Energy Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Trzymam kciuki malutka! Oby wszystko dobrze poszło:thumbs: Quote
Energy Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 basia34 napisał(a):No to hop Lezko. I jak sunieczka? Wszystko ok? Quote
Energy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Energy napisał(a):I jak sunieczka? Wszystko ok? Ponawiam pytanie...wszystko ok? Quote
fiorsteinbock Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 E, na pewno - jest mloda, silna - szybko sie pozbiera. Quote
giselle4 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Energy napisał(a):Ponawiam pytanie...wszystko ok? wszystko ok ciocia Ona ma okolo roczku to dziecinka jeszcze zabki jak perełki i cycusie to tylko plameczki jest kochana takie rozpieszczone dziecko pokrzyczy jak zostaje sama ale mam nadzieje ze to juz ostatani tydzien i chata:) Quote
Energy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Wiem, że młodziutka:lol:ale ja mam rozwiniętą mocno wyobraźnię w takich kwestiach:roll: Dziękuję za info Giselle:lol: Tak malutka tylko jak rozpieszczona to co na ulicy robiła:shake: Śliczna, słodka dzewczynka:loveu: Quote
giselle4 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Energy napisał(a):Wiem, że młodziutka:lol:ale ja mam rozwiniętą mocno wyobraźnię w takich kwestiach:roll: Dziękuję za info Giselle:lol: Tak malutka tylko jak rozpieszczona to co na ulicy robiła:shake: Śliczna, słodka dzewczynka:loveu: jest rozpieszczony ale i zaplakana krzyczy jak sie odchodzi....ale chwilke no coz serce boli Quote
Energy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mnie boli nawet jak czytam:-( Maleńka sunieczka:loveu:, oby ten przyszły domek był super:lol: Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku, towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku ! Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie. Quote
giselle4 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Energy napisał(a):Malutka jak się masz? dobrze w Wigilie bedzie gotowa do adopcji po ostatnik zastrzyku ale do domku pojedzie po Swietach Ludzie codziennie telefonuja pani jest pielegniarka wiec pyta,,nie cierpi ,prawda ze nie cierpi z powodu sterylizacji?,, Podobalo mi sie jak pani zachwalala swoj dom mimo ze juz po wstepnej rozmowie z panem wiedzialam ze trafilam dobrze ,,u nas nie ma malych dzieci,wiec nikt nie bedzie jej w oczko paluszka wkladal,nasze dzieci juzna swoim,a my kochamy pieski nasza umarla na moich rekach miala ropomacicze i teraz chce aby byla wysterylizowana ,my nie chcemy jej dzieci my chcemy ja kochac i ropieszczac do konca naszych dni,, wiec teraz poczekamy na nią ..... Łezka idzie do chaty we wtorek..... Quote
Energy Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 To super:lol:a wnuki?:eviltong: Moja córka wychowała się od 2 roku życia z pudliszonem i nigdy nic mu nie robiła. Myślę, że to zależy od podejścia rodziców i otoczenia dziecka do zwierząt:lol: Mam nadzieję, że ślicznotka będzie szczęśliwa:lol: Quote
Mysza2 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Energy napisał(a):To super:lol:a wnuki?:eviltong: Moja córka wychowała się od 2 roku życia z pudliszonem i nigdy nic mu nie robiła. Myślę, że to zależy od podejścia rodziców i otoczenia dziecka do zwierząt:lol: Mam nadzieję, że ślicznotka będzie szczęśliwa:lol: Zgadzam się w 100%. Quote
marmosia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Nowy Rok zacznie w nowym domku, to cudownie :) Quote
Mysza2 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Łezko, niech to będzie najlepszy w świecie domek:) Quote
Recommended Posts