Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hurrrrrrra!!! Ala nas znalazła w tym gąszczu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
O bannerku myślę ale raczej będę się musiała kimś posłużyć bo ja to ciemnota komputerowa jezdem...:oops:

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Gosia>>>;4864306]Hurrrrrrra!!! Ala nas znalazła w tym gąszczu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
O bannerku myślę ale raczej będę się musiała kimś posłużyć bo ja to ciemnota komputerowa jezdem...:oops:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red];)widziałam filmiki...troszke mi sie blokują ale idą .
Jak sobie chwalisz te szelki , bo widze ze dziwnie sie układają:razz:
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red];)widziałam filmiki...troszke mi sie blokują ale idą .[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=red]Jak sobie chwalisz te szelki , bo widze ze dziwnie sie układają:razz:[/COLOR][/FONT]
[/quote]

No właściwie to też mam takie wrażenie... ogólnie sprawują się dobrze, bo mam większą kontrole nad mordulcem no i pies nie ciągnie ale same szelki są do dooopy chyba, bo ostatnio jak brutus wyczaił kota w krzakach, a ja rozmawiałam przez telefon i nie zauważyłam. to tak jakos sprytnie zaczął ciągnąć, że się z nich wyslizgnął... Na szczęście zdążyłam go złapać, bo byłoby po kocie... Już się rozglądam za fajną obróżką...:lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja też tu zaglądam regularnie [B]:diabloti: [/B]
[/quote]

:-o :-o nie wierzę:-o :-o :diabloti:

No dobrze dziewczynki idę się edukować. Papa

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć :lol:

Filmik domowy obejrzany :loveu: A ze spacerku nie chciał się załadować, więc zostawiłam w cholerę :lol:[/quote]

To ja chyba coś nie tak zrobiłam... No cóż kolor włosów zobowiązuje:evil_lol:

Edit: Mi się ładuje, więc chyba jednak taka głupia nie jestem:)

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4871972]To ja chyba coś nie tak zrobiłam... No cóż kolor włosów zobowiązuje:evil_lol:

Edit: Mi się ładuje, więc chyba jednak taka głupia nie jestem:)[/QUOTE]
buahah rozbawiłaś mnie :evil_lol:

Mnie się właściwie też ładował, ale cholernie długo i trochę zacinał, a że ja dziewczę niecierpliwe, to dałam spokój :lol: Ale jeszcze go obejrzę :cool3:

Posted

Ja obejrzalam cudowne filmiki z cudownym psiakiem. Ja tez zagladam regularnie do Was i musze Ci powiedziec, ze on jest piekny i chyba nawet bym Go poglaskala, bo wiem, ze reki by mi nie odgryzl, bo to taki slodziaczek.

Posted

[quote name='shirrrapeira']Ja obejrzalam cudowne filmiki z cudownym psiakiem. Ja tez zagladam regularnie do Was i musze Ci powiedziec, ze on jest piekny i chyba nawet bym Go poglaskala, bo wiem, ze reki by mi nie odgryzl, bo to taki slodziaczek.[/quote]

Odgryźć by nie odgryzł ale by zalizał na śmierć:diabloti:

Posted

[COLOR=DarkRed][B].....................witaj..............Brutusie( morderco!!!:diabloti::diabloti::diabloti:) i jego Pani[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].....................witaj..............Brutusie( morderco!!!:diabloti::diabloti::diabloti:) i jego Pani[/B][/COLOR][/quote]

A witaj, witaj!!!:multi: :multi:

Posted

[quote name='aneczka0106']Cześć słodki morderco:loveu:, mi też z filmikami nie poszło ale może innym razem spróbuję. Dawno mnie tu nie było. Pozdrawiam;)[/quote]
Witamy, witamy:):)

[quote name='basiagk']Witaj Brutusku!!!:loveu: Znalazłam Cię!!!:loveu: Słodki jesteś!!!:loveu:[/quote]

cześc basiu:) Buziaczki dla Abry i Paka vel. manolka:loveu: Pozdrawiam

[quote name='madziasto4']Cześć Gosia :)

Co u Was? :) Brutus nie złapał jeszcze żadnego kleszcza?[/quote]

Oj Madziu... Ty chyba jakąś telepatię masz czy co... Wczoraj znalazłam u brutusa kleszcza, ja nie wiem czy to cholerstwo juz się przeniosło z lasów na łąki czy co... Jutro jedziemy na szczepienie, to przy okazji poprosze weta, żeby kleszcza wyciągnął, bo ja jakoś nie chcę się do tego zabierać...

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;5067067]
Oj Madziu... Ty chyba jakąś telepatię masz czy co... Wczoraj znalazłam u brutusa kleszcza, ja nie wiem czy to cholerstwo juz się przeniosło z lasów na łąki czy co... Jutro jedziemy na szczepienie, to przy okazji poprosze weta, żeby kleszcza wyciągnął, bo ja jakoś nie chcę się do tego zabierać...[/QUOTE]
O cholera, wykrakałam...Świństwo...
A Brutus miał jakieś kropelki czy coś, czy jeszcze nie zdążyłaś go zabezpieczyć?

Posted

[quote name='madziasto4']O cholera, wykrakałam...Świństwo...
A Brutus miał jakieś kropelki czy coś, czy jeszcze nie zdążyłaś go zabezpieczyć?[/quote]

No niestety nie miał nic... nie pomyślałam. Najciekawsze jest to, że w lesie nie bylismy.... Tylko na nszej łączce osiedlowej:roll:

Posted

[quote=Gosia>>>;5071127]No niestety nie miał nic... nie pomyślałam. Najciekawsze jest to, że w lesie nie bylismy.... Tylko na nszej łączce osiedlowej:roll:[/quote]
Niestety nie trzeba chodzić do lasu, żeby złapać kleszcza :roll: Cholerstwo w każdej trawce siedzi :roll:

A co poza tym słychać u łaciatego pysiaka? :)

Posted

[COLOR=DarkRed][B].......................skrytym kleszcożercom mówimy kategoryczne NIEEEEEEEEE:mad::mad::mad:

witaj Brutusie ze swoja Pańcią[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]u nas nic specjalnie ciekawego się nie dzieje, nie miałam jakiś czas aparatu, więc fotek też nie było ale nadrobie:lol: [/COLOR][/B]
[B]Gorąco strasznie, Brutus pada po 10 minutach biegania:crazyeye: co sie kwalifikuje do filmu since fiction:evil_lol: zobaczymy czy pogoda nam się nie zepsuje, bo wkońcu mam tydzień wolny i będziemy szalec z mordulcem:)[/B]

[B]Pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich[/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].......................skrytym kleszcożercom mówimy kategoryczne NIEEEEEEEEE:mad::mad::mad:

witaj Brutusie ze swoja Pańcią[/B][/COLOR][/quote]

Ach te kleszcze!!!! Moje psy są zabezpieczone ale suka moich rodziców jeszcze nie i dzis jednego robala jej wyciągałam....eh