:: FiGa :: Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O jak dużo pięknych zdjęć :multi: A już jutro poniedziałek... :cool3: A co z suńką?? Quote
florida_blue Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no własnie . co z sunią ??? bo allegro jeszcze wisi.... Quote
lewkonia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy sunia ma już domek???? Czy to tylko tymczas? Quote
marcela zara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a no właśnie czy sunia ma już swojego pana(i)? bo też chciałam zapytać? mam nadzieję, że os. która miała ją zabrać nie rozmyśliła się ????????????????:shake: :shake: :shake: Quote
Mecka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 ze względu na wczorajszą śniezycę adopcja dalmatynki została przesunięta :shake: , a na dzis zapowiadają minus 11 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ta snieżyca powinna adopcję raczej przyśpieszyć :placz: Quote
pati Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a nie da sie zabrac teraz malej jak psiak do domku pojechal albo i nie bo nic nikt nie pisze Quote
Żyrafa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Psiak wczoraj wieczorem szczęśliwie dojechał do swojego nowego domku w Chorzowie:multi:. Będzie miał teraz dwie baaardzo miłe panie i psią koleżankę do towarzystwa. Co ważne- został już wykastrowany. Ciekawa jestem jak minęły chłopakowi pierwsze godziny na nowych włościach. Suczka podobno nadal jest w schronie:shake:. Świetnie by było, gdyby i jej udało się znależć odpowiedzialny domek. Quote
bunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To, naprawdę wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Quote
D0minika Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czyli suczki nie wzięła ta znajoma kierowniczki? Zrezygnowała z niej, czy po prostu później ją bierze? :roll: Quote
pati Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wlasnie co z sunia???? jak dobrze ze pisak juz bezpieczny :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Co u chłopczyka [właśnie przeczytałam że pojechał do domku :multi:], jak sie sprawuje?? :cool3: I co u dziewczynki?? Quote
Mecka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Mufinek to cudo a nie pies, jest przemiły. U suczki nie wiem, ale cierpliwości, dowiem się jutro. Quote
pati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 extra przynajmniej jeden sie juz cieszy a co z sunka??? Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Już jest ''jutro'' :) Mam nadzieję na jakieś wieści.. dobre wieści :cool3: Quote
Mecka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Tak zgadza się, jest juz jutro. Suńka nadal jest w schronisku, ale... Mufinek tak zaczarowal swoja panią i wszystkich dookoła, ze jego pani rozmawiała z koleżanką z pracy, która miała mieć innego pieska, ale nie wyszło, więc zdecydowala się na suczkę ze schroniska- "naszą" dalmaśkę, w ten weekend po nią pojedzie. Mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie. Proszę o kciuki. Quote
Żyrafa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No proszę- jaka wspaniała wiadomość na koniec dnia!! Dzięki urokowi Mufinka może i sunia doczeka się domku:thumbs:. A mnie wydawał się taki niedostępny, gdy widziałam go szczekającego w schroniskowym boksie...:oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A jednak dobre wiadomości :multi: Oby wszystko wypaliło :kciuki: Quote
Mecka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Mam dobre wiadomości, suczka pojechała do nowego domku do mojej krajanki. Quote
Mecka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 I mam też złe. Proszę o pomoc w instrukcji jak zmienić tytuł wątku, bo coś mi nie wychodzi. MUFINEK SZUKA DOMKU. U dziewczyn może pozostać tylko na tymczas. Nie chce i nie mogę tego komentować, zdanie na ten temat pozostawie dla siebie i dziewczyn, które go adoptowały. Mam nadzieję, że się odezwą na forum, tym bardziej, że dzięki nim wyrwał się z koszmaru. PLEASE pomóżcie go rozgłosić, teraz jest taki śliczniusi, będzie wypielęgnowany, na pewno podtuczony i jest wykastrowany! Quote
D0minika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mecka napisał(a):I mam też złe. Proszę o pomoc w instrukcji jak zmienić tytuł wątku, bo coś mi nie wychodzi. MUFINEK SZUKA DOMKU. U dziewczyn może pozostać tylko na tymczas. Nie chce i nie mogę tego komentować, zdanie na ten temat pozostawie dla siebie i dziewczyn, które go adoptowały. Mam nadzieję, że się odezwą na forum, tym bardziej, że dzięki nim wyrwał się z koszmaru. PLEASE pomóżcie go rozgłosić, teraz jest taki śliczniusi, będzie wypielęgnowany, na pewno podtuczony i jest wykastrowany! Żeby zmienić tutuł wątku, musisz wejść na pierwszą stronę, potem "wejść" do swojego postu, tzn naciskasz linka #1 i wtedy klikasz edytuj i można zmienić. Ja ściągłam oba zwierzaki z ale.gratki, czyli Mufina ponownie wystawiać? Quote
Mecka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Koniecznie, proszę o ponowne wystawienie gdzie się da. Quote
Mecka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 DOminika dzieki za instrukcje, udalo się. PROSZĘ o wysylanie informacji do znajomych i ogloszenie pieska również na innych forach- tu prośba do MichałaMi, bardzo proszę. piesek się przyzwyczaja, on nie zrozumie dlaczego znowu zmienia dom, dlatego czas się liczy. Quote
Recommended Posts