neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Miluś - zapomniany wesołek się przypomina!!! Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 biedaczysko.... taki wdzięczny psiak...:shake: Quote
Lorien:) Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kto pokocha Milusia??? Już tak długo w tym schronisku...:-( Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Miluś, czy Ty jeszcze zaznasz co to dom?:shake::shake::shake: Quote
Aga_Mazury Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Bardzo się martwię, że ten psiak już na zawsze zostanie w schronisku... :( Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Bardzo się martwię, że ten psiak już na zawsze zostanie w schronisku... :( ja też... :-(:-(:-( Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To wspaniały, przesympatyczny pies, sama widziałam! :) Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo się martwię, że ten psiak już na zawsze zostanie w schronisku... :( To poróbcie mu ogłoszenia... i głowa do góry! :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Miluś chyba już na zawsze zostanie w schronisku :placz: Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Miluś chyba już na zawsze zostanie w schronisku :placz: to strasznie boli....:-(:-( trzeba mieć jednak iskierkę nadziei... Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Miluś znalazł dom !!! :multi::multi::multi: bardzo fajny !! na drugi dzień państwo przyjechali i mówili jak bardzo są zadowoleni z Milusia !! Milusiu oby ten domek był już dla Ciebie na zawsze!!:multi::multi: Quote
Kara. Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::laola: Mała usnęła na chwilę a ja hop na Dogo. I warto było.:multi: Tylko bądź grzeczny Milusiu:cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja ciągle nie mogę uwierzyć.... nie ściągam go nawet z allegro... dla mnie to jest zbyt cudowne.... Miluuuuuuuuuuuuuuuuś SZCZĘŚCIAAAAAAAAAA Quote
Lorien:) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wspaniałe wieści! :multi: Milusiu, szczęścia w nowym domku! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts