Gosia>>> Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Cześć Gosiu z Brutłobuzem :loveu:[/quote] Cześć Paulinko z Maksiem:multi: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]i znowu se przyszłam[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g035.gif[/IMG][/COLOR][/B] [/quote] Fajnie;) [quote name='basia2202']łoj się znamy, się znamy;) dlatego tyż żartujemy :evil_lol: witanko mordulcu i mordulcowa pańciu:multi: buzi buzi w fafluny:) a dla Gosi mizianko za uszkiem :diabloti: :evil_lol: - każdy musi mieć coś z życia :evil_lol: my już spadamy, bo w cholere roboty... i wczorajszy dzionek nas wykończył.. do wkrótce:p bo my tu jeszcze wrócimy:cool3:[/quote] Witaj Basiu:) Mizianko dla zuzzanny:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]uffffffffffffffffff ulgło mnie to ,że Brutusik forever z Tobą......:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] forever... jak wcześniej nie zwariuję:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='basia2202']hej Brutusiki:) się witamy i buziole przesyłamy!! :loveu:[/quote] Witamy, witamy;) [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko Brutusikowe :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Doberek Ozzulcowe:) Quote
Paula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hej Gosia :multi: Co tam u Was? Jakieś nowe foteczki łobuziaka bym z chęcią obejrzała :razz: Quote
kalif1921 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='paula_z']Hej Gosia :multi: Co tam u Was? Jakieś nowe foteczki łobuziaka bym z chęcią obejrzała :razz:[/quote] Oj, tak POPROSIMY NOWE ZDJĘCIA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosia>>> Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 [quote name='paula_z']Hej Gosia :multi: Co tam u Was? Jakieś nowe foteczki łobuziaka bym z chęcią obejrzała :razz:[/quote] U nas? W miarę... Dzisiaj sie wstydu najadłam przez mojego mordulca, myslalam, ze go udusze:angryy: Stalismy przed przejsciem w oczekiwaniu na zielone. Obok stał facet z suczka, Brutus bardzo ciągnął w ich stronę, Pan tak patrzy na nas i podchodząc bliżej mówi" niech się przywitają", wtedy Brutus z radości podskoczył a pazurami zachaczył o reklamówke z zakupami tego Pana... Zakupy mu się rozsypały po chodniku.... Boże ja przez tego psa to sie tylko wstydzic muszę. [quote name='kalif1921']Oj, tak POPROSIMY NOWE ZDJĘCIA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Bedą:) Jak zrobie:evil_lol: Quote
Paula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pieseczek chciał się tylko przywitać :evil_lol: Nie martw się, kiedyś mu (chyba :hmmmm: ) to łobuzerstwo troszkę minie ;) Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..witaj w gronie.......................witajacych na maksa!!!!!! mojej sasiadce, którą uwielbiała..........rozwaliła kiedyś rekalmówke i zaczeła ganiac po korytarzu z jej kartoflem w pysku.................. masakra [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witanko... my juz nie raz zbieraliśmy zakupy swoje i cudze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Kitka20 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hej Gosiu ja też nie mogę pozbyć się tego skaczącego zachowania u Tequili ech jak to zrobić:hmmmm: Quote
Gosia>>> Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='paula_z']Pieseczek chciał się tylko przywitać :evil_lol: Nie martw się, kiedyś mu (chyba :hmmmm: ) to łobuzerstwo troszkę minie ;)[/quote] Powoli zaczynam w to wątpic... im starszy tym głupszy:angryy: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..witaj w gronie.......................witajacych na maksa!!!!!![/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]mojej sasiadce, którą uwielbiała..........rozwaliła kiedyś rekalmówke i zaczeła ganiac po korytarzu z jej kartoflem w pysku..................[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]masakra[/COLOR][/B] [/quote] hmm.... coprawda nic nie zdążył ukraść ale też niewiele brakowało. [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:witanko...[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]my juz nie raz zbieraliśmy zakupy swoje i cudze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Jak miło wiedzieć, że nie jestem sama:multi: [quote name='Kitka20']Hej Gosiu ja też nie mogę pozbyć się tego skaczącego zachowania u Tequili ech jak to zrobić:hmmmm:[/quote] nie mam pojęcia:roll: Quote
Gosia>>> Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 A tak wogóle to Brutus ma coś z oczami. Od kilku dni strasznie mu ropieją. Tylko ta wydzielina jest taka dziwna- zielonkawa o nieprzyjemnym zapachu. POdejrzewam jakieś zakażenie, bo normalne to ropienie nie jest, boję się, żeby to niebyło zapalenie gruczołu trzeciej powieki, bo wyczytałam, że taka wydzielina to objaw m.in. tego choróbska...:-( Wieczorem idziemy do weta i zobaczymy... Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]biedny Brutusek...............jakieś świństwo mu się na oczka rzuciło.............:-(:-(:-( [/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='madziasto4']Trzymam kciuki za oczyska :thumbs:[/quote] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]biedny Brutusek...............jakieś świństwo mu się na oczka rzuciło.............:-(:-(:-([/B][/COLOR] [/quote] zaraz idziemy do weta i sie okaze..... boje sie trochę:roll: A poza tym to dzisiaj mielismy pierwsze podejscia pullingowe:multi: Brutus spisał się na 6:loveu: dzis wieczorem idę kraśc opony a jutro już prawdziwy trening, haha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:kciuki: za oki Brutuskowe;) witanko:multi::multi::multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote=Gosia>>>;6559032]zaraz idziemy do weta i sie okaze..... boje sie trochę:roll: A poza tym to dzisiaj mielismy pierwsze podejscia pullingowe:multi: Brutus spisał się na 6:loveu: dzis wieczorem idę kraśc opony a jutro już prawdziwy trening, haha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]fajnie.................ja niestety nie mam czasu.też mi się marzyło.trenować Lulkę, ale na marzeniach ściętej głowy pozostało............ i jak tam moje piękne łoczęta?????:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Brutus na silny stan zapalny i dosyc mocno podrażnione spojówki. Dostał gentamicynę, mam zakrapiac około 20 razy dziennie... Przed chwila mi się udało- po godzinnej pogoni, przygniataniu do ziemi, unieruchomianiu pyska, siadania na psie.... w efekcie jestem cała podrapana i pogryziona i mokra od kropelek... bo dużo razy nie trafiłam, raz nawet sama sobie zakropiłam oko jak mi brutus łapą buteleczkę odepchnął... Ciężko będzie. Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote=Gosia>>>;6571364]Brutus na silny stan zapalny i dosyc mocno podrażnione spojówki. Dostał gentamicynę, mam zakrapiac około 20 razy dziennie... Przed chwila mi się udało- po godzinnej pogoni, przygniataniu do ziemi, unieruchomianiu pyska, siadania na psie.... w efekcie jestem cała podrapana i pogryziona i mokra od kropelek... bo dużo razy nie trafiłam, raz nawet sama sobie zakropiłam oko jak mi brutus łapą buteleczkę odepchnął... Ciężko będzie.[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a może go na coś zwabiaj??? nie wiem, co Brutusik uwielbia, ale z pewnością coś takiego jest.............Luśke uczyłam na piszczącą piłeczkę.....jedno trzymało i piszczało a ja a to pieskowi uszko wyczyściłam, a to kroplami łoczeta przemyłam................ teraz lujka da sobie wszystko zrobić ze sobą, bo wie, że jej krzywdy nie zrobię:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Bea jedyna rzeczą na którą można bandziora zwabić jest żarcie... dzis rano udało mi się zakropić wkońcu oczy za parówkę... chyba przy tej metodzie pozostane:evil_lol: zdjęcia: [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/309/s5002611xx6.jpg[/IMG] [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6642/s5002612pr7.jpg[/IMG] [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7508/s5002613gl0.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/159/s5002614pi8.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/634/s5002615ao5.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1782/s5002616rv3.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zmęczony pies = szczęsliwy pies :loveu: Zdrówka życzymy :kciuki: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..................przeczytałam że Brutusik...........wszystko za parówkę...........tez dobrze przynajmniej nie trzeba wymyślać.............. fajne foty ...........pociągowe:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='kalif1921']Ale psisko szczęśliwe:evil_lol:[/quote] szczęśliwe, szczęśliwe dziś już od rana chodził z szelkami do wp w zębach... [quote name=':: FiGa ::']Zmęczony pies = szczęsliwy pies :loveu: Zdrówka życzymy :kciuki:[/quote] dziękujemy:) [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..................przeczytałam że Brutusik...........wszystko za parówkę...........tez dobrze przynajmniej nie trzeba wymyślać..............[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]fajne foty ...........pociągowe:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [/quote] Bea za parówke to on nawet na rzęsach by stanął:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]wow...ale sportsdog ;) [url]http://img120.imageshack.us/img120/7508/s5002613gl0.jpg[/url] [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts