Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']:multi: Cześć Gosiu z Brutłobuzem :loveu:[/quote]
Cześć Paulinko z Maksiem:multi:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]i znowu se przyszłam[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g035.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]

Fajnie;)

[quote name='basia2202']łoj się znamy, się znamy;) dlatego tyż żartujemy :evil_lol:

witanko mordulcu i mordulcowa pańciu:multi:
buzi buzi w fafluny:) a dla Gosi mizianko za uszkiem :diabloti: :evil_lol: - każdy musi mieć coś z życia :evil_lol:
my już spadamy, bo w cholere roboty... i wczorajszy dzionek nas wykończył..
do wkrótce:p bo my tu jeszcze wrócimy:cool3:[/quote]

Witaj Basiu:) Mizianko dla zuzzanny:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]uffffffffffffffffff ulgło mnie to ,że Brutusik forever z Tobą......:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

forever... jak wcześniej nie zwariuję:evil_lol:

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202']hej Brutusiki:)
się witamy i buziole przesyłamy!! :loveu:[/quote]

Witamy, witamy;)

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko Brutusikowe :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Doberek Ozzulcowe:)

Posted

[quote name='paula_z']Hej Gosia :multi: Co tam u Was? Jakieś nowe foteczki łobuziaka bym z chęcią obejrzała :razz:[/quote]

Oj, tak POPROSIMY NOWE ZDJĘCIA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='paula_z']Hej Gosia :multi: Co tam u Was? Jakieś nowe foteczki łobuziaka bym z chęcią obejrzała :razz:[/quote]

U nas? W miarę... Dzisiaj sie wstydu najadłam przez mojego mordulca, myslalam, ze go udusze:angryy: Stalismy przed przejsciem w oczekiwaniu na zielone. Obok stał facet z suczka, Brutus bardzo ciągnął w ich stronę, Pan tak patrzy na nas i podchodząc bliżej mówi" niech się przywitają", wtedy Brutus z radości podskoczył a pazurami zachaczył o reklamówke z zakupami tego Pana... Zakupy mu się rozsypały po chodniku.... Boże ja przez tego psa to sie tylko wstydzic muszę.

[quote name='kalif1921']Oj, tak POPROSIMY NOWE ZDJĘCIA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

Bedą:) Jak zrobie:evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..witaj w gronie.......................witajacych na maksa!!!!!!
mojej sasiadce, którą uwielbiała..........rozwaliła kiedyś rekalmówke i zaczeła ganiac po korytarzu z jej kartoflem w pysku..................
masakra
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Pieseczek chciał się tylko przywitać :evil_lol: Nie martw się, kiedyś mu (chyba :hmmmm: ) to łobuzerstwo troszkę minie ;)[/quote]

Powoli zaczynam w to wątpic... im starszy tym głupszy:angryy:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..witaj w gronie.......................witajacych na maksa!!!!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]mojej sasiadce, którą uwielbiała..........rozwaliła kiedyś rekalmówke i zaczeła ganiac po korytarzu z jej kartoflem w pysku..................[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]masakra[/COLOR][/B]
[/quote]

hmm.... coprawda nic nie zdążył ukraść ale też niewiele brakowało.

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:witanko...[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]my juz nie raz zbieraliśmy zakupy swoje i cudze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

Jak miło wiedzieć, że nie jestem sama:multi:

[quote name='Kitka20']Hej Gosiu ja też nie mogę pozbyć się tego skaczącego zachowania u Tequili ech jak to zrobić:hmmmm:[/quote]

nie mam pojęcia:roll:

Posted

A tak wogóle to Brutus ma coś z oczami. Od kilku dni strasznie mu ropieją. Tylko ta wydzielina jest taka dziwna- zielonkawa o nieprzyjemnym zapachu. POdejrzewam jakieś zakażenie, bo normalne to ropienie nie jest, boję się, żeby to niebyło zapalenie gruczołu trzeciej powieki, bo wyczytałam, że taka wydzielina to objaw m.in. tego choróbska...:-( Wieczorem idziemy do weta i zobaczymy...

Posted

[quote name='madziasto4']Trzymam kciuki za oczyska :thumbs:[/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]biedny Brutusek...............jakieś świństwo mu się na oczka rzuciło.............:-(:-(:-([/B][/COLOR]

[/quote]

zaraz idziemy do weta i sie okaze..... boje sie trochę:roll:

A poza tym to dzisiaj mielismy pierwsze podejscia pullingowe:multi: Brutus spisał się na 6:loveu: dzis wieczorem idę kraśc opony a jutro już prawdziwy trening, haha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote=Gosia>>>;6559032]zaraz idziemy do weta i sie okaze..... boje sie trochę:roll:

A poza tym to dzisiaj mielismy pierwsze podejscia pullingowe:multi: Brutus spisał się na 6:loveu: dzis wieczorem idę kraśc opony a jutro już prawdziwy trening, haha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]fajnie.................ja niestety nie mam czasu.też mi się marzyło.trenować Lulkę, ale na marzeniach ściętej głowy pozostało............
i jak tam moje piękne łoczęta?????:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Brutus na silny stan zapalny i dosyc mocno podrażnione spojówki. Dostał gentamicynę, mam zakrapiac około 20 razy dziennie... Przed chwila mi się udało- po godzinnej pogoni, przygniataniu do ziemi, unieruchomianiu pyska, siadania na psie.... w efekcie jestem cała podrapana i pogryziona i mokra od kropelek... bo dużo razy nie trafiłam, raz nawet sama sobie zakropiłam oko jak mi brutus łapą buteleczkę odepchnął... Ciężko będzie.

Posted

[quote=Gosia>>>;6571364]Brutus na silny stan zapalny i dosyc mocno podrażnione spojówki. Dostał gentamicynę, mam zakrapiac około 20 razy dziennie... Przed chwila mi się udało- po godzinnej pogoni, przygniataniu do ziemi, unieruchomianiu pyska, siadania na psie.... w efekcie jestem cała podrapana i pogryziona i mokra od kropelek... bo dużo razy nie trafiłam, raz nawet sama sobie zakropiłam oko jak mi brutus łapą buteleczkę odepchnął... Ciężko będzie.[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a może go na coś zwabiaj???
nie wiem, co Brutusik uwielbia, ale z pewnością coś takiego jest.............Luśke uczyłam na piszczącą piłeczkę.....jedno trzymało i piszczało a ja a to pieskowi uszko wyczyściłam, a to kroplami łoczeta przemyłam................
teraz lujka da sobie wszystko zrobić ze sobą, bo wie, że jej krzywdy nie zrobię:cool3:[/B][/COLOR]

Posted

Bea jedyna rzeczą na którą można bandziora zwabić jest żarcie... dzis rano udało mi się zakropić wkońcu oczy za parówkę... chyba przy tej metodzie pozostane:evil_lol:

zdjęcia:

[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/309/s5002611xx6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6642/s5002612pr7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7508/s5002613gl0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/159/s5002614pi8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/634/s5002615ao5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1782/s5002616rv3.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................przeczytałam że Brutusik...........wszystko za parówkę...........tez dobrze przynajmniej nie trzeba wymyślać..............

fajne foty ...........pociągowe:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='kalif1921']Ale psisko szczęśliwe:evil_lol:[/quote]

szczęśliwe, szczęśliwe dziś już od rana chodził z szelkami do wp w zębach...

[quote name=':: FiGa ::']Zmęczony pies = szczęsliwy pies :loveu:

Zdrówka życzymy :kciuki:[/quote]

dziękujemy:)

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..................przeczytałam że Brutusik...........wszystko za parówkę...........tez dobrze przynajmniej nie trzeba wymyślać..............[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]fajne foty ...........pociągowe:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]

Bea za parówke to on nawet na rzęsach by stanął:evil_lol: