Jump to content
Dogomania

Wyżeł Weimarski, młody pies! Dom i opłata, schronisko lub las. Pomocy!Wyadoptowany.

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, facet umieścił ogłoszenie:
[url]http://www.sprzedajpsa.pl/wyzly/oddam-rasowego-psa-w-dobre-rece.html[/url]
Nie ma w nim mowy o sprzedaży psa, a tym bardziej karmy...
[B]Tej wersji się trzymajcie[/B] ;)

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale pokręt z niego :/ ode mnie chcial 300 zł! A prędzej 500 !
Mówił mi, że nie ma internetu.. a jednak. Jak to tez on mowil; pies by mu mieszkanie zdemolowal i że jest najgorszym psem jakiego widział, a tu piszę, że dobrze wychowany:razz: Chcę się go pozbyc i oddac byle komu. A potem ktoś tak jak on będzie chcial go oddac bo sie nie sprawdzi i w kolo macieju .. Mam nadzieje, że Wy dziewczynki cos zdzialacie. Mnie w okresie świąt raczej nie będzie.....
Do weimaranerklub ; On uważa, że pies jest rasowy. Bo przecież wyglada jak Weimar ;) on o świecie psów to nic nie wie, a nie mówiąc już pewnie o rodowodach. Choć gdyby pies mial ten tatuaz to byloby latwiej..
Moim zdaniem to by przydały się ogłoszenia, że znaleziono psa. Przecież Weimary nie są tak ' popularne' i nikt ich od tak tez nie kupuje. Po prostu jest on rzadkością więc być może to pies kogoś z tego miasta gdzie facet mieszka..

Posted

Jest miejsce w Warszawie od 21 grudnia do 3 stycznia, potem jedzie do Poznania na DT..... , ale teraz gościu mówi, ze psa nie przywiezie do W-wy przed świętami. :( Jeszcze Agata69 będzie z nim pertraktować.

Posted

[quote name='tanitka']Jest miejsce w Warszawie od 21 grudnia do 3 stycznia, potem jedzie do Poznania na DT..... , ale teraz gościu mówi, ze psa nie przywiezie do W-wy przed świętami. :( Jeszcze Agata69 będzie z nim pertraktować.[/QUOTE]
Dlaczego nie przywiezie?! Przecież wyjeżdża w czwartek.. (?) On coś kręci..
A z resztą to pewnie kłopotu nie chce mieć na Święta. Bo kto by przed świętami wyjeżdżał..

Posted

oglosilysmy prosbe o Dt-zglosilo sie od 3 stycznia
zalatwilysmy hotel na czas do 3 stycznia , za ktory same bysmy placiy
wiecej juz nic nie mozemy zrobic

Posted

mam caly czas smsy z hotelu co i jak
jest okres swiateczny
i twierdza ze maja klientow
szczerze powiedziawszy nie wiem co im odpowiadac
a jest czekajaca w Warszawie suczka -wyzla niemieckiego- na hotel, ktora tez trzeba sie zaopiekowac
jestem w tej chwili w kropce

Posted

Przekazałam facetowi nasze decyzje. Powiedział, ze siezastanowi. Niestety palnęłam głupstwo: wspomniałam o kastracji i facet się spłoszył. Jakby chodziło o jego jaja. zaczęłam sprawe odkręcać, ale co padło to padło.
mam się skontaktować w niedziele wieczorem.

Ati, pisze tylko to co ustaliłam. Nie mogę zrobić nic wiecej ponadto. Jutro wyjeżdzam na 2 dni. W poniedziałek rada pedagogiczna i wywiadówki, wtorek zabieg, środa rada zatwierdzajaca, czwartek to 2 wigilie w szkole, w piątek chciałam okna umyć ale pewnie starczy czasu tylko na kupno choinki. Taka karma...

Posted

Agata to niech może Weimarnerklub przejmie telefony? Może jako ktoś inny z ogłoszenia w internecie??? może spróbować zadzwonić?
Facet chce 'dobra' dla tego psa wiec pewnie to jest powodem.
Jeszcze się okaże, że on wcale go nie odda..
pozdrawiam i powodzenia.

Posted

Witam
Śledzę ten temat od zeszłego tygodnia chciałbym w jakiś sposób pomóc.
Jestem z Warszawy miałem ochotę sam zaadoptować tego biedaka ale żona nie wyraziła zgody,nie dla tego że nie lubi psów wręcz przeciwnie ale mamy zamówioną suczkę w hodowli.Miałem przez rok adoptowanego Weimara niestety odszedł po dwóch nie udanych operacjach,minęły 4 miesiące a ja jeszcze nie mogę po tym dojść do siebie.Ale nie o tym chciałem pisać,jeżeli chodzi o przewiezienie go lub załatwienie czegokolwiek w Warszawie to nie ma problemu.Mój adres mailowy [email][email protected][/email]

Posted

Przepraszam, dopiero wróciłam.
Słuchajcie, jesli jest taka deklaracja krisa, tomoze w ogóle nie prosić sie tego ćwoka właściciela i umówić tylko odbiór psa? Inaczej do końca nie bedziemy pewni czy pies dotrze do warsawy czy nie.
Czekam na jakies decyzje, dopiero wtedy zadzwonię do tego faceta.

Posted

[quote name='kris0']Nie mogę go wziąć więc chociaż podróż mu zafunduje.
załatwcie tyko żebym nie jechał na próżno.[/QUOTE]

Jakie decyzje? Kris kiedy możesz jechać? Np w czwartek rano?