Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ze względu na wczorajszą śniezycę adopcja dalmatynki została przesunięta :shake: , a na dzis zapowiadają minus 11 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

Psiak wczoraj wieczorem szczęśliwie dojechał do swojego nowego domku w Chorzowie:multi:. Będzie miał teraz dwie baaardzo miłe panie i psią koleżankę do towarzystwa. Co ważne- został już wykastrowany.
Ciekawa jestem jak minęły chłopakowi pierwsze godziny na nowych włościach.

Suczka podobno nadal jest w schronie:shake:. Świetnie by było, gdyby i jej udało się znależć odpowiedzialny domek.

Posted

Tak zgadza się, jest juz jutro.
Suńka nadal jest w schronisku, ale... Mufinek tak zaczarowal swoja panią i wszystkich dookoła, ze jego pani rozmawiała z koleżanką z pracy, która miała mieć innego pieska, ale nie wyszło, więc zdecydowala się na suczkę ze schroniska- "naszą" dalmaśkę, w ten weekend po nią pojedzie. Mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie. Proszę o kciuki.

Posted

No proszę- jaka wspaniała wiadomość na koniec dnia!!
Dzięki urokowi Mufinka może i sunia doczeka się domku:thumbs:. A mnie wydawał się taki niedostępny, gdy widziałam go szczekającego w schroniskowym boksie...:oops:

Posted

I mam też złe. Proszę o pomoc w instrukcji jak zmienić tytuł wątku, bo coś mi nie wychodzi.
MUFINEK SZUKA DOMKU. U dziewczyn może pozostać tylko na tymczas.
Nie chce i nie mogę tego komentować, zdanie na ten temat pozostawie dla siebie i dziewczyn, które go adoptowały. Mam nadzieję, że się odezwą na forum, tym bardziej, że dzięki nim wyrwał się z koszmaru.
PLEASE pomóżcie go rozgłosić, teraz jest taki śliczniusi, będzie wypielęgnowany, na pewno podtuczony i jest wykastrowany!

Posted

Mecka napisał(a):
I mam też złe. Proszę o pomoc w instrukcji jak zmienić tytuł wątku, bo coś mi nie wychodzi.
MUFINEK SZUKA DOMKU. U dziewczyn może pozostać tylko na tymczas.
Nie chce i nie mogę tego komentować, zdanie na ten temat pozostawie dla siebie i dziewczyn, które go adoptowały. Mam nadzieję, że się odezwą na forum, tym bardziej, że dzięki nim wyrwał się z koszmaru.
PLEASE pomóżcie go rozgłosić, teraz jest taki śliczniusi, będzie wypielęgnowany, na pewno podtuczony i jest wykastrowany!

Żeby zmienić tutuł wątku, musisz wejść na pierwszą stronę, potem "wejść" do swojego postu, tzn naciskasz linka #1 i wtedy klikasz edytuj i można zmienić.
Ja ściągłam oba zwierzaki z ale.gratki, czyli Mufina ponownie wystawiać?

Posted

DOminika dzieki za instrukcje, udalo się.
PROSZĘ o wysylanie informacji do znajomych i ogloszenie pieska również na innych forach- tu prośba do MichałaMi, bardzo proszę. piesek się przyzwyczaja, on nie zrozumie dlaczego znowu zmienia dom, dlatego czas się liczy.