły dwa dni , zeby pieska pokochać, Nie jestem w stanie go oddać. Zostaje u mnie, Bardzo proszę o przeniesienię watku do szczęsliwe adopcje. Quote
akucha Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Amen!!! Kolejna szczęśliwa bulwa z dogo!!! Quote
ewka8 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no i pora na relacje Czuje , ze to mój domek, psy szczekaja, sprawdze o co chodzi awers i rewers Blizniaki jak nasi bracia A to moje nowe posłanko koło pańci i komputerka, Czy widać , ze jestem bezpieczny i szczęsliwy No i tyle Quote
_beatka_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 super wieści:multi: a jak sprawa z dogadywaniem sie dzina z lusia?juz jest lepiej:razz: Quote
ewka8 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Razem bawia się na dworzu. Luśka juz wyszła spod stołu i chodzi po domu. Agresja , którą pokazał piesek przy dziewczynach więcej sie nie powtórzyła. Wśród róznych posłanek znalazł sobie jedno ulubione, Dostał kocyk bo lubi być przykryty, lezy blisko mnie i wtulony i spi. Quote
_beatka_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czyli rewelacja:multi: w takim razie czekam az bedzie kolejne spotkanie BF kiedy bede mogla poznac osobiscie dzina;) :razz: Quote
ewka8 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 dzin szczęsliwy, To wyjatkowy piesek, Pierwszy dzień, każdy odwiedzający to potencjalny własciciel. Drugiego dnia , juz wiedział , ze to jego domek. Broni go dzielnie.Jakby był z nami wieki. Jest zrównoważony i bardzo zabawowy, I drepce za nami, ale my to lubimy. Mam duzo fotek, ale czekam, jak watek przeniosą Quote
Recommended Posts