Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]O rany:crazyeye: aż dwa razy napisałam że Cię kocham, musisz być prze-szczęśliwa:loveu: :evil_lol: [/I][/B]
[B][I]To ONI mieszali w moim poście:evil_lol: ( miało być 3-razy;) )[/I][/B]
[B][I]Pozdrowionka[/I][/B][/quote]

[B]totez wyszczególniłam te dwa razy...przecia:diabloti: [/B]
[B]poczułam sie wyjatkowo kochana i uwielbiana..i przeszczesliwa...do bolu....[/B]:loveu:
[B]ONI nie ONI...wazne ze uwielbienie okazujesz i tej wersji sie trzymamy[/B]:lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jupi'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/MOdna%20pani/moda4.jpg[/IMG]
no gaciorki pierwsza klasa:evil_lol:

super banerek[/quote]

[B]a i owszem gaciorki bardzo stylowe - prawda???:lol: [/B]
[B]ale powiedziałabym n ze nawet klasyczne.[/B]
[B]a tak powaznie to moja pierwsza cieczka wiec tez sie ucze jak sie moja sunia zachowuje co wtedy ma wieksze znaczenie etc.:-o [/B]
[B]i te gaciorki tez na taka duza próbe...[/B]

[B]sliczny ten Twój kocurek...ale kawał chłopa z niego wyrosnie....w sumie to nawet wielkoscia tak bardzo nie bedzie odbiegała od chłopaków:diabloti: bo kotki tej rasy to takie porzadne sa:diabloti: wielkoscia i kilogramami i gabarytami......piekne sa....ale to faktycznie tak jak Wy macie włosci to ma sens......[/B]

Posted

[quote name='DużyCP']Pozdrowienia z Gdyni :multi:
Fajny ten mini briardzik!![/quote]

[B]Pozdrowienia z Wawy...wlasnie sniezek sypie:mad: .....ale my nie briardzik tylko sofcik a pełna nazwa Irish Soft Coated Wheaten Terrier :loveu: [/B]

[B]ale tak na poczatku sa bardzo pdobne nasze futrzaki.... i te mordeczki sliczniunie.....[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: [/B]
[B]oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: [/B]
[B]a moze sie jeszcze poznałysmy??........[/B][/quote]

No właśnie być może... ja w pewnym momencie podeszłam do Kasi i zapytałam czy mnie pamięta, a ona powiedziała że tak ale nie jest w stanie zupełnie teraz rozmawiać, wiadomo jak było na wystawie, spotkałam tam dużo znajomych i wszyscy którzy wystawiali psy byli właśnie mniej więcej w takim stanie :-) I teraz jak obejrzałam fotki w tej galerii, to wydaje mi się że Cię tam widziałam...

No bo softy to ja właśnie poznałam i zakochałam się w nich dzięki Kasi na obozie klikerowym...

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu:

[B]oooo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: [/B]
[B]oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: [/B]
[B]a moze sie jeszcze poznałysmy??........[/B]
[B]dziękuje...psisko faktycznie piekne...skromna jestem[/B]:diabloti:[/quote]

noo to pięknie - pewnie nawet gdzieś się mijałyśmy jeśli chociaż przez chwilę byłaś przy czernyszach bo ja tam byłam :razz: :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][QUOTE] [B]wlasnie sniezek sypie:mad: ..... [/B][/QUOTE][/B]

[B][I]I co ty się kobieto nie cieszysz że śnieg sypie :razz:. Znaczy może i ty się nie cieszysz aczkolwiek twoje psy się ogromnie zachwycają białym puchem :loveu:. Jak ja lubie śnieg ...:loveu: :loveu: :evil_lol:. [/I][/B]

Posted

[quote name='Kamcia_14']

[B][I]I co ty się kobieto nie cieszysz że śnieg sypie :razz:. Znaczy może i ty się nie cieszysz aczkolwiek twoje psy się ogromnie zachwycają białym puchem :loveu:. Jak ja lubie śnieg ...:loveu: :loveu: :evil_lol:. [/I][/B][/quote]

[B]ooo to to to..tylko wiesz..snieg to ja lubie...ale to co popadało...i juz zdazyło stopniec to wlasnie byl ten niby sniezek...[/B]
[B]tylko troche blotka sie zrobiło i tyle...i łapieta i podwozie juz jest brudne ze hohohohoho....:angryy: :angryy: :angryy: [/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=indigo][I][B]Dziendoberek złociutka;-)......widze ze DCP WAS odwiedził ;-)...ehheeh .....ciagnie kudłate do kudłatego heheh ;-)[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=indigo]Mizianko dla slicznej LALUNI ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

[B]owszem odwiedził odwiedził i bardzo sie cieszymy.....:loveu: [/B]
[B]tak to prawda kudlatego ciagnie do kudlatego...hihihihi....[/B]:lol:

[B]za mizianko dziekujemy..[/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[B][QUOTE] [B]ooo to to to..tylko wiesz..snieg to ja lubie...ale to co popadało...i juz zdazyło stopniec to wlasnie byl ten niby sniezek...
tylko troche blotka sie zrobiło i tyle...i łapieta i podwozie juz jest brudne ze hohohohoho....:angryy: :angryy: :angryy: [/B][/QUOTE][/B]

[B][I]Fakt że śnieg lubię ale ta plucha to :shake:. W sumie powinnam się cieszyć że u nas w mieście nie ma i śnigu i błota :razz:. Ale mi wszystkiego mało ... :evil_lol:. [/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no i tutaj ..niestety musze sie przyznac do tego ze ...nie mialam aparatu...popsul sie i nie ma fotów:diabloti: [/B]
[B]beda za to w poniedziałek inne foteczki..jeszcze z okresu przed sniegiem z lasku Bielańskiego... jak dzieciaczki moje wariowały i pies z turbo doładowaniem smigał po piachu....ale musze zeskanowac[/B] :roll:[/quote]
Witaj Aguś!
trzymam za słowo - do poniedziałku :multi:
BTW - dlaczego popsułaś aparacik?:mad:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Aguś!
trzymam za słowo - do poniedziałku :multi:
BTW - dlaczego popsułaś aparacik?:mad:[/quote]

[B]no wlasnie nie ja popsulam....mam taki aparat z firmy i zawsze prosze kolege aby sciagal mi foty na plytke...i ostatnio formatowal plytke i tak jakos sformatowal ze jak go uruchamiam to pojawia sie info CR error...i dupa nie pozwala robic fotek....i wiesz Agunia jestem dosc wsciekla.....:angryy: :angryy: :angryy: [/B]

[B]oooo i tak to wyglada.....[/B]
[B]tak od poniedziałku.....daje slowo[/B]

Posted

Witam!! Jestem tu pierwszy raz! Wchodze i co widze - maly briardik! Jakie dla mnie rozczarowanie, kiedy ogladam dalej, a tu sie okazuje , ze to malutki sofciczek!!! Ale tez slicznY!! Dalabym sie pokroic, ze niektore zdjecia to jak briardziatko!!!
Pozdrawiam Was - bedziemy zagladac!!!

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a i owszem gaciorki bardzo stylowe - prawda???:lol: [/B]
[B]ale powiedziałabym n ze nawet klasyczne.[/B]
[B]a tak powaznie to moja pierwsza cieczka wiec tez sie ucze jak sie moja sunia zachowuje co wtedy ma wieksze znaczenie etc.:-o [/B]
[B]i te gaciorki tez na taka duza próbe...[/B]

[B]sliczny ten Twój kocurek...ale kawał chłopa z niego wyrosnie....w sumie to nawet wielkoscia tak bardzo nie bedzie odbiegała od chłopaków:diabloti: bo kotki tej rasy to takie porzadne sa:diabloti: wielkoscia i kilogramami i gabarytami......piekne sa....ale to faktycznie tak jak Wy macie włosci to ma sens......[/B][/quote]

lubie wszystko duże:evil_lol: jeszcze doziu mi się marzy, ale to w odległes przyszłości, bo to co duże, też dużo je:evil_lol:
wczoraj zrobiał fotki porówawcze ojca Ramzesa i kota moich rodziców, który i tak jest duzo większy od przeciętnych dachowców:lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]totez wyszczególniłam te dwa razy...przecia:diabloti: [/B]
[B]poczułam sie wyjatkowo kochana i uwielbiana..i przeszczesliwa...do bolu....[/B]:loveu:
[B]ONI nie ONI...wazne ze uwielbienie okazujesz i tej wersji sie trzymamy[/B]:lol:[/quote]

[I][B]he, he , he:lol:
Dizś dopiero wpadam, bo mi dogo szwankuje:mad:
[/B][/I]

Posted

[quote name='bonita'][I][B]he, he , he:lol:[/B][/I]
[I][B]Dizś dopiero wpadam, bo mi dogo szwankuje:mad:[/B][/I]
[/quote]

[B]to koniecznie prosze gdzies napisac i złożyc..zażalenie.....:cool3: [/B]
[B]bo przeciez to jest niedopuszczalne........[/B]:diabloti: