Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olus był w wczoraj w dzienniku -było kilka tel.ale beznadzieja .Jeden dosc sensowny ale okazało sie ,ze maja 5 letnie dziecko wiec im powiedzilam ,ze Olek moze ugrys jak bedzie tarmoszony i zrezygnowali z wizyty.
Olus bedzie w programie w czwartek i bedzie prezentowal sie mam nadzieję pieknie bo jest po kapieli i czesaniu . Pani z Wieliczki zrobiła zabieg pielęgnacyjny za symboliczna 1 zł.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaB napisał(a):
dzisiaj po długiej przerwie zobaczyłam Olka jest cudny, taki puszysty i pachnący:D

Paulinko a mogła bym prosić o jakieś zdjęcia jak juz jesteś . Oczywiście ostatnio cały czas jeżdżę bez aparatu i w piątek tez ze sobą nie wzięłam

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Paulinko a mogła bym prosić o jakieś zdjęcia jak juz jesteś . Oczywiście ostatnio cały czas jeżdżę bez aparatu i w piątek tez ze sobą nie wzięłam

Tak oczywiście w tym tygodniu wszystkie psiaki będą miały nadrobione zaległości i będą nowe fotki:) dzisiaj była sesja Smerfetki i Basika, wysłałam Pani fotki na maila;)

• 2 weeks later...
Posted

Romi wielkie dzięki ,nich sie psiaki pokaż ,ze one tez juz bardzo długo szukają domków . Polo około 13 letnie pies , 3 lata w schronisku .w hotelu juz kilka miesięcy -ten rudy.
Mela ta czarna suczka z bialymi skarpetami . okol 8 letnia suczka , w schronisku byla 4 lata , leczona jest na padaczkę ale póki co 3 miesiąc w hotelu nie miała ani jednego ataku.

Posted

Oluś był wczoraj kastrowany i mimo ,ze jak przyjechał do hotelu był u kardiologa na badaniach i nic nie stwierdzono wczoraj o malo co by nie odszedł za tm. Miał niewydolność krążeniowa oddechowa, tak ,ze musimy jeszcze raz sie przebadać pod kątem serca .Na juz zakupiłam mu karsivan.
Paulinka podała kroplówkę i dzisiaj wybiegł z kojca.
Niestety Dyzio , stary i ślepy pies miał dzisiaj kryzys, byłyśmy z Bożenka w krakvecie, dostał 3 zaszczyki ,pobrali krew ,jutro wyniki . Dostał tez kroplówke ale nadal jest zle nic ni pomaga .lezy plackiem ,wymiotuje ,jest źle.