Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrawiam wszystkich w imieniu Mufina, który w nowym, już oswojonym domu czuje się świetnie. Ma swoje ulubione trasy długich spacerów i ulubione zabawy. Jest bardzo radosny, grzeczny i nie sprawia najmniejszego kłopotu. No i został już troszkę podtuczony - teraz trzeba dbać, żeby zachował wagę ;-) Chyba już wie, że jest u siebie. Wszystkim kibicującym zadomowieniu się Mufinka u nas dziękujemy i pozdrawiamy!

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:

Dziękujemy Kasiu że dałaś nam znać o Mufinku ;) Bardzo się cieszę że 'mały' ma się dobrze i trafił na wspaniałą rodzine :multi: Tu się uzbierała spora grupka osób którym los kropka leżał na sercu :)

Serdecznie pozdrawiamy ;) Proszę wymiziać Mufinka :calus:

Posted

Jeszcze wieści od Lili, która jeździ sobie z panią do stadniny, gdzie pani na swoim koniu jeździ po okolicznych terenach więc Lili ma sporo ruchu, a przy tym stara się wdrapać na kolanka pani. Miłość psa i konia? ;) Ale łóżko swojej pani już poznała łobuzica jedna i chyba w nim zostanie.

Kasiu dzięki za zalogowanie i wieści od Mufinka, mam nadzieję, że jeszcze coś o nim napiszesz dla wiadomości wszystkich,pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

W ogóle fajowo, ze wszystko super :D Uwielbiam szczęśliwe zakończenia:multi: Napiszcie coś kiedyś jeszcze o Mufinku i Lili jak tam rozrabiają, bo aż milo słuchać, gdy jest wszystko cudnie:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Mufinek jest bardzo żywy i wesoły. Uwielbia się bawić, a jego ukochaną zabawą jest przeciąganie sznura, który przynosi zapraszając do zabawy. Jest już od trzech tygodni spuszczany ze smyczy na spacerach, bardzo szaleje, ale nie oddala się od nas zbyt daleko i wraca na każde zawołanie. Został zaproszony na kanapę, gdzie rezyduje w ciągu dnia na wyznaczonym za pomocą kocyka miejscu. Za to na noc przenosi się do swojego koszyczka, na ulubioną kołderkę, z którą został przywieziony.
Jest posłuszny i cierpliwie i grzecznie znosi zabiegi higieniczne typu: czyszczenie uszu, zębów i kąpiel. Chciałam wysłać zdjęcie Mufinka, ale nie umiem go wkleić. Pozdrowienia dla wszystkich.

Posted

Fajnie, ze Kasiu opowiadasz nam o Mufinku, może nie jestem główną zainteresowaną, ale bardzo cieszy mnie fakt, ze jest wszystko super, i cudownie i w ogóle czad:D Ucałuj pieska, pozdrowionka:)

Posted

Mufinek ma się dobrze, trafił na super domek :loveu: Dziękujemy Kasiu za to jaką miłością obdarzasz tego psiaka, ale to on może najlepiej Ci to wynagrodzić równie mocno kochając Ciebie :loveu:

Pozdrawiamy Was serdecznie :)