Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dlaczego wyszły mi zdjecia czarno biale! jutro dopiero jedziemy z Sambą do fryzjera /kolejka/.Psiunia kochana,caly czas domaga sie pieszczot.Staje na łapkach i tuli sie jak dziecko.Dzisiaj zaczela szczekac ,na dzwięk dzwonka u drzwi.Juz tak nie rzuca sie na jedzenie.Lubi spacerki, ale szybko ucieka do domu. Mało w dzień śpi ,ciagle jest podekscytowana nowym otoczeniem,poznaje go. Zna komendy i podaje łape. Jutro będą zdjecia od fryzjera !

Posted

W poniedziałek bedzie aparat. Samba po Fryzjerze przypomina czarną owieczkę.Nie jest obcieta na sznaucera,ponieważ trzeba bylo najpierw obciąć dredy.Po 2-uch miesiacach będzie już normalna fryzura. Pani goliła ja 1.5 godz. Sunia wszystko znosiła ze spokojem ,chociaż w kagancu. Wyglada cudnie,zrobiła sie mniejsza i sprytniejsza.Pani fryzjerka stwierdziła ,że nie strzygła nigdy tak chudego psa !

Posted

To nie do wiary ,jak Samba szybko zakimatyzowala sie w nowym domu.Obszczekuje gości,wita, a pozniej pcha sie na kolana.Ja mojej siostry nie poznaje,pozwala psu na wiele,nawet spać na fotelu.Samba bardzo lubi slodycze i potrafi stawac na 2-ch łapkach i prosić.Dzisiaj cala rodzina orzekła,że nie mogłyśmy lepiej wybrac psa.Nam cały czas stoja przed oczyma inne pieski,ktore pozostały w tym Gettcie! To nie daje spokojnie spac !

Posted

basia0607 napisał(a):
To nie do wiary ,jak Samba szybko zakimatyzowala sie w nowym domu.Obszczekuje gości,wita, a pozniej pcha sie na kolana.Ja mojej siostry nie poznaje,pozwala psu na wiele,nawet spać na fotelu.Samba bardzo lubi slodycze i potrafi stawac na 2-ch łapkach i prosić.Dzisiaj cala rodzina orzekła,że nie mogłyśmy lepiej wybrac psa.Nam cały czas stoja przed oczyma inne pieski,ktore pozostały w tym Gettcie! To nie daje spokojnie spac !

Dobre wiadomosci serce raduja:lol: Ciesze sie ze siostra pokochala Sambe i ze na zawsze juz chyba zapomniala o planach kupienia psiaka. Prawda basiu, ze takie schroniskowe dzieci sa fajne i najfajniejsze? Ilez w nich milosci, ile wiary i zaufania do nas dwunoznych. Kazda czastka ciala codziennie dziekuja za wszystko. Ech, zeby siostra dokoptowala jeszcze Meliske na twoj wzor, bo przeciez ty masz tez 2 i na dodatek kapitalne psiaki. Madam w solarium to zjawisko:lol: usmialam sie do lez:lol: Kolak czy kolaczka subtelna i zdecydowanie powazna babka albo facet.....Parys to razcej on ale po Paris Hilton to juz nic nie wiem wiec prostuj jakby co. Kocur uroczy. Trzymajcie sie cieplo i foty prosimy:lol:

Posted

DYSJE !Meliska też leży mi na sercu,mam nadzieje ,ze znajdzie domek.Na drugiego psa napewno ją nie namówię. dobrze ,że wzieła tego jednego. Sambę bardzo pokochala i cała nasza rodzina. tez.Wyobraz sobie,ze dzisiaj do poludnia byłam w domu i poszlam po suńkę.My nadal obawiamy sie zostawiać ją na 8 godz.samą.Była u nas troszke i zaczeła skakać na klamkę.Domysliłam się ,że chce do siostry . Jak wyszlyśmy na ulice wyrwała do przodu i czekała po domem Haliny.Bardzo cieszyła sie jak otworzylam drzwi. Ona tu czuje sie pewna,leży na kanapie na siostry polarze.To bardzo mądry i dobrze ułożony pies,Miałyśmy szczesciea ,o mały włos nie zauważyłybyśmy jej w budzie.Lezała w błocie skulona bez żadnej reakcji.Mój tata powiedział,że miałam nosa.Ja kierowałam sie tym,ze ona byla w takim stanie ,że nikt by jej nie wzioł. Co do Parysa ,to chlopak,gdy go bralam ze wsi byl w podobnym stanie jak Samba.To prawdziwy hrabia. Milusia kocha wszystkich i wszystko-przepadamy za nią. Brakuje na zdj eciach Mieci /kotki/ ,bo bała sie Samby.. Jest tylko Filuś ,który jest jedynakiem bardzo leniwym i kradnie swojej mamie myszy ! Ja swoich zwierzetach mogę opowiadac godzinami !

Posted

Wróciłam przed chwilą od Samby.Suczysko leży Halinie na kolanach i poddaje zabiegom pielegnacyjnym. Pazurki byly wymoczone w wodzie z mydłem ,wyszorowane szczoteczką do zebów i smarowane poduszeczki kremikiem,który Sambie bardzo smakował. Ona już glowę trzyma jak prawdziwa arystokratka,boje się pomyśleć co będzie dalej. A mnie też kocha i tuli sie jak dziecko !

Posted

Czyli salon kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia :loveu: w pełnym rozkwicie. Samba rozpoczęła nowe życie: pełne miłości, pieszczot, ciepła i opieki. Życzę Wam dużo dużo radości, cudownych spacerów i wruszających spotkań :happy1: Basiu, może siostra weźmie z Ciebie przykład i też kiedyś kilka ogonów będzie biegało radośnie po jej domku...

Posted

Dzisiaj narobilam fotek jutro, Ci Rybciu przeslę z prośba o wklejenie. Samba coraz odwazniejsza,zlapala za buta pana od gazu. Poznaje swoich .Juz nie je na zapas i boczki jej sie uwypukliły.Dzisiaj padal deszcz i nie chciala iść na spacer,sprintem siusiu i do domu,tam jest jej najlepiej. Spi w łożku i nawet nie czeka na pozwolenie ,cieszy się bardzo jak się scieli i od razu do poscieli. Ale mi sie rymneło !

Posted

To sie panna rozkreca juz na dobre, tylko patrzec jak zacznie okupowac cale lozko a pancie wysle na podloge:evil_lol: Nasz dzieciak tez sie zadomowil i zupelnie dobrze wyleguje sie na fotelu pana a na grzeczna prosbe zeby jednak zszedl, udaje ze nie do niego mowa:lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Dzisiaj narobilam fotek jutro, Ci Rybciu przeslę z prośba o wklejenie. Samba coraz odwazniejsza,zlapala za buta pana od gazu. Poznaje swoich .Juz nie je na zapas i boczki jej sie uwypukliły.Dzisiaj padal deszcz i nie chciala iść na spacer,sprintem siusiu i do domu,tam jest jej najlepiej. Spi w łożku i nawet nie czeka na pozwolenie ,cieszy się bardzo jak się scieli i od razu do poscieli. Ale mi sie rymneło !

A kiedy będą nowe zdjęcia? :oops: